Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Edited by vememah

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Evo ga Vesara zadovoljan odlukom KŠ na kom je bio, 21. 05 otvaramo sveeeee!
Pobeda!

.... Shiit has hit the fan!

pa jel' sad pobeda 21.05. ili 21.06. ?

Pa što bi danas donosili za 21.06?
Al možda ja učitavam logiku?

Pa rekoše jun
Ne maj

Znači faktički ništa se ne menja osim frizeraja?

Da. Nema promena

Valjda će biti konačno svega normalno. Nadam se da pored vakcinisanima, omoguće ravnopravan tretman i preležalima, kao i ostalima uz antigenski test.

Eee gde je juuun...

Ide dobro ponovo vakcinisanje. Da li zbog tri hiljade ili zbog letovanja, ali doći će se do kakvog takvog imuniteta. Meni je i dalje najveći problem broj novozaraženih po zemljama gde dominira kineska vakcina. Dosta je loša situacija u odnosu na Fajzera i az.

6 minutes ago, Jozef K. said:

Ide dobro ponovo vakcinisanje. Da li zbog tri hiljade ili zbog letovanja, ali doći će se do kakvog takvog imuniteta. Meni je i dalje najveći problem broj novozaraženih po zemljama gde dominira kineska vakcina. Dosta je loša situacija u odnosu na Fajzera i az.

koje su to zemlje ?

ja pratim samo uae, i iako se čini da imaju veliki broj zaraženih, zapravo to i nije baš tako, jer testiraju nenormalno, te imaju manje od 1% zaraženih

dakle oni hvataju sve, verovatno i one koji se samo nakašlju :D

Sejšeli, Maldivi, Urugvaj. u suštini najbolje se drži Čile.

Edited by Jozef K.

pa jel' sad pobeda 21.05. ili 21.06. ?
mozda budu 2 dana pobede
V-E Day i V-J Day
  • Popular Post
2 hours ago, Jozef K. said:

Ide dobro ponovo vakcinisanje. Da li zbog tri hiljade

Kod moje sestre na poslu kolege krenule masovno da se vakcinišu zbog tri hiljade. Kad se ona vakcinisala (među prvima, još u feb/martu), hrpa avaksa s posla joj se rugala. Sad idu ko stoka zbog pišljive 3000. Jebeni državni organ, bar da su ugrožena vrsta nego im plata kaplje uredno sve vreme, posao siguran i bezbedan. 

Da sam na njenom mestu, išla bih od jednog do drugog preletača i u facu mu govorila "ti si govno" al ajd. 

У природи људи је да никад неће прихватити да је друга особа имала софистициранији поглед на проблем од њих. Остаје нам само (уместо признања и значке) духовно испуњење што смо били у праву. 

Background Picker
Customize Layout