July 31, 20213 yr 20 hours ago, dùda said: žena (starija), inače ima dvojno državljanstvo, primila sinofarm i nije uopšte imala antitela otišla u usa, prijavila to lekaru, ovaj joj rekao da bez frke primi fajzera (i to obe doze) i žena primila, nikakvih problema nije imala dakle, ne jednu, nego dve doze Sve isto kod moje tašte, do u zapetu (sem što nema usa sošku i nije proveravala antitela posle brata Sija).
July 31, 20213 yr Isteklo vreme za edit... Ovde su apotekari dobili dopis da one koji su primili rusku ili kinesku vakcinu smatraju kao nevakcinisane.
July 31, 20213 yr Author što ovi naši kenjaju, valjda su se prepali da će ovaj narod, vakcinisan kinezom da sad potrči na fajzera Mozda nam brat Si salje jos 2M vakcina, pa ako nece Fajzer trecu, moze i "najefikasnija vakcina" protiv delta soja.A sta ce raditi kad dodje sledeci soj?
July 31, 20213 yr kom istrazivanju zivotati daj, sve je dosad bilo ubitachno za deltu, i presan krompir i naranche sa korom, samo astra josh nije stigla [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 31, 20213 yr На више места сам прочитао да је Астра (после 2 дозе) опакија за делта сој од Фајзера (после 2 дозе) . Нека истраживања су британска, па рекох, можда су пристрасни, али то италијанско ме уверило скроз.
July 31, 20213 yr On 27.7.2021. at 2:30, mareeee said: Gledao sam nekog naučnika koji se bavi demografijom i rekao je da će doći do 11 milijardi i stati jer će onda već svi čak i Afrikanci imati po dvoje dece u proseku. Kako je krenulo sve preko toga ima da pojedu i svi zadovoljni
July 31, 20213 yr 15 minutes ago, James Marshall said: Ovo u Izraelu je baš za dodatno posmatranje. Objašnjeno je to već prilično ubedljivo, kačio sam ranije. Izraelski podaci su s najvećim razmakom od vakcinacije do oboljevanja, a antitela se gube dosta brzo: vreme poluraspada je 2-3 meseca. Posle nekih 5 meseci ona više ne obezbeđuju mukozni imunitet pa dolazi do zaražavanja i širenja virusa i kod vakcinisanih. Za onemogućavanje težih slučajeva organizam se ne oslanja samo na antitela, već i na B i T ćelije pa je ono i dalje obezbeđeno.
July 31, 20213 yr 13 hours ago, papapavle said: Isteklo vreme za edit... Ovde su apotekari dobili dopis da one koji su primili rusku ili kinesku vakcinu smatraju kao nevakcinisane. izvini, ne znam, gde je to ''ovde''