March 24, 20205 yr ne razumijem, kako bi iko mogao da oduzima telefon? Svi izvestaji iz sveta, tih koji su bili po bolnicama, kazu da uzimaju. E sad bilo je nekih negde i nemarnih koliko smo videli, ali bas, bas retki snimci.
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Jumanji said: 21 minutes ago, morgana said: ne razumijem, kako bi iko mogao da oduzima telefon? Svi izvestaji iz sveta, tih koji su bili po bolnicama, kazu da uzimaju. E sad bilo je nekih negde i nemarnih koliko smo videli, ali bas, bas retki snimci. korisna stvar, onaj ko se izleči od korone izleči se i od zavisnosti od telefona
March 24, 20205 yr 23 minutes ago, morgana said: ne razumijem, kako bi iko mogao da oduzima telefon? Pokušavam da izgluglam gde sam to tačno pročitao, telefon se oduzima na prijemu. Mislim da se radi o bolnicama u Italiji. Možda neko od Italijana može da potvrdi
March 24, 20205 yr 7 minutes ago, Spirit said: Pokušavam da izgluglam gde sam to tačno pročitao, telefon se oduzima na prijemu. Mislim da se radi o bolnicama u Italiji. Možda neko od Italijana može da potvrdi Zvanicno ne znam, ali cinjenica da ne postoji bukvalno nijedan snimak na drustvenim mrezama postavljen od nekog pacijenta potvrdjuje da je tako.
March 24, 20205 yr Svi izvestaji iz sveta, tih koji su bili po bolnicama, kazu da uzimaju. E sad bilo je nekih negde i nemarnih koliko smo videli, ali bas, bas retki snimci.U bolnicama, teži slučajevi naravno da. Na sajam bi išli lakši, tako da im verovatno ne bi oduzimali. Dovoljno je što ne bi bilo utičnica.P. S. Kačio je neko kineski sajam ima svako krevet dupli šteker i mobilni.Sent from my H3213 using Tapatalk
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, lo zingaro said: Zvanicno ne znam, ali cinjenica da ne postoji bukvalno nijedan snimak na drustvenim mrezama postavljen od nekog pacijenta potvrdjuje da je tako. Reklo bi se da osoba na respiratoru ima preča posla od selfija, then again...
March 24, 20205 yr uostalom, pitanje mi je glupo, oduzimanje teleona ima smisla ako bi fotografije iz bolnice izazvale paniku, a bolesni ljudi imaju pravo da budu uplaseni - kao i zdravi, uostalom nisu svi na respiratoru, sasvim sigurno Edited March 24, 20205 yr by morgana
March 24, 20205 yr 46 minutes ago, slepa živana said: a kako biljana srbljanović može? Sa našim ex kolegom, čiji sam slučaj opisala u temi na jugu, komunikacija je neometano išla putem mobilnog telefona... Ne znam je li se nešto izmenilo u poslednjih par dana. Edited March 24, 20205 yr by pt 2.0
March 24, 20205 yr Kod nas ne oduzimaju. Valjda ste videli Srbljanovićku. A i ja znam još jedan slučaj javljanja iz bolnice bez da je radio respirator, naravno. Sent from my H3213 using Tapatalk
March 24, 20205 yr 8 minutes ago, *edited by mod said: Dovoljno je što ne bi bilo utičnica. zato sam ja napunio power bank
March 24, 20205 yr 6 minutes ago, *edited by mod said: Kod nas ne oduzimaju. Valjda ste videli Srbljanovićku. A i ja znam još jedan slučaj javljanja iz bolnice bez da je radio respirator, naravno. mi ne znamo da je srbljanovicka bila u bolnici u smislu da je lezala u bolnici. mogla je biti u bolnici i na pregledu. to se isto kaze "evo me u bolnici".