Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Radulovic to radi za pare i glasove, ima obicnih ljudi kojima mozda i moze da se promeni misljenje jer su pogubljeni. Doduse, ja zivaca vise nemam. Danas me zvao jedan poznanik i kaze :"znas sta komsinica pored mene se vakcinisala i kaslje vec mesec dana, ne treba mi to da me napadnu I VAKCINA I KORONA ISTOVREMENO :vesala2:

:lolol:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

59 minutes ago, Партибрејкер said:

Pa i antivax ima spreman odgovor.

"Povećana je smrtnost jer ljudi nisu mogli da se leče zbog te izmišljene korone. Od same korone umrlo manje nego od gripa"

Dovoljno da pogledaš recimo twitter account Radulovića i shvatiš da nema poente raspravljati se.

Nije mogao da mi objasni kako bas u decembru nije toliko ljudi moglo da se leci, ali rekao je da mu intuicija govori da je sve zavera.......... u grupi je nas 7 iz odeljenja iz gimnazije, svi zavrsili fakultete, ali izgleda to nista ne mora da znaci...

Edit. Ali sustina je da ga nista ne dotice, niti jedan podatak ili informacija. I mislim da je tako sa svima takvima. Nema tu pomoci

Edited by de Sisti

25 minutes ago, de Sisti said:

Nije mogao da mi objasni kako bas u decembru nije toliko ljudi moglo da se leci, ali rekao je da mu intuicija govori da je sve zavera.......... u grupi je nas 7 iz odeljenja iz gimnazije, svi zavrsili fakultete, ali izgleda to nista ne mora da znaci...

Edit. Ali sustina je da ga nista ne dotice, niti jedan podatak ili informacija. I mislim da je tako sa svima takvima. Nema tu pomoci

Podaci, nauka i informacije su dosadni. Izmaštane zavere su mnogo interesantnije i lakše se lepe za mozak.

Kao što rekoh, nema više poente ubeđivati antivaxere da greše, samo gubiš živce. Ko do sad nije shvatio, teško da će ikad. Ili bar dok ne zakači teži oblik Covida.

Imamo na delu antiantivax politiku: idemo na potpuno zarazavanje nacije, gde si na udaru nevakcinisani najvise... Neces vakcinom, evo organski virus...

Jos kad se i bolnice napune...

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

CF7BD0F3-A583-4994-B3E2-1814DF2E5AEC.thumb.jpeg.74f05030358118cd48f3bc6f542a65b2.jpeg

Pobednik na takmičenju "kako dva vremenski uređena niza podataka grafički predstaviti na što nepregledniji način".

4 hours ago, Партибрејкер said:

Pa i antivax ima spreman odgovor.

"Povećana je smrtnost jer ljudi nisu mogli da se leče zbog te izmišljene korone. Od same korone umrlo manje nego od gripa"

Ja u tim  situacijama koristim sledeću artiljeriju:

- Da li znaš bilo koga ikada da je umro od gripa ili završio na respiratoru?

- Da li si ikad čuo ili video u jeku epidemije gripa da su redovi ispred ambulanti i da su bolnice krcate i da se druge bolnice pretvaraju u grip bolnice? 

Dodatno zasolim sa:

- imaj na umu da je sve to u uslovima mera tipa maske, zabrane okupljanja, zatvaranja i sl i da nema mera kao što nema kada je običan grip u pitanju, sve bi to bilo još gore. 

A uvek je tu opcija da dotičnu personu oteramo u racq i izbacimo ih iz svojih života barem dok ovo sranje traje, ja lično Avakse ne mogu organski da podnesem i imam ekstremno jaku želju da im svašta nešto ružno govorim i fizički da im naškodim.

5 hours ago, Mil@n said:

Avakse ne mogu organski da podnesem i imam ekstremno jaku želju da im svašta nešto ružno govorim i fizički da im naškodim.

