Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Muž od dobre drugarice moje žene ... pakao baš. prvo mu je majka umrla pre mesec dana, sad i on ... 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

6 hours ago, Jumanji said:

Strašno je. Mlad je čovek. Ali opet, zašto se nije vakcinisao?

Strašno je. Mlad je čovek. Ali opet, zašto se nije vakcinisao?
Znaš da nije vakcinisan?

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

38 minutes ago, gnu said:

Znaš da nije vakcinisan?

Nije bio vakcinisan. 

Ok. Ja sam vakcinisan, doduše Sinofarmom, pa sam lagano fasovao koronu, jaku upalu pluća, uvećanu levu srčanu komoru (verovatno miokarditis), i imao sam nekoliko prilično dramatičnih dana. Sada se to sve smiruje, od ponedeljka se vraćam na posao, ali sasvim mogu da zamislim i drugačiji, pa i dramatično drugačiji ishod.

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Odgovor se krije u reči Sinofarm.

Slažem se. Moja supruga je fajzerovana i nisam je zarazio.

odgovor se krije da se akamo sa ovim od januara a nismo ni pola fizichkog naroda vakcinisali. niti cemo.

sent from bubamoto

I to. Hvala antivakserima.

u tom smislu, kako cemo se vladati kad gospodar proglasi pobedu, a nastavi rat informacijama? kad u sred najgrdjih pikova nismo znali tachno koliko chega i gde? unsure.gif

ono, na primer, imam roditelje vakcinisane kinezom u okruzenju koje nije ni priblizno kompletno vakcinisano, a nije ni bolovalo, bar ne da se zna unsure.gif

imam maloletno nevakcinisano dete, koje se chuvalo kao zver u svim situacijama,.perfektno odgovorno, zbog nas, zbog sebe. u kom trenutku cu reci ok sad vishe nema veze? unsure.gif

sent from bubamoto

1 hour ago, gnu said:

Znaš da nije vakcinisan?

Postavio sam znak pitanja, dakle bilo je pitanje, a ne tvrdnja.

Jeste znak pitanja, ali pitanje koje si postavio je zašto nije vakcinisan, a ne da li je vakcinisan. Umem da čitam i pišem, nema veze, ispalo je da zaista nije vakcinisan. Uglavnom, velika tragedija.

1 hour ago, Facundo Orellana said:

Odgovor se krije u reči Sinofarm.

Što?Jel ne valja?

Background Picker
Customize Layout