Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pocetkom 2022.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

43 minutes ago, Filozof manijak said:

Šta mislite, kad ćemo mi na revakcinu trećom rozom?

(nagađam) Avgust - septembar. Uz treću, biće i četvrta doza. Ako ovladaju pakovanjem Sputnjika, bockaćemo se s njim ili s Fajzerom. Stići će, valjda, konačno, i evropske vakcine.

Mislim da, ko 'oće, neće imati problem da se revakciniše. Ostaće problem s ljudima koji neće. Izborna je godina, ispitivaće se javno mnjenje (kao što se ispituje i dosad) na nedeljnom nivou, pa kad to stigne do predsednika, on će da procenjuje kako će mu se kretati rejting ako se krene u mnogo obavezniju vakcinaciju pred jesen.

Mislim da među nevakcinisanima ima mnogo onih koji će odmah pod iglu ako neki autoritet kaže MORA INAČE, a do tad će da teraju svoje u stilu ebašneću.

Posteri u spoileru:

Spoiler

Wujh9u6.jpg

HWugw03.jpeg

9FK0DCJ.jpeg

7IewN1s.jpg

GQ1IDG6.jpeg

3OWkk1w.jpeg

takoreci kampanja :unsure:

bg - 79

kg - 21

ns - 19

ni - 16

np - 15

sd - 15

ča - 11

deluje zadovoljavajuće

uz nezaobilazno, ako im verujemo

deluje odlicno. vreme je da produze rad basti do ponoci :fantom:

svidja mi se kampanja, ne svidja mi se druzenje

2 hours ago, Tsai said:

deluje odlicno. vreme je da produze rad basti do ponoci :fantom:

Ja sam bio ubeđen da su već produžili, šokirali me malopre u Ljutiću kad su u 9 najavili poslednju turu.

Just now, Sammael said:

Ja sam bio ubeđen da su već produžili, šokirali me malopre u Ljutiću kad su u 9 najavili poslednju turu.

Izlazis u Ljutic? Redovno? :wub:

Edited by Tsai

11 minutes ago, Tsai said:

Izlazis u Ljutic? Redovno? :wub:

Daleko od redovnog - prvi put ove godine, prošle godine sam bio par puta. Ali cool je mesto. Kad sam tu u kraju tokom dana obično sednem u Idiota iz navike, a mogao bih i u Ljutić...

ja cesto visim tamo, mozda se sretnemo

14 hours ago, vememah said:

Posteri u spoileru:

Reveal hidden contents

Wujh9u6.jpg

HWugw03.jpeg

9FK0DCJ.jpeg

7IewN1s.jpg

GQ1IDG6.jpeg

3OWkk1w.jpeg

"IMA LI NEKO BOLJU IDEJU?" nije los hedlajn za neki paralelni univerzum, ovde ipak svako ima bolju ideju - SKINI MASKU I KORONA CE NESTATI, NE DAJ DA TE LAZU

"IMA LI NEKO BOLJU IDEJU?" nije los hedlajn za neki paralelni univerzum, ovde ipak svako ima bolju ideju - SKINI MASKU I KORONA CE NESTATI, NE DAJ DA TE LAZU
I to što kažeš ovde je to "podrazumevajuće"...

.... Shiit has hit the fan!

image.thumb.png.62423ed31cedf3dc0df95e625719ec4e.png

image.png.cda725fdaf04aaeda701e97cf3a67530.png

Background Picker
Customize Layout