August 31, 20213 yr 15 minutes ago, gospa buba said: svechano se odjavljujem sa svih korona topika, dosta je bilo.
August 31, 20213 yr 5 hours ago, Filozof manijak said: Isto sam pomislio, homeopata dala sebi za pravo da smatra nešto, fuj. A tek Danas, koje su dno dosegli kad su objavili tekst ove spodobe. Nemoj tako, u pitanju je jedna svestrana osoba, takoreći renesansna humanistkinja... Quote Naime, otkrivajući energetski aspekt fizioloških procesa objašnjenih u oblasti kvantne medicine, počinje da izučava kinesku medicinu, ali i holističku medicinsku paradigmu nastalu na tlu Evrope, u okviru naučne medicinske misli s početka XIX veka u delu doktora Samuela Hahnemanna koja je delom prof. Vithoulkasa dobila svoju naučnu medicinsku potvrdu i postala deo nastavno-naučnog programa nekih medicinskih fakulteta u Evropi i svetu. Oblast njenog interesovanja je, pored homeopatske i kvantne medicine, i ontologija, a u vezi s tim i hrišćanska etika, medicinska etika, bioetika, filozofija biologije, medicinska filozofija.
August 31, 20213 yr 4 hours ago, Jozef K. said: Njegovi simptomi su identični većini obolelih koji su se vakcinisali. Gotovo identično bi prošao i sa vakcinom. P.S. deo posta ide na vakcinaciju Onda su avaxi u pravu jer koji moj se onda..
August 31, 20213 yr To sam hteo da kažem, da nije to trebalo da bude glavni argument. Sa tim tokom bolesti mogao je da kaže da nije ništa strašno. Mnogo ljudi oko mene vakcinisanih je tako prošlo.
August 31, 20213 yr Tesko je Ziki objasniti da bi trebalo da se bocne kad vidi da Mika prolazi lagano posle par dana, a ne vidi ove sto padaju. Problem je u tome sto niko ne zna kako ce da odreaguje na ovaj virus. Neko prodje lagano dok drugi dobro zaglavi.
August 31, 20213 yr I što je najgore, nema (nama poznatog) generalnog pravila ko će zaglaviti, a koga će samo virus očešati. Znam za slučajeve relativno mladih i zdravih muškaraca u naponu snage koji su nagraisali od kovida, kao i za bolešljive osobe koje su prošle tako da nisu ni osetile bolest.
August 31, 20213 yr Meni je jasno da ne treba da se junači. Super je kada se prođe sa nekoliko dana visoke temperature i bez spuštanja na pluća. To je onda stvarno kao bilo koji virus. Problem je što ima mnogo upala plus daljih komplikacija.
August 31, 20213 yr On 30.8.2021. at 13:23, Tsai said: Meni wifi sljaka jace nego ikada meni sve veća plata
August 31, 20213 yr 9 minutes ago, slepa živana said: meni sve veća plata Uuuu, koja vakcina, da je uzmem kao 3. dozu?
August 31, 20213 yr Uuuu, koja vakcina, da je uzmem kao 3. dozu?Moderni SinovacInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 31, 20213 yr 15,529 БРОЈ ТЕСТИРАНИХ ОСОБА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА 2,981 БРОЈ ПОТВРЂЕНИХ СЛУЧАЈЕВА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА 14 БРОЈ ПРЕМИНУЛИХ ОСОБА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА Edited August 31, 20213 yr by Malkmus
August 31, 20213 yr 24 minutes ago, mraki said: Uuuu, koja vakcina, da je uzmem kao 3. dozu? kineska. to se podrazumeva!
August 31, 20213 yr 48 minutes ago, Filozof manijak said: I što je najgore, nema (nama poznatog) generalnog pravila ko će zaglaviti, a koga će samo virus očešati. Znam za slučajeve relativno mladih i zdravih muškaraca u naponu snage koji su nagraisali od kovida, kao i za bolešljive osobe koje su prošle tako da nisu ni osetile bolest. Koliko god ovo dosadno zvučalo, ipak ima generalnog pravila. Pojedinačni slučajevi koji odstupaju od tog pravila su upravo to - pojedinačni slučajevi. Težište se jeste pomerilo ka mlađima i naizgled zdravima zato što su se ovi rizičniji u većem procentu vakcinisali u međuvremenu, i više se paze. Isto kao kod pušača, nepobitna je činjenica da u proseku žive kraće i češće oboljevaju od raka pluća, a izuzeci se naravno javljaju tu i tamo. Sad će sigurno neko da mi odgovori kako zna nekog ko puši dve pakle dnevno i puca od zdravlja
August 31, 20213 yr Ovo moje posmatranje se odnosilo na period od jesenas/zimus, kad nije bilo vakcina u opticaju. Tada mi je nekako izgledalo da je totalno random da li će neko zaglaviti teži oblik ili ne. Vakcine su svakako game changer.
August 31, 20213 yr Inače, solidna brojka danas, 2981. Dvoje lekara iz Prokuplja preminulo. Nisam digo čuo za slučaj preminulog lekara, nadam se da je kod njih (ili bar onih u crvenoj zoni) stepen vakcinacije jako visok.