Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ne razumijem, kako bi iko mogao da oduzima telefon? 
Svi izvestaji iz sveta, tih koji su bili po bolnicama, kazu da uzimaju. E sad bilo je nekih negde i nemarnih koliko smo videli, ali bas, bas retki snimci.
  • Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 minutes ago, Jumanji said:
21 minutes ago, morgana said:

Svi izvestaji iz sveta, tih koji su bili po bolnicama, kazu da uzimaju. E sad bilo je nekih negde i nemarnih koliko smo videli, ali bas, bas retki snimci.

korisna stvar, onaj ko se izleči od korone izleči se i od zavisnosti od telefona

23 minutes ago, morgana said:

Pokušavam da izgluglam gde sam to tačno pročitao, telefon se oduzima na prijemu. Mislim da se radi o bolnicama u Italiji. Možda neko od Italijana može da potvrdi

Uzmu samo ako je 5G, inače može.

7 minutes ago, Spirit said:

Pokušavam da izgluglam gde sam to tačno pročitao, telefon se oduzima na prijemu. Mislim da se radi o bolnicama u Italiji. Možda neko od Italijana može da potvrdi

Zvanicno ne znam, ali cinjenica da ne postoji bukvalno nijedan snimak na drustvenim mrezama postavljen od nekog pacijenta potvrdjuje da je tako.

U bolnicama, teži slučajevi naravno da. Na sajam bi išli lakši, tako da im verovatno ne bi oduzimali. Dovoljno je što ne bi bilo utičnica.

P. S. Kačio je neko kineski sajam™ ima svako krevet dupli šteker i mobilni.

Sent from my H3213 using Tapatalk

mozda je i zato sto ti nije ni do cega ako si zavrsio u bolnici s koronom. 

3 minutes ago, lo zingaro said:

Zvanicno ne znam, ali cinjenica da ne postoji bukvalno nijedan snimak na drustvenim mrezama postavljen od nekog pacijenta potvrdjuje da je tako.

Reklo bi se da osoba na respiratoru ima preča posla od selfija, then again...

uostalom, pitanje mi je glupo, oduzimanje teleona ima smisla ako bi fotografije iz bolnice izazvale paniku, a bolesni ljudi imaju pravo da budu uplaseni - kao i zdravi, uostalom

nisu svi na respiratoru, sasvim sigurno

Edited by morgana

46 minutes ago, slepa živana said:

a kako biljana srbljanović može?

Sa našim ex kolegom, čiji sam slučaj opisala u temi  na jugu, komunikacija je neometano išla putem mobilnog telefona... Ne znam je li se nešto izmenilo u poslednjih par dana.

Edited by pt 2.0

Kod nas ne oduzimaju. Valjda ste videli Srbljanovićku. A i ja znam još jedan slučaj javljanja iz bolnice bez da je radio respirator, naravno.

Sent from my H3213 using Tapatalk

8 minutes ago, *edited by mod said:

Dovoljno je što ne bi bilo utičnica.

zato sam ja napunio power bank

:fantom:

6 minutes ago, *edited by mod said:

Kod nas ne oduzimaju. Valjda ste videli Srbljanovićku. A i ja znam još jedan slučaj javljanja iz bolnice bez da je radio respirator, naravno.

mi ne znamo da je srbljanovicka bila u bolnici u smislu da je lezala u bolnici. mogla je biti u bolnici i na pregledu. to se isto kaze "evo me u bolnici".

sajam

mislis novo sajmiste.

Background Picker
Customize Layout