Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Mislim da to, za telefon i punjač, možete da zaboravite. Neko je na onom opštem topicu napisao da se telefoni u bolnicama oduzimaju. Ne sumnjam da bi/je kod nas drugačije. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

15 minutes ago, SNARC said:

Ne moze..mora da uvestvuje u ekonomskom oporavku drzave..sa sve svojim hotelom.

to ce posle, kad prodje, zasrafi vrata, opere posteljinu, o svom trosku, i u poslu je.

sad je vreme da nam pokaze koliko stvarno voli srbiju. 

Edited by darling

Građani ne smeju da ćute ali ni da šire paniku

Saša Janković u Danasu, dobar tekst, zdravorazumski doduše u toj mjeri da ga je mogao napisati i prosječni forumaš, u čemu je upravo i tragedija Vučićeve strategije za borbu protiv Korone

dobro, ti bolje birash rechi :hihi:

ovo u delcheva je bilo u petak.

sent from bubamoto

Mislim da to, za telefon i punjač, možete da zaboravite. Neko je na onom opštem topicu napisao da se telefoni u bolnicama oduzimaju. Ne sumnjam da bi/je kod nas drugačije. 
pa mogu da zamislim orgiju na tviterima [emoji38]ol:

sent from bubamoto

dobro, ti bolje birash rechi hihi.gif

ovo u delcheva je bilo u petak.

sent from bubamoto

Godine rada sa tim hoštaplerima...
Glavna fora je da on kaže:
Aaa neee nisam ja to rekao....

... Shiit has hit the fan...

Sem na Zlatiboru, gde još TomaMoma ima hotele?

na dorcolu, divan, lep novi hotel, na 8, 9 spratova, s bljestavim zelenim natpisom mona plaza. koliko se secam, vucic mu je otvorio radove. a sigurna sam da ima i dosta naseg novca u toj velelepnoj gradjevini. 

https://www.monaplaza.com/

Edited by darling

3 hours ago, Frank Pembleton said:

Koliko ja znam pedijatar koji je pozitivan je bio u B44 u Nehruovoj, moja doktorka opšte je sad u drugoj nedelji izolacije zbog toga...

U b44 je sestra, kod Starog Merkatora jedna od doktorki predškolskog. Provereno tačno, ne bih da imenujem ženu. 

čekajte, pa neki dan se vučić zahvaljivao, između ostalih i momi, za uslišene "molbe" u stavljanju državi resursa na raspolaganje. to su valjda i neki hoteli. ali teško da su hoteli podesni za ovo masovno zbrinjavanje zaraženih, nisu to ni ti kapaciteti plus su raštrkani. možda budu za neke vip, ostali će u te hale, šatore ili gde već. 

19 minutes ago, darling said:

na dorcolu, divan, lep novi hotel, na 8, 9 spratova, s bljestavim zelenim natpisom mona plaza. koliko se secam, vucic mu je otvorio radove. a sigurna sam da ima i dosta naseg novca u toj velelepnoj gradjevini. 

Hvala, Darling.

vidim da ima 170 soba i apartmana, rekla bih da bar 400 ljudi može da se udobno smesti, bez opasnosti da zakači koleru i tifus.

Ali tu će verovatno biti smešteni partijski moćnici, pevaljke, i još poneko važan.

Edited by Arkadija

Ceo sprat za Biljanu Srbljanović, PPP neće pristati na drugo.

1 hour ago, Spirit said:

a kako biljana srbljanović može?

24 minutes ago, darling said:

taj hotel je kupleraj u najavi, just sayin

drugar zivi bukvalno u zgradi do

ne razumijem, kako bi iko mogao da oduzima telefon? 

Background Picker
Customize Layout