Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

OK je i rukoblud...:lolol:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 minutes ago, Filozof manijak said:

Eto, licemer sam, bio na koncertu posle godinu i po dana, pravio društvo lepšoj 3/4, nosio masku i čučao u ćošku. Sad čekam 5-7 dana da vidim ishod.

btw, čak nisam ni fan Hladnog Piva :sad:

da rizikujes zarazu zbog hladnog piva, to je najzanimljivije :)

1 minute ago, Aleksija said:

Jok, nego ce zbog mlakog piva.

I pri tom, mislite da to sto nosimo maske dok smo 15 minuta u klimatizovanom maksiju je bog zna kakva zrtva, pa ako mozemo mi, mogu i svi. Kako je prodavacicama u podmaklim godinama koje nose 9 sati dnevno godinu i po. Kako je ljudima po neklimatizovanim busevima na 39?

Posebno mi smetaju pojedinci kada mi napisu sa stavovima gde se vidi da nemaju osnovno razumevanje npr. za ugostiteljske objekte i u njima zaposlene, za proslave rodjendana, matura, slava, svadbi. Ionako ne mare za to, nikada im rodjendan nisu bili big deal, davno su maturirali, nisu nesto izlazili po kaficima ni ranije, a i svadbu ne planiraju ovih dana.

A onda kad se njima nesto radi, u svojoj glavi to racinalizuju kao nije to toliko opasno.

2.212 :ph34r:

Kukate za kolektivizmom i zasto svi nisu pametni a lepo smo rekli da je realnost: svako za sebe ili u malim grupama.

11 minutes ago, Aleksija said:

Još gore, zarad jeftinih poena kod ženskinje :isuse:

1 minute ago, Spooky said:

I pri tom, mislite da to sto nosimo maske dok smo 15 minuta u klimatizovanom maksiju je bog zna kakva zrtva, pa ako mozemo mi, mogu i svi. Kako je prodavacicama u podmaklim godinama koje nose 9 sati dnevno godinu i po. Kako je ljudima po neklimatizovanim busevima na 39?

Posebno mi smetaju pojedinci kada mi napisu sa stavovima gde se vidi da nemaju osnovno razumevanje npr. za ugostiteljske objekte i u njima zaposlene, za proslave rodjendana, matura, slava, svadbi. Ionako ne mare za to, nikada im rodjendan nisu bili big deal, davno su maturirali, nisu nesto izlazili po kaficima ni ranije, a i svadbu ne planiraju ovih dana.

A onda kad se njima nesto radi, u svojoj glavi to racinalizuju kao nije to toliko opasno.

ja sam prosle godine nosila u skoli i pricala sa maskom po ceo dan.  to ti je otprilike najteze sto mozes da radis sa maskom. a nisam bas ni mlada, ako je to neki dodatni kriterijum.

nikom nista nije falilo, ni djacima ni nama.

nije bilo prijatno, ali smo se brzo navikli.

6 minutes ago, Spooky said:

Ti bi meni provozao respirator malo, pa da nam javis kako je. 

2 minutes ago, Spooky said:

Samo smo mladost proživeli pod sankcijama, pa ne znamo šta je odricanje.

CeSID: Dve trećine ispitanika veruje da su ruska i kineska vakcina pouzdanije

https://rs.n1info.com/vesti/cesid-dve-trecine-ispitanika-veruje-da-su-ruska-i-kineska-vakcina-pouzdanije/

2.212 [emoji185]
Lepota!
10 minutes ago, Malkmus said:

Samo smo mladost proživeli pod sankcijama, pa ne znamo šta je odricanje.

mene je nasao, svadbe su mi bile mucenje i kad sam bila mlada.

ili da sednemo u vremeplov i da se vratimo negde u avgust 2019, jer se vec osecam malo glupo kad po hiljaditi put ponavljamo istu pricu.

2 hours ago, Aleksija said:

ne vidim problem. tela sam i ja, al zaboravila. a i meni zivot uredi da bude tako. a sad kad vidim ovu mladu zivinu na slici, neka, ne zalim :lolol:

1 hour ago, Aleksija said:

ja sam prosle godine nosila u skoli i pricala sa maskom po ceo dan.  to ti je otprilike najteze sto mozes da radis sa maskom. a nisam bas ni mlada, ako je to neki dodatni kriterijum.

nikom nista nije falilo, ni djacima ni nama.

nije bilo prijatno, ali smo se brzo navikli.

bukvalno. hudini uradila 2 shkole i 2 sporta, uredno maskirana. balerine su recimo dramile oko maski, valjda i one, koje namecu nevidjeno nasilje tijelu svome, morale da nadju neku situaciju za padanje u nesvest, makar od gushenja maskom :lolol: borioci™ pak nemilosrdno sve treninge bili maskirani. ali mozemo mi tu prichu i ovog septembra da pochnemo ispochetka, ovaj kovid toliko dugo traje da sam vec zaboravila kojeg septembra sam, koje godine, u kolima nedje izmedju kovina i pancheva, spektakularno izashla iz roditeljske vajber grupe, jer mi se ne dalo vishe da se nas 29 raspravlja sa jednim avaksom, chije dete josh navraga imalo neku opstruktivnu bolest pluca, ali ludi nestor u svojstvu dechjeg specijaliste, rekao da ne sme da nosi nishta preko disajnog puta nikad dok je ziv, pa je ona zelela da niko ne nosi :blink: :isuse: al vidim da cemo ove godine opet isto :ph34r:

edip. vec ako hocete, svileni hrvati proshle nedelje, 300 zvanica, spisak vakcinisanih gostiju, spisak nevakcinisanih sa pcr starim do 72 sata, raspored sedenja, avaksi za sebe, svako svoje potvrde da ima sa sobom, inspekcija obilazi svadbe random. nesvileni srbi ove nedelje, brojno stanje isto, shator, bole ih dupeta, se zivi onli uans. neishla ni na jednu ni na drugu, svadbe nisu moj djir, nikad bile. necu ni da objashnjavam nishta. posebno ne moranje svadbe od 300 zvanica. to mi je dip spejs najn. vrlo daleko. ali shto se kaze, svako je nekakav...

Edited by gospa buba

Plus kod maski je što često rade na erotiku, oseti se ta tenzija i neizvesnost.

2 minutes ago, gospa buba said:

bukvalno. hudini uradila 2 shkole i 2 sporta, uredno maskirana. balerine su recimo dramile oko maski, valjda i one, koje namecu nevidjeno nasilje tijelu svome, morale da nadju neku situaciju za padanje u nesvest, makar od gushenja maskom :lolol: borioci™ pak nemilosrdno sve treninge bili maskirani. ali mozemo mi tu prichu i ovog septembra da pochnemo ispochetka, ovaj kovid toliko dugo traje da sam vec zaboravila kojeg septembra sam, koje godine, u kolima nedje izmedju kovina i pancheva, spektakularno izashla iz roditeljske vajber grupe, jer mi se ne dalo vishe da se nas 29 raspravlja sa jednim avaksom, chije dete josh navraga imalo neku opstruktivnu bolest pluca, ali ludi nestor u svojstvu dechjeg specijaliste, rekao da ne sme da nosi nishta preko disajnog puta nikad dok je ziv, pa je ona zelela da niko ne nosi :blink: :isuse: al vidim da cemo ove godine opet isto :ph34r:

bice opet, ovog puta jos zanimljivije, verovatno.

ja sam se bukvalno osecala jedno 10 puta bolje kad sam se negde pred pocetak prosle skolske godine iskljucila iz dve ogromne prosvetne grupena fb. to je tek demoralisuce iskustvo.

Background Picker
Customize Layout