September 7, 20213 yr Više zaraženih od svih zemalja bivše Jugoslavije zajedno a za kusur dodamo i Mađarsku i Bugarsku...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
September 7, 20213 yr 54 minutes ago, Sandradjer said: Madjari su totalni carevi, sta imaju od mera? Od mera imaju 70 000 ljudi na fudbalskoj utakmici. Čitava Višegradska grupa ili je stekla kolektivni imunitet ili lažu kao mi u najboljim danima pa x3, ne postoji treća opcija.
September 7, 20213 yr Po ovim brojkama drze se dobro vec dugo. Najpre sam pomislila nije im se delta uvukla jos, ali ovo sad je bas iznenadjenje, pozitivno ako ne lazu.
September 7, 20213 yr Ma de ne lazu. Visegradska grupa je generalno jedno razocarenje ali to nije tema.
September 7, 20213 yr Mađarska ima više zvanično umrlih od korone nego što im je višak umrlih u odnosu na ranije godine. https://www.economist.com/graphic-detail/coronavirus-excess-deaths-tracker
September 7, 20213 yr Evo me u mađarskoj...Ovde jedna opuštencija samo takva što se tiče mera... ... Shiit has hit the fan
September 7, 20213 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Evo me u mađarskoj... Ovde jedna opuštencija samo takva što se tiče mera... ... Shiit has hit the fan Pa ja sam letos pisao, niko nigde masku, kao da ja leto 2019... Još te čudno gledaju ako nosiš...
September 7, 20213 yr 18 minutes ago, Frank Pembleton said: Evo me u mađarskoj... Ovde jedna opuštencija samo takva što se tiče mmera... A ovako?... Kloaka?...
September 7, 20213 yr Malo su bolje vakcinisani, pokušavaju da insistiraju na vakcinaciji dece. Manje forsiraju razne manifestacije i koncerte, za one preko 500 je potrebna kovid propusnica, do 1. jula nisi mogao da pišaš u nekom tržnom centru bez iste, nije se išlo/vraćalo iz Cg i Albanije bez ikakve kontrole, neće sigurno forsirati uživo nastavu, kada krene novi talas.
September 8, 20213 yr Čitao sinoć negde tu vest i komentare ispod kako je sve izmišljeno. Debili imaju svoju teoriju i to je to, ne vredi pričati. Stvarno mi ponestaje empatije. Čuj, apotekatka i nije vakcinisana. Edited September 8, 20213 yr by mraki