March 24, 20205 yr To je ono što je psihopata pominjao na konferenciji, kada je rekao da imaju načine da pouzdano utvrde da li se neko zajebava sa merama ili ne i još je preteći ponovio da imaju takve metode. Edited March 24, 20205 yr by napadaj
March 24, 20205 yr 8 minutes ago, dùda said: @slepa živana, pa ako su u moroviću po onm vremenu, ništa im više ne treba uf... ne znam. jel taj morović kod subotice? prikazali su toalete nego što kaže buba, bolje da se ne uživljavamo
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, slepa živana said: uf... ne znam. jel taj morović kod subotice? prikazali su toalete nego što kaže buba, bolje da se ne uživljavamo morović je kod šida, kod prelaza batrovci Edited March 24, 20205 yr by theanswer
March 24, 20205 yr 5 minutes ago, slepa živana said: uf... ne znam. jel taj morović kod subotice? prikazali su toalete nego što kaže buba, bolje da se ne uživljavamo pa znash, ali shta cesh, realno? ja sam se neshto poradjala u zivotu, visila sa potomstvom po bolnicama ohoho, nekad sama za neke gluposti. nekad je bilo gore, nekad bolje, a nekad bogami te nije bilo briga ich kako je, sve dok ti ljudi rade shta treba i da se pretekne. ja zato nemam mnogo milosti/razumevanja na zaljenje na bilo kakve uslove, ako postoji jasno definisano delovanje. uchi me iskustvo. Edited March 24, 20205 yr by gospa buba
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, slepa živana said: uf... ne znam. jel taj morović kod subotice? prikazali su toalete nego što kaže buba, bolje da se ne uživljavamo morović je od istorijskog avnoja do izbegličkog konvoja preko sremske rače btw ovo na sajmu je ko u vojsci samo su kreveti na sprat, pa ispod tebe bude neki blento iz rače kragujevačke ili erdevika i ne bude baš ovoliko kreveta nego 30ak po sobi. ali to je u principu to garant će svako imati i 1 metalnu kasetu pored kreveta. verovatno su one još uvek u transportu ili na dezinfekciji i najveće picajze se posle 7 dana osećaju kao kod kuće been there done that
March 24, 20205 yr Na sajam ne ideš ako si negativan, tako da je nemoguće da fasujes virus na sajmu. Ako ništa drugo, biće socijalnih kontakata i druženja. Može da se i sretne drug do groba.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, omiljeni said: i najveće picajze se posle 7 dana osećaju kao kod kuće been there done that mora biti ako razum. idemo na razum.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, omiljeni said: garant će svako imati i 1 metalnu kasetu pored kreveta. u koju ce gurati hranu, sto ce biti poziv svim misevima iz okoline da dodju na zurku.
March 24, 20205 yr 5 minutes ago, ZerrorR said: Na sajam ne ideš ako si negativan, tako da je nemoguće da fasujes virus na sajmu. Ako ništa drugo, biće socijalnih kontakata i druženja. Može da se i sretne drug do groba. Osim ako si medicinski radnik.
March 24, 20205 yr Just now, BWA said: u koju ce gurati hranu, sto ce biti poziv svim misevima iz okoline da dodju na zurku. ma sigurno budnom oku zastavnika ništa ne promiče. 3 takva i 10.000 kaseta će biti čistije od apotekice
March 24, 20205 yr 1 minute ago, Anonymous said: Ne kapiram šta ste očekivali da vidite kad su juče pomenuli sajam.
March 24, 20205 yr vidi se da nisi ishla u armiju iskreno, ja to neshto ne dozivljavam uopshte. ako dodje dotog, doshlo je i to je to. necu da se uzivljavam. zna se shta su ciljevi projekta i jebiga Nisam [emoji846]Imala sam teske momente u zivotu, nije me bas uvek do sada mazio, tako da nije ovo bas iz ugla razmazene dokolicarke, vec sa prakticne strane. Hladno, sa ko zna kakvim ljudima oko tebe, bez normalnog toaleta. Deluje da i ako nisi bio bolestan, ovde...Imamo li mi privatne bolnice uopste? Znam da su u drugim zeljama sve stavljenenu sluzbu sistema za borbu protiv ove posasti?