Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

sviđa mi se akustika

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pevace se :D

Ne znam da li je bilo, preporučili Kinezi da se ne koristi VMA za prihvat obolelih jer ima centralnu klimu. Sad razmišljaju da iskoriste Gradsku bolnicu.

kada smo kod filma biće ovako :happy:

većina će gledati vesti na tv i dnevna obraćanja predsednika i premijerke :D a neki će se i zaljubiti za ceo život :happy:

16 minutes ago, gospa buba said:

ima koliko hocesh logike. a ne verujem ni da ce u njujorku biti luksuznije. jebiga ljudi.

Ne radi se o luxuzu, nejasna mi je koncepcija. U Kini je pored svakog kreveta bio respirator (po onim improvizovanim bolnicama)

... kada vidis da komšija dva kreveta dalje koji se prekjuče smejao ide u crnu vreću, to će da ti digne moral.

1 minute ago, Caligula said:

Ne radi se o luxuzu, nejasna mi je koncepcija. U Kini je pored svakog kreveta bio respirator (po onim improvizovanim bolnicama)

... kada vidis da komšija dva kreveta dalje koji se prekjuče smejao ide u crnu vreću, to će da ti digne moral.

Ako sam dobro razumeo ovo nije predviđeno za teže slučajeve.

Kakav je haos sa nasim ljudima van granica i mnogo ih je

Nije, ali će se odavde ići i u bolnice, sigurno će biti ljudi kojima će stanje biti gore i zahtevati hospitalizaciju. 

Mislim ovaj koncept je sulud ako neko ovde treba da provede dve nedelje, ovo bre deluje kao poljska vojna bolnica. Zaradiće ljudi upalu pluća ne od korone nego od hladnoće. Kakav će to biti neprestani simfonijski koncert kašljanja...

Edited by Malvo

Pa jebo ga bog do juče smo tražili masovna testiranja i izolaciju, a sad kad to uvode opet ne valja.

38 minutes ago, BWA said:

u koju ce gurati hranu, sto ce biti poziv svim misevima iz okoline da dodju na zurku.

misevi i zmije su proterani iz tih krajeva

Izolacija u bilo šta što liči na bolnicu. Bolje i u kasarne da se šalje, ovo više liči na konc logor. 

Ako su i želeli da osposobe Sajam, to mora da dosta manje kreveta za početak. Biti smešten ovde bi i izuzetno negativno delovalo na psihu ljudi. 

To je verovatno da natera ljude da ostanu kući ili evo gde ćete da završite

Just now, Time Crisis said:

+1

Just now, Time Crisis said:

ili da izbegavaju testiranje

Znaci, imas studentske menze koje zvrje prazne jer nema studenata i koje mogu da kuvaju klopu i imas gomile hotela koji zvrje prazni i kojima bi mogao da dotiras neku kintu da prime organizovano lakse zarazene...jel ovo tolko tesko organizovati pobogu ..da dodam i kasarne...

Edited by Tutankamon

Background Picker
Customize Layout