Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 hours ago, ragasto said:

Kako uopšte da ozbiljno gledaš nekog ko pominje lutriju kao način stimulacije, jebote?

image.jpeg.9a02d05e171d94bc24e279b4bb97d833.jpeg

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

4103/19

:covid19:

3 minutes ago, mraki said:

4103/19

I to ponedeljak, sta ce nam sutra javiti. Vidim da polako najavljuju prelazak u kovid sistem, Bezanijska kosa

3 minutes ago, Sandradjer said:

I to ponedeljak, sta ce nam sutra javiti. Vidim da polako najavljuju prelazak u kovid sistem, Bezanijska kosa

Nezvanično se i Zvezdara priprema. 

Ali prosto je neverovatno koliko apsolutno nikog više nije briga, struka kao nešto apeluje, niko ih ne zarezuje ni 0,5%, za vladu i najveći deo građana korona očigledno više ne postoji.

A najluđe od svega je što su iz nekog razloga očito rešili da više ne kriju stvarne brojeve, ili makar to rade u manjoj meri, i opet nikom ništa.

3 minutes ago, Halvard said:

Ali prosto je neverovatno koliko apsolutno nikog više nije briga, struka kao nešto apeluje, niko ih ne zarezuje ni 0,5%, za vladu i najveći deo građana korona očigledno više ne postoji.

A najluđe od svega je što su iz nekog razloga očito rešili da više ne kriju stvarne brojeve, ili makar to rade u manjoj meri, i opet nikom ništa.

Meni u skoli ucenici rekose da cekaju jos jednog da se zarazi pa da predju na onlajn, dosadila im vec skola. Jedna ucenica zarazena, svi su bili u kontaktu i sad tipuju ko je sledeci.

U ranijim talasima se nekako videlo na ulicama i radnjama manje ljudi, svi nose maske, nekako su se mere poostravale same od sebe bez obzira na brojke koje su nam servirali. U ovom talasu se svi prave da korona ne postoji. Kad predju u kovid rezim bolnice, a svuda bude guzva bice kasno

8 minutes ago, Halvard said:

cini mi se, i da je 100 mrtvih dnevno opet nikog ne bi bilo briga.

21 minutes ago, mraki said:

4103/19

Prošli ponedeljak bilo je 2335 novih, a pretprošli 1837.

Broj novozaraženih u zadnjih 7 dana zaključno sa današnjim ponedeljkom: 29.874

Broj novozaraženih u 7 dana pre toga: 15.802

Dakle, skoro dupliranje za 7 dana.

Niko ne sme da krene prvi. Koncerti se još ne zabranjuju ili bar ograničavaju, kafiće niko ni ne pominje...da, biće kasno kada se budu ohrabrili sa poštravanjem mera.

5 minutes ago, Sandradjer said:

Meni u skoli ucenici rekose da cekaju jos jednog da se zarazi pa da predju na onlajn, dosadila im vec skola. Jedna ucenica zarazena, svi su bili u kontaktu i sad tipuju ko je sledeci.

U ranijim talasima se nekako videlo na ulicama i radnjama manje ljudi, svi nose maske, nekako su se mere poostravale same od sebe bez obzira na brojke koje su nam servirali. U ovom talasu se svi prave da korona ne postoji. Kad predju u kovid rezim bolnice, a svuda bude guzva bice kasno

računaju da su se čipovali te da im neće biti ništa :happy:

Mislim, prate ono sto radi cela Evropa. Samo sto se preko postuje bar neka osnova sa maskama u zatvorenim prostorima. Nije ovo samo nas specijalitet. 

Edited by Mos

14 minutes ago, Mos said:

Mislim, prate ono sto radi cela Evropa. Samo sto se preko postuje bar neka osnova sa maskama u zatvorenim prostorima. Nije ovo samo nas specijalitet. 

pa nije to malo. mislim da su nam veselja, utakmice, skupovi u zatvorenom, bez maske, naravno, i napravila ovo sto nas tek ceka.

Edited by Aleksija

6. septembar 2021.
Prosečan broj pozitivnih na dan u prethodne 3/2/1 nedelje: 2350 / 2850 / 3400

Stopa rasta pozitivnih (poslednja / pretposlednja nedelja i pretposlednja nedelja / nedelja pre toga): 51% / 46%
Pacijenata u bolnici: 1571 = 3.2% pozitivnih u prethodne tri nedelje = 4.0% pozitivnih u prethodne dve nedelje
Pacijenata na respiratoru: 110 = 0.22% pozitivnih u prethodne dve nedelje = 0.28% pozitivnih u prethodne dve nedelje
Respirator / hospitalizovani: 7.0%

Zvaničan broj umrlih od korone u prethodne 2/1 nedelju: 120 / 60

Broj sahrana na BG grobljima u prethodne dve nedelje: 515

17. novembar 2020.
Prosečan broj pozitivnih na dan u prethodne 3/2/1 nedelje: 2400 / 2950 / 3650

Stopa rasta pozitivnih (poslednja / pretposlednja nedelja i pretposlednja nedelja / nedelja pre toga): 61% / 55%
Pacijenata u bolnici: 4963 = 9.9% pozitivnih u prethodne tri nedelje = 12.0% pozitivnih u prethodne dve nedelje 
Pacijenata na respiratoru: 179 = 0.36% pozitivnih u prethodne tri nedelje = 0.43% pozitivnih u prethodne dve nedelje
Respirator / hospitalizovani: 3.6%

Zvaničan broj umrlih od korone u prethodne 2/1 nedelju: 139 / 71

Broj sahrana na BG grobljima u prethodne dve nedelje: 567

Stopa rasta pozitivnih u prvoj i drugoj nedelji nakon ovog dana: 60% / 24%

Maksimum zaraženih u prethodnih nedelju dana: 7278, 4. decembar 2020.

Edited by az67

20k glasnih navijača u areni prošlog vikenda mora doći na naplatu za nekoliko dana a krenule su i škole najjači motor širenja respiratornih infekcija, sreća naša pa je lepo vreme pa nastava u fullu može da se izvodi sa otvorenim prozorima :happy:

54 minutes ago, vememah said:

Prošli ponedeljak bilo je 2335 novih, a pretprošli 1837.

Broj novozaraženih u zadnjih 7 dana zaključno sa današnjim ponedeljkom: 23.944 29.874

Broj novozaraženih u 7 dana pre toga: 15.802

Dakle, skoro dupliranje Povećanje od 52% za 7 dana.

Ispravak: loši brojevi na b92 (masivno su promašili kumulativni broj slučajeva na današnji dan)

mislim da bi mogli(vememah i az) da odbrojavamo koliko nam još fali zaraženih do -7mil

Background Picker
Customize Layout