August 30, 20213 yr 46 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Ros fajzer moja je isto primila dva kineza pa je kao buster uzela fajzera tako je i moje neko razmisljanje. mada, lekarka opste prakse je mami rekla da nastavi sa kinezom.
August 30, 20213 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: trebao bih sledeće nedelje da putujem za cg, sad nisam pametan, da li da odem da primim treću pre odlaska(6 meseci mi pada 13) ili da sačekam pa po dolasku da se bustujem ili da prvo uradim test na antitela Ja sam se dvoumio, i onda sam pitao jednog lika koji je bio glas razuma tokom najludjih dana na fejsu tokom pandemije i odgovorio mi je "booster bez obzira na antitela", tako da nisam ni merio, samo ofisho i boc.
August 30, 20213 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: trebao bih sledeće nedelje da putujem za cg, sad nisam pametan, da li da odem da primim treću pre odlaska(6 meseci mi pada 13) ili da sačekam pa po dolasku da se bustujem ili da prvo uradim test na antitela tasta su u petak na sajmu vratili sa trece doze (6 meseci od druge mu istice 05.09.), uz sve molbe i objasnjavanja, nije pomoglo - ljubazni, izvinjavaju se, kao bas mora 6 meseci; ali sto ti kazes eto mozda ipak negde probas pa prodje.
August 30, 20213 yr 1 hour ago, Ros said: lekarka opste prakse je mami rekla da nastavi sa kinezom. jbt svi apsolutno preporučuju miks, pogotovu ako su prve dve doze kinezi
August 30, 20213 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbt svi apsolutno preporučuju miks, pogotovu ako su prve dve doze kinezi tja, apsolutno je relativno, kao sto vidis
August 30, 20213 yr 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbt svi apsolutno preporučuju miks, pogotovu ako su prve dve doze kinezi Moja mama isto hoće da 3 dozu kineza, jer je zaključila da joj se posle kineza šećer nekako smanjio i nema više toliko problema sa šećerom kao ranije... Pitala doktoricu, ova joj rekla da je njeno mišljenje moguće (u stvari je verovatno skinula s vrata), i sad boga nema da je ubedimo da uzme fajzera... Jbg...
August 30, 20213 yr kao što je i meni kinez izlečio alergiju na ambroziju evo kraj avgusta uz jednu ušpricanu dymistu ako je razumna pronađi joj šeklera il kome već veruje i pritiskaj da si čitao po ruskoj/američkoj liteteraturi da se preporučuje miks različitih vakcina sve ovo naravno uz otklon, pošto ne znam kompletnu sliku i imunokompromitovanost(nova omiljena reč) osoba o kojima pričamo
August 30, 20213 yr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kao što je i meni kinez izlečio alergiju na ambroziju Da potvrdim da i Fajzer radi istu stvar. Ja evo kinuo 2 puta za celu sezonu. Zapravo Fajzer ima toliko jako antialergijsko-magnetno dejstvo da i neki nevakcinisani ljudi u mojoj okolini nemaju izražene simtome alergije ovog leta.
August 30, 20213 yr Author 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ruskoj/američkoj liteteraturi da se preporučuje miks različitih vakcina A sta je onda preporuka posle 2 Fajzera? SputnikV?
August 30, 20213 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kao što je i meni kinez izlečio alergiju na ambroziju evo kraj avgusta uz jednu ušpricanu dymistu ako je razumna pronađi joj šeklera il kome već veruje i pritiskaj da si čitao po ruskoj/američkoj liteteraturi da se preporučuje miks različitih vakcina Veruje Nestoroviću, dobro da je i pristala na vakcinu... :(
August 30, 20213 yr 1 hour ago, mraki said: Da potvrdim da i Fajzer radi istu stvar. Ja evo kinuo 2 puta za celu sezonu. Zapravo Fajzer ima toliko jako antialergijsko-magnetno dejstvo da i neki nevakcinisani ljudi u mojoj okolini nemaju izražene simtome alergije ovog leta. Meni wifi sljaka jace nego ikada
August 30, 20213 yr 1 hour ago, mraki said: Da potvrdim da i Fajzer radi istu stvar. Ja evo kinuo 2 puta za celu sezonu. Zapravo Fajzer ima toliko jako antialergijsko-magnetno dejstvo da i neki nevakcinisani ljudi u mojoj okolini nemaju izražene simtome alergije ovog leta. U jbt, meni naravno nije palo na pamet da povezem, ali meni alergija isto stala posle kineza. Prosle godine imao barem 15ak dana da je bilo neizdrz i jos 30 dana pod srednje jakom alergijom. Ove godine apsolutno nista, jednog dana me nesto malo uhvatilo, ali ni tog dana nisam popio lekove. Ne secam se nijedne ovako blage godine.... Edited August 30, 20213 yr by Spooky
August 30, 20213 yr rusdka nema taj segment antialergijski. evo , roka me gore nego prethodne tri godine.