Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Taihoskopija said:

Ja za ove ljude imam razumevanja i beskrajnu toleranciju, njih i ne ubrajam u iritantnu grupu, strah je ok, ali u mom okruženju ih nema mnogo (prevalili su na vaks stranu, uglavnom).

Ostaju sledeći primerci, koji:

1. Kontinuirano maltretiraju nekim njuejdžom i čija semenom (to su radili i pre ovoga)//

2. Ljudi koji su provalili igricu, ali neće mnogo da pričaju pošto su posebne ljubičice  nerazumene™ među nama  običnjacima (visoko formalno obrazovanje i hipsteraj)//

3. Neke Slavice koje i inače sve znaju i sveznanje štedro praktikuju u svim prilikama//

4. 1 ujak,  kom žena čita  uputstva za lekove prepisane od strane lekara i baca ako joj se nešto ne svidi od propratnih pojava, pa proceni da je šteta veća od koristi. Inače je radila u mlekari. 

Ja stvarno ne mogu tu ništa i ne mogu da razumem više. Naravno, smrt mi nije smešna. 

Ja sam se popickao s ortakom sad za vikend, na krv i noz, oko vakcinacije i korone uopste. Bas sam popenio i rekao mu svasta, sto verovatno nisam trebao, ali je izletelo iz mene u afektu.
Od kad je korona pocela on je u nekim svojim teorijama da je sve ovo zavera itd, i svadjali smo se unazad 100x kad god se pomene ta tema.
Iznova i iznova me navuce da se svadjamo oko toga.. kao da uziva u tome.
Pa mi izbacuje neke reddit linkove o zaverama i slicne gluposti.

A najnoviji razlog zasto nece da se vakcinise je

- Necu da radim sta mi Vucic kaze! Drzave ne brinu za pojedince vec samo za sebe! Ja nisam antivaxer, ali necu da mi oni naredjuju!

Pa im on kao tera kontru..
To mu je sad najnovija fora...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Avav rio tinto pederu

9 minutes ago, Have_Fun said:

E to! To je u mom okruzenju najdominantniji izgovor. :D Pa nije vakcina cek/menica da glasi na donosioca.

moj tast je na pocetku drvio nesto, nije hteo da se vakcinise. nisam ga ja na pocetku pritiskao, mislio opametice se. kad mi je dosadilo to cekanje, rekoh mu da moze da bira, ili ce da se vakcinise ili nece vidjati unuku, meni svejedno. i vakcinisao se.

Edited by munze

Da bira između čega? :unsure:

1 minute ago, Filozof manijak said:

Da bira između čega? :unsure:

odlete mi post pre kraja. sad sam dovrsio

Пошто се тема тренутно претворила у анализу психолошког профила особа које се нису вакцинисале да и ја кажем коју.

Друг који је био заклети антиваксер и испирао мозак са тим њиховим стварима (ко зна шта је унутра, трују нас, то је мало јачи грип, желим да стекнем имунитет природним путем, млад сам, ја се не плашим вируса, Нестеровић цар, итд.), након што се заразио тврди да је хтео да се вакцинише у скорије време, да се треба вакцинисати, да нема разлога да се људи не вакцинишу а није имао ни неке нарочито јаче симптоме већ само температуру до 39 око четири дана, кашаљ, шлајм, главобољу и све оно што иде код грипа иначе. Тако да, многи се опамете тек кад осете нешто на својој кожи а неки ни тад.

3 hours ago, Have_Fun said:

A najnoviji razlog zasto nece da se vakcinise je

- Necu da radim sta mi Vucic kaze! Drzave ne brinu za pojedince vec samo za sebe! Ja nisam antivaxer, ali necu da mi oni naredjuju!

Darkomitrovićizamtm

Na šta je Danas spao, da objavljuje tekstove nadrilekara.

Isto sam pomislio, homeopata dala sebi za pravo da smatra nešto, fuj.

A tek Danas, koje su dno dosegli kad su objavili tekst ove spodobe.

10 hours ago, Хетерија said:

Пошто се тема тренутно претворила у анализу психолошког профила особа које се нису вакцинисале да и ја кажем коју.

Друг који је био заклети антиваксер и испирао мозак са тим њиховим стварима (ко зна шта је унутра, трују нас, то је мало јачи грип, желим да стекнем имунитет природним путем, млад сам, ја се не плашим вируса, Нестеровић цар, итд.), након што се заразио тврди да је хтео да се вакцинише у скорије време, да се треба вакцинисати, да нема разлога да се људи не вакцинишу а није имао ни неке нарочито јаче симптоме већ само температуру до 39 око четири дана, кашаљ, шлајм, главобољу и све оно што иде код грипа иначе. Тако да, многи се опамете тек кад осете нешто на својој кожи а неки ни тад.

Njegovi simptomi su identični većini obolelih koji su se vakcinisali. Gotovo identično bi prošao i sa vakcinom.

P.S. deo posta ide na vakcinaciju

Edited by Jozef K.

Da ne bude zabune, zato sam i napisao da je možda za drugi topik.
Sad očekujem da je pozovu i naN1

... Shiit has hit the fan

Njegovi simptomi su identični većini obolelih koji su se vakcinisali. Gotovo identično bi prošao i sa vakcinom.

P.S. deo posta ide na vakcinaciju
to ne mozemo da znamo. ni mi ni on. mozda bi od vakcine imao 4 dana temperaturu 39, a onda dobio i kovid posle 15 dana. u teretaninoj sauni ili tako neshto.

svechano se odjavljujem sa svih korona topika, dosta je bilo.

osim mozda shkolskog, ali tamo cu samo o gradivu hihi.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Za Jozefa K. je to samo obična kijavica :fantom:

Background Picker
Customize Layout