Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Jumanji said:

Nisam emoji846.png
Imala sam teske momente u zivotu, nije me bas uvek do sada mazio, tako da nije ovo bas iz ugla razmazene dokolicarke...

znam da nisi.

ja sam se pak nagledala razmazenih dokolicharki po dechijim odeljenjima, koje na tvoje ochi izmishljaju probleme, za koje ti vidish svojim ochima da ih nema. i referishu mami telefonom i plachu kako je strashno :ph34r:

njeno dete ima osip po guzici, moje crp 270. nemam razumevanja sekund.

Edited by gospa buba

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

23 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

To beše hala Poslednje konačište?

Dobro je, ima kreveta i ćebadi. Nema opreme doduše, ne znam u čemu je razlika dal umreš/preživiš kod kuće ili ovde. Kući si barem blizu tuša i čistog toaleta, ovde možeš da pokupis svaku bakteriju sa menija.

Ne razumem koncept baš najbolje.

i dalje mi nije jasno po kom osnovu se vrsi trijaza™ za sajam? bas svako kome se ustanovi da ima koronu, a blaze simptome? ili u okviru blazih simptoma postoje blazi simptomi koji ne zahtevaju ovu apokalipsu na sajmu, i oni koji zahtevaju? ako svaka korona vodi na sajam, mislim da cu izbeci testiranje i sam sebi prepisati kucnu izolaciju u trajanju koliiko treba.

Edited by Nikodije

1 minute ago, Caligula said:

Dobro je, ima kreveta i ćebadi. Nema opreme doduše, ne znam u čemu je razlika dal umreš/preživiš kod kuće ili ovde. Kući si barem blizu tuša i čistog toaleta, ovde možeš da pokupis svaku bakteriju sa menija.

Sedi ovde jer si govno koje ne ume da poštuje samoizolaciju 

1 minute ago, Caligula said:

Hm, kući možeš da preneseš nekome, ovde su svi već zaraženi. 

ima koliko hocesh logike. a ne verujem ni da ce u njujorku biti luksuznije. jebiga ljudi.

Znajući higijenske navike Srba, slutim koleru i tifus.

ma nece bre ljudi shta vam je.

Ovaj, ako će nešto u Srbiji biti redovno dezinfikovano i sanitizovano to će biti ovde. Ne prelazite Albaniju peške. 

3 minutes ago, ZerrorR said:

Sedi ovde jer si govno koje ne ume da poštuje samoizolaciju 

To ima smisla tamo gde ima pameti. Bojim se da ovde to nije slučaj. Ovi kreveti ce biti popunjeni onima koji su vec danas zaraženi a ne znaju. Ono, dojučerašnji pipači hleba, šetači po parkovima.

2 minutes ago, Perodeformero said:

1. Međunarodni sajam vojničkih kreveta "Covid 2020"

Treba pitati organizatora da li se zakup naplaćuje po kvadratu ili nekako drugačije :D

najbolje da treba bolestan da spartas kilometar do klonje i nazad i da ne mozes da se okupas. 

drugo, mislim da to sto si zarazen ne znaci da nisi vise izlozen virusu, ali mozda neko ko vise zna o tome napise. 

8 minutes ago, Jumanji said:

...

Imamo li mi privatne bolnice uopste? Znam da su u drugim zeljama sve stavljenenu sluzbu sistema za borbu protiv ove posasti?

Taj film nećeš gledati ovde.

U Herceg Novom (Igalu) su smestili ljude u Simu Miloševiča i postavili vojsku na ulaz, ali taj institut još uvek nije privatizovan. A i manje je ljudi tamo.

1 minute ago, Joe D said:

najbolje da treba bolestan da spartas kilometar do klonje i nazad i da ne mozes da se okupas. 

drugo, mislim da to sto si zarazen ne znaci da nisi vise izlozen virusu, ali mozda neko ko vise zna o tome napise. 

zato što kad ležiš inače u bolnici za bilo šta imaš redovno kupanje

Background Picker
Customize Layout