Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

e da, evo komentara milosa babica povodom "relevantnih studija"

image.png.19e4121b76cda30817a8f880ec465bcf.png

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

20 hours ago, dùda said:

žena (starija), inače ima dvojno državljanstvo, primila sinofarm i nije uopšte imala antitela

otišla u usa, prijavila to lekaru, ovaj joj rekao da bez frke primi fajzera (i to obe doze) i žena primila, nikakvih problema nije imala

dakle, ne jednu, nego dve doze

Sve isto kod moje tašte, do u zapetu (sem što nema usa sošku i nije proveravala antitela posle brata Sija).

Isteklo vreme za edit... Ovde su apotekari dobili dopis da one koji su primili rusku ili kinesku vakcinu smatraju kao nevakcinisane.

• Author

što ovi naši kenjaju, valjda su se prepali da će ovaj narod, vakcinisan kinezom da sad potrči na fajzera :isuse:

Mozda nam brat Si salje jos 2M vakcina, pa ako nece Fajzer trecu, moze i "najefikasnija vakcina" protiv delta soja.

A sta ce raditi kad dodje sledeci soj?

По једном италијанском истраживању Астра је најопакија за делту.

kom istrazivanju zivotati daj, sve je dosad bilo ubitachno za deltu, i presan krompir i naranche sa korom, samo astra josh nije stigla [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

На више места сам прочитао да је Астра (после 2 дозе) опакија за делта сој од Фајзера (после 2 дозе) . Нека истраживања су британска, па рекох, можда су пристрасни, али то италијанско ме уверило скроз. 

pa to je onda divno chuti! :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

E7T3LQ-WYAk4t4S?format=jpg&name=large

Edited by vememah

Ovo u Izraelu je baš za dodatno posmatranje.

On 27.7.2021. at 2:30, mareeee said:

Gledao sam nekog naučnika koji se bavi demografijom i rekao je da će doći do 11 milijardi i stati jer će onda već svi čak i Afrikanci imati po dvoje dece u proseku.

Kako je krenulo sve preko toga ima da pojedu i svi zadovoljni 

15 minutes ago, James Marshall said:

Ovo u Izraelu je baš za dodatno posmatranje.

Objašnjeno je to već prilično ubedljivo, kačio sam ranije.

Izraelski podaci su s najvećim razmakom od vakcinacije do oboljevanja, a antitela se gube dosta brzo: vreme poluraspada je 2-3 meseca. Posle nekih 5 meseci ona više ne obezbeđuju mukozni imunitet pa dolazi do zaražavanja i širenja virusa i kod vakcinisanih.

Za onemogućavanje težih slučajeva organizam se ne oslanja samo na antitela, već i na B i T ćelije pa je ono i dalje obezbeđeno.

...

Edited by vememah

13 hours ago, papapavle said:

Isteklo vreme za edit... Ovde su apotekari dobili dopis da one koji su primili rusku ili kinesku vakcinu smatraju kao nevakcinisane.

izvini, ne znam, gde je to ''ovde''

Slovenija?

Background Picker
Customize Layout