May 22, 20213 yr 43 minutes ago, Filozof manijak said: Šta mislite, kad ćemo mi na revakcinu trećom rozom? (nagađam) Avgust - septembar. Uz treću, biće i četvrta doza. Ako ovladaju pakovanjem Sputnjika, bockaćemo se s njim ili s Fajzerom. Stići će, valjda, konačno, i evropske vakcine. Mislim da, ko 'oće, neće imati problem da se revakciniše. Ostaće problem s ljudima koji neće. Izborna je godina, ispitivaće se javno mnjenje (kao što se ispituje i dosad) na nedeljnom nivou, pa kad to stigne do predsednika, on će da procenjuje kako će mu se kretati rejting ako se krene u mnogo obavezniju vakcinaciju pred jesen. Mislim da među nevakcinisanima ima mnogo onih koji će odmah pod iglu ako neki autoritet kaže MORA INAČE, a do tad će da teraju svoje u stilu ebašneću.
May 22, 20213 yr bg - 79 kg - 21 ns - 19 ni - 16 np - 15 sd - 15 ča - 11 deluje zadovoljavajuće uz nezaobilazno, ako im verujemo
May 22, 20213 yr 2 hours ago, Tsai said: deluje odlicno. vreme je da produze rad basti do ponoci Ja sam bio ubeđen da su već produžili, šokirali me malopre u Ljutiću kad su u 9 najavili poslednju turu.
May 22, 20213 yr Just now, Sammael said: Ja sam bio ubeđen da su već produžili, šokirali me malopre u Ljutiću kad su u 9 najavili poslednju turu. Izlazis u Ljutic? Redovno?
May 22, 20213 yr 11 minutes ago, Tsai said: Izlazis u Ljutic? Redovno? Daleko od redovnog - prvi put ove godine, prošle godine sam bio par puta. Ali cool je mesto. Kad sam tu u kraju tokom dana obično sednem u Idiota iz navike, a mogao bih i u Ljutić...
May 23, 20213 yr 14 hours ago, vememah said: Posteri u spoileru: Reveal hidden contents "IMA LI NEKO BOLJU IDEJU?" nije los hedlajn za neki paralelni univerzum, ovde ipak svako ima bolju ideju - SKINI MASKU I KORONA CE NESTATI, NE DAJ DA TE LAZU
May 23, 20213 yr "IMA LI NEKO BOLJU IDEJU?" nije los hedlajn za neki paralelni univerzum, ovde ipak svako ima bolju ideju - SKINI MASKU I KORONA CE NESTATI, NE DAJ DA TE LAZUI to što kažeš ovde je to "podrazumevajuće"... .... Shiit has hit the fan!