August 19, 20213 yr to je uvazena gospodja darija josh onomad rekla da radimo sent from novi mnogo jak bubamoto.
August 19, 20213 yr Sekler: https://www.danas.rs/drustvo/sekler-neverovatno-kako-niko-nije-protiv-antibiotika-ili-bromazepama/ Quote Antivakserski stavovi u službi cenzusa Milanko Šekler kaže i da postoji pasivnost političkih partija kada se radi o promociji vakcinacije. – Predlagao da sve političke partije pozovu svoje glasače da prime vakcinu, niko nije na taj poziv odgovorio. Pri tome, ima nekoliko stranaka koje otvorenim antivakserskim stavovima sebi obezbeđuju cenzus na narednim izborima po cenu života birača. Pri tome, ne bi me čudilo da su se njihova rukovodstva i predstavnici vakcinisali – kaže Šekler, dodajući da je mnogo ispravnije živeti po pravilu „više volim da me ljudi mrze zbog onoga što jesam, nego zbog onoga što nisam“.
August 19, 20213 yr Meni ovaj covek iz Nisa jos jaci https://rs.n1info.com/vesti/jankovic-nemamo-vise-snazan-bedem-vakcinisanih-politicko-koketiranje-s-temom/ Quote Ali, ono što njega, kako je rekao, čini tužnim, je da sve počinje da ima „jednu vrstu političkog kapitala“. „Vlast računa na glasove ovih ljudi, a bogami i opozicione stranke koketiraju s tim. Oni (antivakseri) imaju potencijal određenog broja glasova i njima niko neće da se zamera“, naveo je Janković. Edited August 19, 20213 yr by Sludge Factory
August 19, 20213 yr Quote Kragujevčanka treći put obolela od korone? Doba Korone Društvo Kragujevčanka Sandra Filipović (38), po treći put se razbolela od korona virusa, pišu Večernje novosti. Tekst prenosimo u celosti. Naime, u novembru protekle godine obolela je od kovida 19 prvi put, onda je ponovo bila pozitivna u februaru. U junu je dobila obe doze vakcine, a pre nedelju dana PCR test je još jednom pokazao pozitivan rezultat. Ne znam šta da radim, skoro sve vreme sam zatvorena – kaže nam Sandra Filipović. – Ostala sam bez posla kada sam prvi put obolela, nisam bila zaposlena za stalno. Od tada ne mogu ni da tražim posao, niti da izađem iz začaranog kruga, kaže Sandra. U Kliničkom centru Kragujevac kažu da je ovo jedinstven slučaj. Lekari pretpostavljaju da je Sandri veoma slab imunitet i da je najverovatnije od novembra sve vreme pozitivna. Niko mi nije rekao da mi je imunitet slab. Pre kovida nisam bolovala od teških bolesti. Niti sam operisana, niti sam se lečila, kaže naša sagovornica. Sandra tvrdi da joj nisu rađeni kontrolni testovi, iako je reč o svojevrsnom fenomenu. Niko je nije pozvao ni da uradi dodatne analize. http://www.glassumadije.rs/kragujevcanka-treci-put-obolela-od-korone/
August 20, 20213 yr Author Malopre je direktor Doma gde je moj cale poslao poruku na viber grupi da se od danas ukidaju posete, najmanje do 1.9. i da je situacija vrlo ozbiljna, da je bolje preventiva, nego da cekamo Ministarstvo da nesto "preporuci". Kaze da je juce bilo 250 prijema u bolnice i da su hospitalizovani i vakcinisani i nevakcinisani. Nije davao vise detalja. Krug se vratio na pocetak
August 20, 20213 yr Quote HODAJUĆI RASADNIK KORONE Kragujevčanin nosio bukliju na svadbi i sa svima nazdravljao pa ZARAZIO STOTINE SVATOVA u selu Lužnici Korona je ponovo buknula u Kragujevcu i u okolnim selima, među kojima je i selo Lužnica, nakon što je u poslednje dve nedelje održano nekoliko velikih svadbi na kojima je bilo i po 600 zvanica. Na jednom od tih veselja je bio i čovek pozitivan na korona virus, nosio je bukliju, ljubio se i nazdravljao sa svim svatovima i tako zarazio na stotine njih. Lekari smatraju da su upravo te velike svadbe okidač zbog kojih su pregledi u