Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

po spiskovima clanstva :D

tu kad udjes pozdravis se s ljudskim dostojanstvom. u tom smislu, lakse je upisati se, nego traziti vece. sad mi zao sto nikad nisam usla u tojtoj, sad bih bar imala to prakticno znanje. 

vuciceve pelene! to je resenje. 

Edited by darling

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, Milosh76 said:

A po kom osnovu ce testirati ljude? Imaju neke spiskove ili ce ici po ulici ili po kucama? Prvo gledaju kontakte zarazenih ljudi?

Cenim da su Djilas/Solak pri vrhu spiska........a i za forumase pocinjem da brinem. :fantom:

2 minutes ago, Milosh76 said:

A po kom osnovu ce testirati ljude? Imaju neke spiskove ili ce ici po ulici ili po kucama? Prvo gledaju kontakte zarazenih ljudi?

pa mogli bi prvo te domove zdravlja shto su ispali iz stroja, meni to neshto logichno, trebace nam ljudi :unsure:

1 minute ago, lo zingaro said:

Cenim da su Djilas/Solak pri vrhu spiska........a i za forumase pocinjem da brinem. :fantom:

Nemoj da se šališ, nekad šala bude i gora od istine...Tako se ja zezao sa udovicom™, a kad ono još 100 puta gore...

3 minutes ago, Milosh76 said:

koliko sam razumela, kontakti zaraženih, pa onda širenje na kontakte kontakata.

evo čuh kona upravo na radiu

simptomi i kontakti

kontakte već imaju, e sad ko se javi  sa simptomima, ide na testiranje, pa dalje neka mu je bobupomoći

rekao je kon jutros da ima oko 10k osoba u samoizolaciji, verovatno ovi iz inostranstva

Gledam nesto ovaj "smestaj" na sajmu i znam samo jedno, ni sinusnu glavobolju vise nikad u zivotu necu da imam. Super mi je!

sad slušam u vestima, ovi što su stigli avionom iz pariza se žale, nisu im rekli gde ih voze, završili u izbegličkom kampu kod subotice, kažu da se kaju što su došli, bilo im bolje na aerodromu. idu neki snimci, neki horor.

3 minutes ago, radisa said:

Nemoj da se šališ, nekad šala bude i gora od istine...Tako se ja zezao sa udovicom™, a kad ono još 100 puta gore...

U pravu si, ovo je zvalavi sanjao ceo zivot......nema vise mesta ironiji.

2 minutes ago, Jumanji said:

Gledam nesto ovaj "smestaj" na sajmu i znam samo jedno, ni sinusnu glavobolju vise nikad u zivotu necu da imam. Super mi je!

vidi se da nisi ishla u armiju :hihi:

iskreno, ja to neshto ne dozivljavam uopshte. ako dodje dotog, doshlo je i to je to. necu da se uzivljavam. zna se shta su ciljevi projekta i jebiga :unsure:

U vojvodini su izbacili podatke po okruzima. 36 pozitivnih, od toga 13 na bolničkom lečenju i koliko sam skapirao svi su u NS na KCV. 3 u teškom stanju, 2 iz kikinde i 1 iz ns.. 

Od 36 pozitivnih 14 južnobački, 7 severnobanatski to je Kikinda, 6 južnobanatski to je pančevo vrsac 3 srednjebanatski to je ZR, 3 sremski, 2 severnobački i 1 zapadnobački

Edited by theanswer

2 minutes ago, Jumanji said:

haha, ja već godinama sa tom glavoboljom u najprijateljskijim odnosima :D

@slepa živana, pa ako su u moroviću po onm vremenu, ništa im više ne treba

14 minutes ago, Friend said:

FIL_0289-01-725x483.jpeg

To beše hala Poslednje konačište?

Ne znam jel bilo već

Background Picker
Customize Layout