Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ako pokuca Kovid, ne daj mu da udje. :dry:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Gradovi/mesta s najvećim brojem novozaraženih po današnjim podacima u odnosu na populaciju.

fmm0OVC.png

blic.rs/vesti/beograd/beograd-ponovo-sa-trocifrenim-brojem-novozarazenih-a-evo-kako-je-u-ostalim-gradovima/9y5jhw7

Pozdrav,
Spaceship Batajnica...
Red Zone....... IMG_20210729_100622-01.jpg

... Shiit has hit the fan

E to je kloaka!

banujte ga na 14 dana u karantin

😷

slabašna ti je ta  maska za crvenu zonu, franče :D

oh, oh, pardon, vidim sad da su tu dve maske :thumbsup:

On 26.7.2021. at 16:30, Time Crisis said:

Srbija ako dočeka kraj ovog veka s tri miliona stanovnika, može da se šutira u d*pe

da bibazira™

Pozdrav,
Spaceship Batajnica...
Red Zone....... IMG_20210729_100622-01.thumb.jpg.ba1fc4f9621054a860b15fa8f1cfb847.jpg

i? shta kazu, imal korone? ili samo jache prehlade, zna li se shtogod?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Jedna Ruanda je pojam transparentnosti za Srbiju.

E7ViSwfWEAIUmiZ?format=jpg&name=large

E7ViSwjXIAM3kVY?format=jpg&name=large

i? shta kazu, imal korone? ili samo jache prehlade, zna li se shtogod?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Iznenadio sam se koliko su ozbiljni i zabrinuti. Ali stvarno.
Imam utisak da misle da bi neki ponovni jak talas demolirao sistem što se tiče ljudstva...

što ovi naši kenjaju, valjda su se prepali da će ovaj narod, vakcinisan kinezom da sad potrči na fajzera :isuse:

žena (starija), inače ima dvojno državljanstvo, primila sinofarm i nije uopšte imala antitela

otišla u usa, prijavila to lekaru, ovaj joj rekao da bez frke primi fajzera (i to obe doze) i žena primila, nikakvih problema nije imala

dakle, ne jednu, nego dve doze

3 minutes ago, dùda said:

žena (starija), inače ima dvojno državljanstvo, primila sinofarm i nije uopšte imala antitela

otišla u usa, prijavila to lekaru, ovaj joj rekao da bez frke primi fajzera (i to obe doze) i žena primila, nikakvih problema nije imala

dakle, ne jednu, nego dve doze

pa i taj dr kenja

njemu je bitan % imunizacije, jebe mu se za sinofarm pacijenta. da je prošlo po zlu bilo bi jbg. 

e

mada ne vidim šta bi pošlo po zlu

Edited by kud u maglu Simoviću

citala sam u naucnoj grupi da su "relevantne studije" prilicno nerelevantne, na malom uzorku... i da uopste ne govore ovo sto pise u clanku. istrazivanje iz madjarske se ne citira, a ono je mnogo manje laskavo za kineza. btw, gde nestadose podaci inep-a oni su valjda radili neko istrazivanje jos proletos?

naravno da sad sledi talas propagande da se ljudi opredele za treceg kineza.

nacionalni tim za imunizaciju je jasno preporucio fajzera ili modernu kao trecu, ali krizni stab mora da utopi kinesku robu.

...

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout