March 24, 20205 yr po spiskovima clanstva tu kad udjes pozdravis se s ljudskim dostojanstvom. u tom smislu, lakse je upisati se, nego traziti vece. sad mi zao sto nikad nisam usla u tojtoj, sad bih bar imala to prakticno znanje. vuciceve pelene! to je resenje. Edited March 24, 20205 yr by darling
March 24, 20205 yr 1 minute ago, Milosh76 said: A po kom osnovu ce testirati ljude? Imaju neke spiskove ili ce ici po ulici ili po kucama? Prvo gledaju kontakte zarazenih ljudi? Cenim da su Djilas/Solak pri vrhu spiska........a i za forumase pocinjem da brinem.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, Milosh76 said: A po kom osnovu ce testirati ljude? Imaju neke spiskove ili ce ici po ulici ili po kucama? Prvo gledaju kontakte zarazenih ljudi? pa mogli bi prvo te domove zdravlja shto su ispali iz stroja, meni to neshto logichno, trebace nam ljudi
March 24, 20205 yr 1 minute ago, lo zingaro said: Cenim da su Djilas/Solak pri vrhu spiska........a i za forumase pocinjem da brinem. Nemoj da se šališ, nekad šala bude i gora od istine...Tako se ja zezao sa udovicom™, a kad ono još 100 puta gore...
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Milosh76 said: A po kom osnovu ce testirati ljude? Imaju neke spiskove ili ce ici po ulici ili po kucama? Prvo gledaju kontakte zarazenih ljudi? koliko sam razumela, kontakti zaraženih, pa onda širenje na kontakte kontakata.
March 24, 20205 yr evo čuh kona upravo na radiu simptomi i kontakti kontakte već imaju, e sad ko se javi sa simptomima, ide na testiranje, pa dalje neka mu je bobupomoći
March 24, 20205 yr rekao je kon jutros da ima oko 10k osoba u samoizolaciji, verovatno ovi iz inostranstva
March 24, 20205 yr Gledam nesto ovaj "smestaj" na sajmu i znam samo jedno, ni sinusnu glavobolju vise nikad u zivotu necu da imam. Super mi je!
March 24, 20205 yr sad slušam u vestima, ovi što su stigli avionom iz pariza se žale, nisu im rekli gde ih voze, završili u izbegličkom kampu kod subotice, kažu da se kaju što su došli, bilo im bolje na aerodromu. idu neki snimci, neki horor.
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, radisa said: Nemoj da se šališ, nekad šala bude i gora od istine...Tako se ja zezao sa udovicom™, a kad ono još 100 puta gore... U pravu si, ovo je zvalavi sanjao ceo zivot......nema vise mesta ironiji.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Gledam nesto ovaj "smestaj" na sajmu i znam samo jedno, ni sinusnu glavobolju vise nikad u zivotu necu da imam. Super mi je! vidi se da nisi ishla u armiju iskreno, ja to neshto ne dozivljavam uopshte. ako dodje dotog, doshlo je i to je to. necu da se uzivljavam. zna se shta su ciljevi projekta i jebiga
March 24, 20205 yr U vojvodini su izbacili podatke po okruzima. 36 pozitivnih, od toga 13 na bolničkom lečenju i koliko sam skapirao svi su u NS na KCV. 3 u teškom stanju, 2 iz kikinde i 1 iz ns.. Od 36 pozitivnih 14 južnobački, 7 severnobanatski to je Kikinda, 6 južnobanatski to je pančevo vrsac 3 srednjebanatski to je ZR, 3 sremski, 2 severnobački i 1 zapadnobački Edited March 24, 20205 yr by theanswer
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Gledam nesto ovaj "smestaj" na sajmu i znam samo jedno, ni sinusnu glavobolju vise nikad u zivotu necu da imam. Super mi je! haha, ja već godinama sa tom glavoboljom u najprijateljskijim odnosima @slepa živana, pa ako su u moroviću po onm vremenu, ništa im više ne treba