March 24, 20205 yr Mislim da to, za telefon i punjač, možete da zaboravite. Neko je na onom opštem topicu napisao da se telefoni u bolnicama oduzimaju. Ne sumnjam da bi/je kod nas drugačije.
March 24, 20205 yr 15 minutes ago, SNARC said: Ne moze..mora da uvestvuje u ekonomskom oporavku drzave..sa sve svojim hotelom. to ce posle, kad prodje, zasrafi vrata, opere posteljinu, o svom trosku, i u poslu je. sad je vreme da nam pokaze koliko stvarno voli srbiju. Edited March 24, 20205 yr by darling
March 24, 20205 yr Građani ne smeju da ćute ali ni da šire paniku Saša Janković u Danasu, dobar tekst, zdravorazumski doduše u toj mjeri da ga je mogao napisati i prosječni forumaš, u čemu je upravo i tragedija Vučićeve strategije za borbu protiv Korone
March 24, 20205 yr Mislim da to, za telefon i punjač, možete da zaboravite. Neko je na onom opštem topicu napisao da se telefoni u bolnicama oduzimaju. Ne sumnjam da bi/je kod nas drugačije. pa mogu da zamislim orgiju na tviterima [emoji38]ol:sent from bubamoto
March 24, 20205 yr dobro, ti bolje birash rechi ovo u delcheva je bilo u petak.sent from bubamotoGodine rada sa tim hoštaplerima...Glavna fora je da on kaže:Aaa neee nisam ja to rekao.... ... Shiit has hit the fan...
March 24, 20205 yr na dorcolu, divan, lep novi hotel, na 8, 9 spratova, s bljestavim zelenim natpisom mona plaza. koliko se secam, vucic mu je otvorio radove. a sigurna sam da ima i dosta naseg novca u toj velelepnoj gradjevini. https://www.monaplaza.com/ Edited March 24, 20205 yr by darling
March 24, 20205 yr 3 hours ago, Frank Pembleton said: Koliko ja znam pedijatar koji je pozitivan je bio u B44 u Nehruovoj, moja doktorka opšte je sad u drugoj nedelji izolacije zbog toga... U b44 je sestra, kod Starog Merkatora jedna od doktorki predškolskog. Provereno tačno, ne bih da imenujem ženu.
March 24, 20205 yr čekajte, pa neki dan se vučić zahvaljivao, između ostalih i momi, za uslišene "molbe" u stavljanju državi resursa na raspolaganje. to su valjda i neki hoteli. ali teško da su hoteli podesni za ovo masovno zbrinjavanje zaraženih, nisu to ni ti kapaciteti plus su raštrkani. možda budu za neke vip, ostali će u te hale, šatore ili gde već.
March 24, 20205 yr 19 minutes ago, darling said: na dorcolu, divan, lep novi hotel, na 8, 9 spratova, s bljestavim zelenim natpisom mona plaza. koliko se secam, vucic mu je otvorio radove. a sigurna sam da ima i dosta naseg novca u toj velelepnoj gradjevini. https://www.monaplaza.com/ Hvala, Darling. vidim da ima 170 soba i apartmana, rekla bih da bar 400 ljudi može da se udobno smesti, bez opasnosti da zakači koleru i tifus. Ali tu će verovatno biti smešteni partijski moćnici, pevaljke, i još poneko važan. Edited March 24, 20205 yr by Arkadija
March 24, 20205 yr 1 hour ago, Spirit said: Mislim da to, za telefon i punjač, možete da zaboravite. Neko je na onom opštem topicu napisao da se telefoni u bolnicama oduzimaju. Ne sumnjam da bi/je kod nas drugačije. a kako biljana srbljanović može?
March 24, 20205 yr 24 minutes ago, darling said: na dorcolu, divan, lep novi hotel, na 8, 9 spratova, s bljestavim zelenim natpisom mona plaza. koliko se secam, vucic mu je otvorio radove. a sigurna sam da ima i dosta naseg novca u toj velelepnoj gradjevini. https://www.monaplaza.com/ taj hotel je kupleraj u najavi, just sayin drugar zivi bukvalno u zgradi do