March 24, 20205 yr 2 hours ago, morgana said: Građani ne smeju da ćute ali ni da šire paniku Saša Janković u Danasu, dobar tekst, zdravorazumski doduše u toj mjeri da ga je mogao napisati i prosječni forumaš, u čemu je upravo i tragedija Vučićeve strategije za borbu protiv Korone Tekst gubi svaki smisao kada je potpisnik istog nesrecni Sasa Jankovic.
March 24, 20205 yr 5 minutes ago, InvisibleLight said: sajam jbt, pored ovih kreveta nema gde ni flašica sa vodom da se ostavi a na pod bi bilo baš higijenično
March 24, 20205 yr Ok, treba se uzidati u noseći stub sopstvene kuće, pa dokle se izdrži tako, bolje i to nego da vode ovamo.
March 24, 20205 yr Ali definitivno bi bila šteta da nekom sa PPP-a oduzmu telefon, pa ne može da se javi bazi i dobije " samo bi totalno autistična osoba završila tu, izdrži." "Ako si pao, padu si sklon bio " "E, jel Biljana Srbljanović pored tebe, kikikikiki" "Samo tuci ajvar i kiflice i nema glava da te boli." "U Maxiju na Miljakovcu više nema belog luka u granulama ali stigao brokoli." "Da javim da ti, dok ležiš tamo, Dinkić krade pare iz banke..." "Veruj mi, bolje i to nego kloaka svaki dan, Živeli." "Ja ne bih legla u krevet koji je možda pogledao neki Kinez, Just sayin`..." "Elsičuo da vlas oće dapsi ako rantuješ? Pajšta edipuješ "
March 24, 20205 yr 26 minutes ago, Goranz said: Reklo bi se da osoba na respiratoru ima preča posla od selfija, then again... Nisu svi na respiratorima na bolnickom lecenju i uvek ima idiota koji bi serovali po netu bolnicke scene. U Italiji takvih snimaka jednostavno nema.
March 24, 20205 yr 10 minutes ago, dùda said: jbt, pored ovih kreveta nema gde ni flašica sa vodom da se ostavi a na pod bi bilo baš higijenično ja kasam tu polagala prijemni isto je bilo ovako uredno tad se nisu nosile flashice sasobom. tad nisu postojale flashice Edited March 24, 20205 yr by gospa buba
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Goranz said: Ali definitivno bi bila šteta da nekom sa PPP-a oduzmu telefon, pa ne može da se javi bazi i dobije " samo bi totalno autistična osoba završila tu, izdrži." "Ako si pao, padu si sklon bio " "E, jel Biljana Srbljanović pored tebe, kikikikiki" "Samo tuci ajvar i kiflice i nema glava da te boli." "U Maxiju na Miljakovcu više nema belog luka u granulama ali stigao brokoli." "Da javim da ti, dok ležiš tamo, Dinkić krade pare iz banke..." "Veruj mi, bolje i to nego kloaka svaki dan, Živeli." "Ja ne bih legla u krevet koji je možda pogledao neki Kinez, Just sayin`..." "Elsičuo da vlas oće dapsi ako rantuješ? Pajšta edipuješ " Zaboravio si: "Vučić podneo ostavku."
March 24, 20205 yr Author A po kom osnovu ce testirati ljude? Imaju neke spiskove ili ce ici po ulici ili po kucama? Prvo gledaju kontakte zarazenih ljudi?