September 2, 20213 yr ma tu je problem kako su te sinapse povezane, to bog otac ne može da raspetlja imala nastavnica matematike uzrečicu, budali je more do kolena sad dolazi do pravog izražaja
September 2, 20213 yr 2 hours ago, čekmeže said: Ako nemaš nameru da tu želju ostvariš, izbaci je iz glave. Samo sebi stvaraš bes i frustraciju a to ti ne treba. Naravno da nemam nameru, a želja se javlja jedino kada čitam komentare na vesti i slično što srećom ne radim prečesto ali desi se. Neko je rekao na nekom topiku, avaks komentari su apsolutno dominantni, to je horor. Ono što me tu najviše trigeruje je količina samopouzdanja sa kojom nastupaju i koliko su sigurni u budalaštine koje propagiraju. To me najviše nervira, ta nadmenost i ubeđenost. Ovih 50% vakcinisanih ako se popne na 55, da se udaramo nogama u dupe.
September 2, 20213 yr najgori su oni potpaljivaci vatre na koje se prosecan covek najbolje prima. to je ona ekipa kojoj je uvek nesto falilo da budu najbolji, najlepsi, najuspesniji i kojima je uvek neko kriv. te ne vole me ucitelji, zavrsio bih faks ali me je profa mrzeo, isao bih u zvezdu/partizan na probu, ali su neki drugi imali vise para da potplate, smuvao bih onu ribu ali je dosao tip sa vise love,... iskompleksirani luzeri koji imaju nesto u glavi i sad imaju sebi neku satisfakciju da se bar u necemu osecaju kao "pametni". takve treba ganjati i gaziti po mrezama
September 2, 20213 yr 1 minute ago, Mil@n said: Naravno da nemam nameru, a želja se javlja jedino kada čitam komentare na vesti i slično što srećom ne radim prečesto ali desi se. Neko je rekao na nekom topiku, avaks komentari su apsolutno dominantni, to je horor. Ono što me tu najviše trigeruje je količina samopouzdanja sa kojom nastupaju i koliko su sigurni u budalaštine koje propagiraju. To me najviše nervira, ta nadmenost i ubeđenost. Ovih 50% vakcinisanih ako se popne na 55, da se udaramo nogama u dupe. Što manje znanja, to je veća ubeđenost u ispravnost svojih stavova.... Zato je svako ko zna puno nesiguran čeim dođe do rubova svog znanja, i zato se stiče slika o nučnicima da ne znaju šta rade... U stvari, oni stvarno i ne znaju tačno šta rade, ali to je put nauke, hipoteza, experiment, potvrda/odbačaj... Jako je lako verovoti da si u pravu, kad ne znaš ništa van svog malog sveta...
September 2, 20213 yr @Mil@n Razumem te, ali pusti, nemoj da te ovaj tvoj Merkur u Škorpiji savlada. Edited September 2, 20213 yr by Milošica
September 2, 20213 yr Biće da je krenula frka...Juče mi iz doma gde mi je keva javili "..... biti zabranjene od ponedeljka 06.09.2021. godine zbog pogorsanja epidemioloske situacije..."Danas zovem doktorku svoju, ona kaže"... Spremaju nas za COVID režim... "Naravno videćemo kako će ovi govnari na vlasti izvesti da se opeglaju da tu nema ama baš nikakve krivice... Nikakve! ... Shiit has hit the fan
September 2, 20213 yr Najpogođeniji gradovi sa 50 i više novozaraženih po današnjim podacima: blic.rs/vesti/drustvo/broj-novozarazenih-po-gradovima-u-beogradu-775-a-vise-od-100-u-tri-grada/7m44rmj
September 2, 20213 yr Quote Oba lekara prokupačkog Doma zdravlja koji su preminuli od kovida-19 vakcinisana sa dve doze Direktorka Doma zdravlja u Prokuplju Verica Bojčić izjavila je danas da je dvoje lekara specijalista koji su radili u ambulanti u Žitnom Potoku preminulo od kovida-19. Bojčić je za agenciju Beta izjavila da su oba lekara bila vakcinisana sa dve doze vakcine protiv korona virusa, ali da je koban ishod njihovog obolevanja to što na vreme nisu prepoznali simtome infekcije. Kako je naglasila, radi se o kolegama koji su bili pred penzijom Lj. M. (63) i Z.I. (64) kod kojih su komplikacije nastupile brzo pa su sa upalom pluća primljeni u kruševačku i prokupačku bolnicu, gde su ubrzo i preminuli. https://www.danas.rs/drustvo/oba-lekara-prokupackog-doma-zdravlja-koji-su-preminuli-od-kovida-19-vakcinisana-sa-dve-doze/ Edited September 2, 20213 yr by vememah
September 2, 20213 yr 6 minutes ago, SNARC said: Senluk ce ciniti antivakseri posle ove vesti Upravo. Ovo je jako loša vest. Ali lekari koji nisu dovoljno brzo reagovali i prepoznali simptome Pa čemu da se nada običan svet ?
September 2, 20213 yr Ako je od vakcinacije prošlo više od 3 meseca, reklo bi se da je racionalno maksimalno se pričuvati do primanja treće doze i još bar nedelju dana posle.
September 2, 20213 yr 7 minutes ago, vememah said: Ako je od vakcinacije prošlo više od 3 meseca, reklo bi se da je racionalno maksimalno se pričuvati do primanja treće doze i još bar nedelju dana posle. Da nije 3 meseca malo premalo ? Mislim, lekari baš teško mogu da se čuvaju.
September 2, 20213 yr 31 minutes ago, SNARC said: Senluk ce ciniti antivakseri posle ove vesti Prosto receno, neka ga duvaju. Koga briga vise sta misli ta grupa mediokriteta. Da im dovedes Teslu licno ne bi mu verovali nista i verovatno bi ga proglasili hipnotisanim debilom. Edited September 2, 20213 yr by Mos