Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

bez lažnoga predstavljanje, moliću

ti si se vakcinisala u katakombi, kad se nije smelo

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ali stvaaarno, ja volim da idem tamo. josh vishe bih volela neki nenarodni termin, ali nemam uvek uslova :sad:

Zvanični brojevi sada već ozbiljno obećavaju

On 11.5.2021. at 1:27, radisa said:

Kad se proslavlja dan pobede nad koronom?

On 11.5.2021. at 13:27, dvb-t manijak said:

22. maja

22. maja juna

U svim kliničkim, kliničko-bolničkim centrima i opštim bolnicama u Srbiji dostupna su dva najnovija leka - "Bamlanivimab" i "Regeneron", saopštio je Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RFZO).
Ti lekovi iz grupe neutrališućih monoklonskih antitela za lečenje virusa kovid 19 primenjuju se u prvih deset dana od pojave simptoma i omogućavaju da se infekcija zaustavi u ranoj fazi bolesti.
Kako je istaknuto u saopštenju RFZO, Srbija je među retkim zemljama koja je nabavila najnovije lekove za lečenje zaraze kovid-19.

Od jutros informacija iz izvesnih izvora je da je dan pobede 28.6.

A 21. juna bi trebalo da otvore festivale, prvo ide Arsenal.

21.5. će festivali pozvati mlade na vakcinaciju

Tako makar vele (relativno) pouzdani izvori.

31 minutes ago, angelada said:

a kad nije bio?

Vidim da i exit ima redovan program al to je cak jul, bice informacija dotle

On 14.5.2021. at 23:37, ragasto said:

Oni su, znači, postavili target da se do 21. juna dođe do 50% vakcinisanog stanovništva; pretpostavljam da će u taj procenat ubaciti i one sa jednom dozom. I još apeluju na mlađe stanovništvo. Sa tri tisuće ne bi trebalo da bude neizvoljivo, jel?

:huh:

ako ustreba vakcinisaće i mrtve.....zahvalna populacija za glasanje, vakcinisanje i tako to, ne pruža otpor bilo čemu a ulazi u statistiku

18 hours ago, angelada said:

A 21. juna bi trebalo da otvore festivale, prvo ide Arsenal.

21.5. će festivali pozvati mlade na vakcinaciju

Tako makar vele (relativno) pouzdani izvori.

Izgleda da neće biti Arsenala, ali ne iz razloga što nećemo proglasiti pobedu, nego su ekonomske prirode. 

On 16.5.2021. at 17:44, renne said:

Zvanični brojevi sada već ozbiljno obećavaju

Brojke padaju, ali treba podsetiti:

Kad smo imali policijski čas od 5 dana bilo je skoro 200 novoobolelih .

Sad imamo samo 568 novoobolelih.

Vreme je za svadbe i ostala narodna veselja. 

Što se tiče vakcinacije, kod nas je većina vakcinisana Sinopharm, a u Izraelu Pfizer vakcinom, koja je poprilično efikasnija. Ne treba to gubiti iz vida.

• Popular Post

Mi se vučemo po Kliničkom ovih dana, Neourohirurgija, gledam čuvene posledice kovida po pacijente koji imaju druge probleme. Baš je teško gledati, vidi se da se užasno nagomilao broj i da niko ne zna šta da radi. Magnetnu zakazuju za godinu i po dana. Kažu pre bilo za godinu, pa su pomerili standard. Najgore je što smo sretali ljude iz unutrašnjosti koji ne znaju da može u privatnim klinikama da se uradi, kad im objasniš oni će rado da daju tih 10k il kolko već da saznaju šta im je, ali uopšte nisu znali. Ne koriste svi internet. 

Naš lekar nam pomerio operaciju, kaže nije hitno ali mora pažljivo i dugo će da traje a nema šanse da sad izvede nešto tako. Kaže sad samo ono što može brzo. Kad zvanični brojevi padnu ozbiljno da se javimo, on misli novembar ali mož bude i pre.

Specijalisti u kovidu par dana, pa par dana ovako, a renovira se Poliklinika pa je sve pretumbano... Moraš da dobiješ insajderske informacije kuda, kome da se javiš šta da kažeš, mi smo nešto i tutnuli sestri (ne bismo imali pojma šta i kako da tutnemo da nam nisu objasnili, nikad nisam ništa tutnuo nikome živ me sram pojeo ko da sam ukrao).

Smanjiće se možda te cifre ali će posledice po sistem da traju užasno dugo i biće mnogo žrtava koje se ne broje. Izvinite na offu i mračenju.

nemoj da se izvinjavash. srecno u svemu.

shto se tiche tutkanja, svako ko je uzeo, u ovakvom trenutku, da poroshi zna se na shta i to ne za sebe. zna se na koga. jebemimater pokvarenu.

sent from bubamoto

Jel ovo raste broj zarazenih?

Background Picker
Customize Layout