Ja nemam želju da tučem, ali ih zamislim kako se guše od korone, bore za vazduh, ali ne u bolnici, već u kući, dok ih drma ozbiljna temperatura i da to traje, i traje i traje toliko da imaju vremena da porazmisle o svetskoj zaveri, o gripu od koga umiru više, o ispitivanjima vakcina i svemu ostalom.

9 hours ago, de Sisti said:

Ne da izgleda nego nikad nije ni značilo. Znači samo da poseduju dovoljno inteligencije i radnih obaveza da dobiju diplomu, ništa više ništa manje od toga.

6 hours ago, Mil@n said:

A uvek je tu opcija da dotičnu personu oteramo u racq i izbacimo ih iz svojih života barem dok ovo sranje traje, ja lično Avakse ne mogu organski da podnesem i imam ekstremno jaku želju da im svašta nešto ružno govorim i fizički da im naškodim.

Ako nemaš nameru da tu želju ostvariš, izbaci je iz glave. Samo sebi stvaraš bes i frustraciju a to ti ne treba.

6 hours ago, Mil@n said:

Ja u tim  situacijama koristim sledeću artiljeriju:

- Da li znaš bilo koga ikada da je umro od gripa ili završio na respiratoru?

- Da li si ikad čuo ili video u jeku epidemije gripa da su redovi ispred ambulanti i da su bolnice krcate i da se druge bolnice pretvaraju u grip bolnice? 

Dodatno zasolim sa:

- imaj na umu da je sve to u uslovima mera tipa maske, zabrane okupljanja, zatvaranja i sl i da nema mera kao što nema kada je običan grip u pitanju, sve bi to bilo još gore. 

Milane, najbolje je da još ludju teoriju odvališ, da je AV sposoban i da nas vakcinacojom štiti, da kad dodje apokalipsa koju ce izazvati vanzemaljci u dogovoru sa USA vladom, mi bar preživimo, jer vakcina štiti od otrova koji ce da bace u vazduh... Sve je to bilo u Dosije X seriji, tako su nas pripremali za ono sto dolazi, sve piše... Pa jel slucajno sto sad repriziraju Dosije X, na Prvoj? Pametnom dosta...

Odoh da opet pročitam Morbus Gravis, podstakao si me ovim postom :D

18 minutes ago, radisa said:

Milane, najbolje je da još ludju teoriju odvališ, da je AV sposoban i da nas vakcinacojom štiti, da kad dodje apokalipsa koju ce izazvati vanzemaljci u dogovoru sa USA vladom, mi bar preživimo, jer vakcina štiti od otrova koji ce da bace u vazduh... Sve je to bilo u Dosije X seriji, tako su nas pripremali za ono sto dolazi, sve piše... Pa jel slucajno sto sad repriziraju Dosije X, na Prvoj? Pametnom dosta...

A znam za primer da je neko kenjao kako će svi vakcinisani da pomru, pa mu je neko odgovorio - ali mi vakcinisani smo poslušni, nas će ustvari da zadrže jer im trebamo takvi, a vas buntovnike će da pobiju, pa se taj antivax dobro zamislio i kasnije pelcovao. Valjda je tako bilo, prepričavam iz 4. ruke :)

to je odličan argument, izaziva kurcšlus u antivax tikvama :D

22 minutes ago, Партибрејкер said:

A znam za primer da je neko kenjao kako će svi vakcinisani da pomru, pa mu je neko odgovorio - ali mi vakcinisani smo poslušni, nas će ustvari da zadrže jer im trebamo takvi, a vas buntovnike će da pobiju, pa se taj antivax dobro zamislio i kasnije pelcovao. Valjda je tako bilo, prepričavam iz 4. ruke :)

Pisao sam ja taj scenario ovde na forumu, ranije... Ima negde...

Fora je da što je luđi avax, to luđu teoriju prospeš... Neće se on zamisliti, ali je super osećaj da ga zbuniš... :fantom:

40 minutes ago, Filozof manijak said:

to je odličan argument, izaziva kurcšlus u antivax tikvama :D

nema sanse, posto u tim tikvama nema vise nista sto da se kurcslusuje. :D

Background Picker
Customize Layout