kovid ambulantama u tom gradu utrostručeni poslednjih dana. Pozivar koji je pre nedelju dana na jednoj od tih svadbi u okolini Kragujevca nosio bukliju bio je, kao što rekosmo, zaražen, a kako tradicija i običaji nalažu, on se pozdravljao veoma prisno sa gostima... Ljudi su došli na svadbu da se vesele, opuste uz muziku, da uživaju, jedu i piju, a nisu ni sanjali da će posle svadbe morati u bolnicu zaraženi korona virusom. Dr Vasilije Antić, direktor Doma zdravlja u Kragujevcu, rekao je za Kurir da je Kragujevac trenutno u piku epidemije upravo zbog ovakvih događaja. - Dnevno je iz Lužnice i okolnih mesta dolazilo na pregled u kovid ambulantu i po 30 pacijenata. Bili smo šokirani jer do sada to nije bio slučaj. Dnevno smo imali oko 120 pregleda ukupno, međutim, sada je taj broj utrostručen. Dnevno imamo oko 340 pregleda, a 95 odsto njih je pozitivno, što znači svaki treći je zaražen - kaže dr Antić i dodaje: - Juče smo imali 95 novih slučajeva. Tri četvrtine novozaraženih nije vakcinisano. A 20 odsto je onih koji su vakcinisani a zarazili su se, ali imaju blagu kliničku sliku. Prema njegovim rečima do povećanja broja novozaraženih došlo je zbog svadbi koje su organizovane u Lužnici i drugim mestima, a na kojima je bilo čak i do 600 zvanica. - Virus je buknuo zato što je na jednoj od tih svadbi bio jedan zaražen koji je nosio bukliju i nazdravljao je sa svatovima. Ne samo da treba izbegavati takva veća okupljanja već ne treba praktikovati takve običaje da svi ljudi piju iz buklije i da se pozdravljaju. Ovo je posledica toga, Lužnica i okolna mesta su postala žarišta. Pre dve sedmice smo imali dvadesetoro novoobolelih, a sada 95, od kojih je petoro hospitalizovano na Infektivnoj klinici u Kragujevcu - kazao je dr Antić. On navodi i da je u Kragujevcu pik epidemije i zbog turista koji se vraćaju sa mora, nisu bili vakcinisani, a sada dolaze zaražene čitave porodice. - Najviše takvih pacijenata je došlo iz Budve i nisu bili vakcinisani, a zbog toga se broj zaraženih novim talasom u centru Šumadije svakodnevno povećava - rekao je dr Antić. https://www.blic.rs/vesti/drustvo/hodajuci-rasadnik-korone-kragujevcanin-nosio-bukliju-na-svadbi-i-sa-svima-nazdravljao/296014y Quote U Šumadiji je danas ( 19.08. ) registrovano 150 slučajeva zaraze koronavirusom, od testiranih 706. Odnosno 21,25 odsto u odnosu na broj testiranih. Broj novozaraženih, raspoređno po opštinama: Kragujevac: 103 Aranđelovac: 13 Knić: 9 Rača: 8 Topola: 8 Batočina: 6 Lapovo: 3 http://www.glassumadije.rs/u-sumadiji-145-zarazenih-u-kragujevcu-ponovo-trocifren-broj/ Edited August 20, 20213 yr by NiZdr
August 21, 20213 yr @vememah Koliko je dosad bilo najvise hospitalizovanih? Blizu smo 1.000 i opusteni smo.
August 21, 20213 yr 10 minutes ago, mareeee said: Bilo je blizu 9000. Hospitalizovanih? Edited August 21, 20213 yr by fren
August 21, 20213 yr Max je bio 9731 hospitalizovanih 27.12.2020. I u aprilu i u julu je bilo po 4500.
August 21, 20213 yr On 20.8.2021. at 16:57, NiZdr said: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/hodajuci-rasadnik-korone-kragujevcanin-nosio-bukliju-na-svadbi-i-sa-svima-nazdravljao/296014y A ON JE SAMO HTEO DA ŽIVI ides, balavis flasu, NAZDRAVLJAS ŽIVOTU JEBIGA ŽIVO SI BIĆE NISI NEKA PIČKA što reče Pelikan onomad NAMA JE PRE SVEGA BITNO KAKAV JE KO ČOVEK ... mašala. Tupče. Narod tupadžija. Mada ni Ameri nisu bolji. Eno i Francuzi se bune protiv pandemije planeta majmuna Edited August 21, 20213 yr by Caligula
August 21, 20213 yr ... Najvise smajlija ispod ove vesti. SVI komentari ispod vesti antimaskerski. Jebem te narode.