May 14, 20213 yr Evo ga Vesara zadovoljan odlukom KŠ na kom je bio, 21. 05 otvaramo sveeeee!Pobeda! .... Shiit has hit the fan!
May 14, 20213 yr Pa što bi danas donosili za 21.06?Al možda ja učitavam logiku? .... Shiit has hit the fan!
May 14, 20213 yr Valjda će biti konačno svega normalno. Nadam se da pored vakcinisanima, omoguće ravnopravan tretman i preležalima, kao i ostalima uz antigenski test.
May 14, 20213 yr Ide dobro ponovo vakcinisanje. Da li zbog tri hiljade ili zbog letovanja, ali doći će se do kakvog takvog imuniteta. Meni je i dalje najveći problem broj novozaraženih po zemljama gde dominira kineska vakcina. Dosta je loša situacija u odnosu na Fajzera i az.
May 14, 20213 yr 6 minutes ago, Jozef K. said: Ide dobro ponovo vakcinisanje. Da li zbog tri hiljade ili zbog letovanja, ali doći će se do kakvog takvog imuniteta. Meni je i dalje najveći problem broj novozaraženih po zemljama gde dominira kineska vakcina. Dosta je loša situacija u odnosu na Fajzera i az. koje su to zemlje ? ja pratim samo uae, i iako se čini da imaju veliki broj zaraženih, zapravo to i nije baš tako, jer testiraju nenormalno, te imaju manje od 1% zaraženih dakle oni hvataju sve, verovatno i one koji se samo nakašlju
May 14, 20213 yr Sejšeli, Maldivi, Urugvaj. u suštini najbolje se drži Čile. Edited May 14, 20213 yr by Jozef K.
May 14, 20213 yr Popular Post 2 hours ago, Jozef K. said: Ide dobro ponovo vakcinisanje. Da li zbog tri hiljade Kod moje sestre na poslu kolege krenule masovno da se vakcinišu zbog tri hiljade. Kad se ona vakcinisala (među prvima, još u feb/martu), hrpa avaksa s posla joj se rugala. Sad idu ko stoka zbog pišljive 3000. Jebeni državni organ, bar da su ugrožena vrsta nego im plata kaplje uredno sve vreme, posao siguran i bezbedan. Da sam na njenom mestu, išla bih od jednog do drugog preletača i u facu mu govorila "ti si govno" al ajd.
May 14, 20213 yr У природи људи је да никад неће прихватити да је друга особа имала софистициранији поглед на проблем од њих. Остаје нам само (уместо признања и значке) духовно испуњење што смо били у праву.