August 5, 20213 yr U medjuvremenu raspisali konkurs za novu kovid bolnicu na Mišeluku u Novom Sadu. Traže 40 anesteziologa, 20 pulmologa, 20 internista, 8 infektologa… na odredjeno na 6 meseci. Mislim da u Vojvodini ukupno (izuzev Novog Sada) nema recimo 8 infektologa, a o 40 anesteziologa da ne pricam. Kao da lekari rastu na drvetu, pa samo uberes kad zafali.Za to su pričali da će "kad ovo prođe" biti gradska bolnica koju NS nema.Ali pisao sam već kakve su malverzacije sa tim covid bolnicama... ... Shiit has hit the fan
August 5, 20213 yr Javila mi sestra da je pročitala da stariji osnovci kreću u školu u razređenim odeljenjima, a mlađi u celim.
August 5, 20213 yr Za to su pričali da će "kad ovo prođe" biti gradska bolnica koju NS nema.Ali pisao sam već kakve su malverzacije sa tim covid bolnicama... ... Shiit has hit the fanMalo suludo da gradska bolnica bude van grada takoreći .Broj ljudi u bolnici generalno može biti veći jer ima mjesta pa se primaju i lakši pacijenti , koji su u onom zimskom talasu liječeni kući.Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
August 6, 20213 yr Kolega Hattori prso, ja unfollow-ao... Paste šta šera i naziva "brisanjem patosa", ovog kecaju što kao ćuti u stvari digao ruke od budale.
August 6, 20213 yr 4 hours ago, Mil@n said: Kolega Hattori prso, ja unfollow-ao... Paste šta šera i naziva "brisanjem patosa", ovog kecaju što kao ćuti u stvari digao ruke od budale. ne pratim buvalno ništa o koroni mesecima. ali hattori je bio čovek koji mi je u januaru 2020. posavetovao da kupim maske i da korona sigurno prekriva svet. takođe se izuzezno odgovorno i razumno ponašao u doba haosa ovde (mislim na zimu i proleće 2020.) dakle pre ću da poverujem da sam ja prsla nego on. edit. inače sam manjina sa maskom u GSP ovih dana :( Edited August 6, 20213 yr by pt 2.0
August 6, 20213 yr @pt 2.0 to je tacno, utoliko je njegov sadasnji stav manje razumljiv. negde od odlaska trampa na nalogu preovladjuju razne opskurne teorije zavere. i ja sam, sa zaljenjem, od proleca prestala da pratim nalog.
August 6, 20213 yr josh uvek idem na to da je neka koncept ironija na delu, koju ja usled sopstvenih ogranichenja, izazvanih kovidom, ne razumem ono shto jeste chinjenica i tu je lik 300% u pravu jeste da su se ova goveda bash bash razvezala i da bi tu jedno ljudsko postrojavanje i probiranje bash valjalo mislim, kon. ajde bre vishe. nema vishe. opet, jel, kad se neko zapita, i veca govna mi trpimo .sent from novi mnogo jak bubamoto.
August 6, 20213 yr Quote Kон: Не очекујте да струка ћути, време је за нове мере Цифра од готово 600 новозаражених је изненађење, јер су процене биле да ће та бројка ове недеље ићи до 500 на дневном нивоу и због тога је за очекивати ускоро и 1.000 новооболелих дневно, упозорио је епидемиолог Предраг Kон, додајући да ситуација полако прелази у претећу. Предраг Кон је у разговору за Танјуг рекао да су највеће претње по епидемијску ситуацију у Србији јавна окупљања и славља, те недовољно вакцинисаних, због чега је већ сада тренутак да се размишља о томе шта нас чека на јесен и уводе нове мере. ja u stvari i ne znam sta je korona, kad su mi to ovih dana pomenuli, mislio sam da pricaju o pivu....
August 6, 20213 yr Sta radi ova bagra?Nisu sposobni da vakcinisu drzavne sluzbe, prosvetne radnike i medicinare koji su u direktnom kontaktu sa decom, tako se opet koplja lome preko ledja roditelja i djaka. Ukinite skole, ionako nisu ni za...Teske bitange.
August 6, 20213 yr Sta radi ova bagra?Nisu sposobni da vakcinisu drzavne sluzbe, prosvetne radnike i medicinare koji su u direktnom kontaktu sa decom, tako se opet koplja lome preko ledja roditelja i djaka. Ukinite skole, ionako nisu ni za...Teske bitange.
August 6, 20213 yr snazno cu ja da se spremam u antivaksere. mada smo mi i mislili da vakcinishemo sve koje imamo, al kad chovek ovako lepo moli efektno bi bilo naravno da drzavni vrh izvede pokazno svoje potomstvo shkolskog uzrasta na vakcinaciju. cherchilovski. kad je vec snazna preporuka. Edited August 6, 20213 yr by gospa buba
August 6, 20213 yr 1 hour ago, Jumanji said: Statistički je vrlo mala verovatnoća da je baš meni dopalo da organizujem šta treba za sahranu ove jedne osobe.
August 6, 20213 yr Čujem sad u prolazu direktorku RFZO u BG hronici, nisu mi jasne cifre koje pominje. Kaže milion i 800 (nije rekla hiljada) gradjana primilo drugu dozu, od toga skoro milion i 700 Sinofarm. Pitanje je bilo koju vakcinu gradjani najviše biraju ovog leta. Da li je mislila na 1 800 000 a ne 1 000 800? Da li se to cifre samo za leto? Ako baš gledaju kalendarski od prvog dana leta do danas (što btw nema smisla) deluje mi nerealno mnogo. Ukupno gledano je malo. A još neverovatniji mi je taj odnos u korist Sinofarma, prosto nemoguće. Vratio sam za svaki slučaj, reko da nisam nešto pogrešno čuo, izgleda da nisam. Šta bre priča ova žena? Edited August 6, 20213 yr by mraki
August 6, 20213 yr nije do tebe, meni poslednjih dana svi koji u ime institucija nesto pricaju o epidemiji i/ili vakcinaciji deluju kao da su u sred mozdanog udara.