August 11, 20213 yr nema šanse da to urade. tehnički je naizvodljivo. do sada su smanjili broj za preko 20.000, a do kraja godine ima 140 dana. to znači da u proseku svakog dana do kraja godine moraju da izmisle preko 150 umrlih. povrh onih koji će stvarno da umru. ako već sutra ne krenu da objavljuju da je umrlo 160 ljudi od covida, to onda znači da će u novembru i decembru morati da prijavljuju po par hiljada umrlih dnevno.
August 11, 20213 yr sad gledam, ovo sad je priblizno broju novozarazenih iz druge polovine oktobra 2020. tada je broj smrtnih slucajeva bio otprilike isti kao sada na dnevnom nivou, po zvanicnoj statistici. jedino zaista da pocnu da dodaju po 2-3 cifre ispred u narednim mesecima. Edited August 11, 20213 yr by Aleksija
August 11, 20213 yr ako treba ima clanovi da padaju kao snoplje !!! iz svakog odbora da umire po 20 dnevno ako treba jbt pa ovo uopste ne zvuci lose
August 11, 20213 yr Zar je statistici bitno da li ljudi umiru od korone ili krkanja cvaraka i pihtija ? Kod nas uvek moze da se nagura cifra umrlih od srca, nikakav problem tu nije ako se zna koliko volemo pljuge i svinjetinu.
August 11, 20213 yr 18 minutes ago, jorma shparga said: ako treba ima clanovi da padaju kao snoplje !!! iz svakog odbora da umire po 20 dnevno ako treba jbt pa ovo uopste ne zvuci lose možda budu bacali đilasove glasače pod autobuse
August 11, 20213 yr mene interesuje kada će veliki da priznaju svoj manjak umrlih od korole, kada će ameri i rusi da objave tih 300-350k više umrlih nego što pokazuju zvanični brojevi, lako ćemo mi za naših 20k - kada smo kod arhimahera za štelovanje brojeva, braće rusa, u zadnjih 30 dana se broj preminulih tamo kretao između 750 i 799 umrlih, pri čemu se ova brojka od 799 ponovila 4 puta gde su sada statističari da izračunaju verovatnoću za takav neprejebivi niz Edited August 11, 20213 yr by gone fishing
August 11, 20213 yr 2 hours ago, omiljeni said: nema šanse da to urade. tehnički je naizvodljivo. do sada su smanjili broj za preko 20.000, a do kraja godine ima 140 dana. to znači da u proseku svakog dana do kraja godine moraju da izmisle preko 150 umrlih. povrh onih koji će stvarno da umru. ako već sutra ne krenu da objavljuju da je umrlo 160 ljudi od covida, to onda znači da će u novembru i decembru morati da prijavljuju po par hiljada umrlih dnevno. pa jeste glupo. a radikali 2 hours ago, SNARC said: Zar je statistici bitno da li ljudi umiru od korone ili krkanja cvaraka i pihtija ? Kod nas uvek moze da se nagura cifra umrlih od srca, nikakav problem tu nije ako se zna koliko volemo pljuge i svinjetinu. navodno postoji ideja da to knjigovodstvo moraju da presloze zbog necheg medjunarodnog. ono, nije da ja znam. ko shto rekoh, radikali
August 11, 20213 yr 1 hour ago, gone fishing said: mene interesuje kada će veliki da priznaju svoj manjak umrlih od korole, kada će ameri i rusi da objave tih 300-350k više umrlih nego što pokazuju zvanični brojevi, lako ćemo mi za naših 20k Ako pitas americke antivaksere, u Americi je stvarni broj umrlih od korone bar upola manji nego zvanican, jer lekari primaju pare da napisu da si umro od korone a tebe ustvari zgazio autobus.
August 11, 20213 yr Izjavio Sekler da to sto smo mesali vakcine je dobro. A secam se neke njegove price od ranije da je praksa kad pelcuju pilice, da se mesaju vakcine i da to daje najbolje rezultate
August 11, 20213 yr pa da. a valjda se i kucici pelcuju protiv njihove korone sa tri doze. kad smo toga, bas me zanima, da li antivakseri vakcinisu svoje kucne ljubimce?
August 12, 20213 yr 10 hours ago, Aleksija said: pa da. a valjda se i kucici pelcuju protiv njihove korone sa tri doze. kad smo toga, bas me zanima, da li antivakseri vakcinisu svoje kucne ljubimce? Trebalo bi, valjda ih zakon obavezuje
August 12, 20213 yr Od 35-40 ljudi u 77-ici nas 6 ima masku. Je l zna neko da li postoje ikakva pravila za gsp?