Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

U zadnjih nedelju dana 2543 slučaja, u nedelju dana pre toga 1741 - nedeljni rast od 46%, koji odgovara vremenu dupliranja od 13 dana.

Pre nedelju dana bilo 357 hospitalizovanih, sada 521 - i ovde nedeljni rast od 46%, koji odgovara vremenu dupliranja od 13 dana.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Najpogođenija mesta i gradovi sa najmanje 6 zaraženih danas:

MGBaulI.png

novosti.rs/vesti/drustvo/1023872/presek-gradovima-brojke-dalje-rastu-najvise-novozarazenih-beogradu

Ocekujem i da Sabac uskoro raste na listi, stanje i ponasanje je kao u recimo leto 2019.

@vememah u uzicu, po danasnjem izvestaju lokalnog zavoda za javno zdravlje, ima 5 novozarazenih, na sajtu rts-a 7, a evo kod tebe 10. jebemliga, koliko to moze da bude komplikovano, izbrojati do 10 testova? 

edit: sad sam otisla na link koji si dao, i tamo stoji 7.

Edited by Aleksija

1 hour ago, de Sisti said:

Ocekujem i da Sabac uskoro raste na listi, stanje i ponasanje je kao u recimo leto 2019.

a to je svuda tako. pri cemu je vec postalo i pravilo da kupci/klijenti nose masku, a oni sto rade unutra ne nose. ovaj nas soj ima ocigledno vrlo specificna pravila prenosa :D

19 minutes ago, Aleksija said:

@vememah

edit: sad sam otisla na link koji si dao, i tamo stoji 7.

U pravu si, popustila pažnja, za sve gradove koji imaju po 7 upisao sam 10.

Evo ispravne tabele:

2cdObem.png

s tim sto kod mene, u izvestaju zzjz, priboj ima 14 - vec nedeljama je kod njih primetno veci broj slucajeva nego u drugim gradovima u okrugu. cini mi se da sam citala da je bar neko od onih planinara kod kojih su pronasli delta soj po povratku iz rusije bio upravo iz priboja - mozda je to razlog.

Da se cesce podsecamo.
Niz

dal ti čitaš bilo šta

Jedan stariji pacijent se zarazio u Mišoviću, prebačen u Batajnicu i tamo preminuo.

Ne znam da li je bio vakcinisan.

Prošle nedelje kairdologija 2 poslala 4 pacijenta u Batajnicu. Ušli covid negativni i zarazili se tamo...

... Shiit has hit the fan

U medjuvremenu raspisali konkurs za novu kovid bolnicu na Mišeluku u Novom Sadu. Traže 40 anesteziologa, 20 pulmologa, 20 internista, 8 infektologa… na odredjeno na 6 meseci.:s_w: Mislim da u Vojvodini ukupno (izuzev Novog Sada) nema recimo 8 infektologa, a o 40 anesteziologa da ne pricam. Kao da lekari rastu na drvetu, pa samo uberes kad zafali.:covid19:

Edited by pufikaflafi

Znaci danas se preslo 50% vakcinisanih ali punoljetnog stanovnistva sto je oko 40-45% ukupnog stanovnistva valjda ili cak i manje. 

To je porazno za zemlju koja je bila lider u vakcinisanju.

Možda i ponovo počnu da nose maske u prevozu i u prodavnicama. Al vrućina :(

U poslednja 24 sata u Srbiji je potvrđeno još 579 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dok su preminula tri pacijenta.

Danas 579 zvanično novozaraženih (5,6% pozitivnih), u prošli četvrtak bilo 292.

Broj hospitalizovanih za dan porastao za 53.

Background Picker
Customize Layout