March 24, 20205 yr Za slučaj da neko mora na Institut za majku i dete - danas išla do apoteke Oaza zdravlja u krugu bolnice, zaustavili me na kapiji, merili mi temp i propitali o zdravlju pa me pustili da uzmem terapiju i "odmah da se vratim nazad". Rampa je spuštena, ne primaju nikog. Dečiji dispanzer Doma zdravlja u Maršala Tolbuhina izmestio "poslovanje" u blok 44.
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, Valkyrie said: Za slučaj da neko mora na Institut za majku i dete - danas išla do apoteke Oaza zdravlja u krugu bolnice, zaustavili me na kapiji, merili mi temp i propitali o zdravlju pa me pustili da uzmem terapiju i "odmah da se vratim nazad". Rampa je spuštena, ne primaju nikog. Dečiji dispanzer Doma zdravlja u Maršala Tolbuhina izmestio "poslovanje" u blok 44. bio je neki haos u delcheva, ja sam bila u chetvrtak da doviknem recepte sa vrata shkolskog, i zavrshila, vec u petak su bili out. bojim se da cu djetetu sama skidati gips. nije da ne umem, nego mozda bi neko trebalo da baci pogled. tirshova, ali pretpostavljam da je i kod njih isto. Edited March 24, 20205 yr by gospa buba
March 24, 20205 yr 27 minutes ago, gospa buba said: bio je neki haos u delcheva, ja sam bila u chetvrtak da doviknem recepte sa vrata shkolskog, i zavrshila, vec u petak su bili out. bojim se da cu djetetu sama skidati gips. nije da ne umem, nego mozda bi neko trebalo da baci pogled. tirshova, ali pretpostavljam da je i kod njih isto. A da pitate nekog privatnika? Kontam da ne bi trebalo da bude skupo
March 24, 20205 yr @gospa buba Jedna od pedijatrica u MT je pozitivna na koronu. Zato je haos. Trebalo je da vodim bebište 27. na vakcinu, preskočiću tj odložiću.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, Valkyrie said: @gospa buba Jedna od pedijatrica u MT je pozitivna na koronu. Zato je haos. Trebalo je da vodim bebište 27. na vakcinu, preskočiću tj odložiću. sa dechije ili shkolske strane? sad i ja sitnicharim od shkolske sestre sam bila na 2 metra, od doktorke na 3, od bebece sestre koja je prolazila na 6 metara. sve su bile maskirane. pipala nisam nishta. disala samo kad morala Edited March 24, 20205 yr by gospa buba
March 24, 20205 yr [mention=135]gospa buba[/mention] Jedna od pedijatrica u MT je pozitivna na koronu. Zato je haos. Trebalo je da vodim bebište 27. na vakcinu, preskočiću tj odložiću. Koliko ja znam pedijatar koji je pozitivan je bio u B44 u Nehruovoj, moja doktorka opšte je sad u drugoj nedelji izolacije zbog toga... ... Shiit has hit the fan...
March 24, 20205 yr 9 hours ago, ToniAdams said: otkud znam, prva asocijacija je problem sa mokrim cvorovima. mislim da bi mozda pre trebali da ulete u neke hotele hoteli su sada prazni, zar ne?
March 24, 20205 yr 43 minutes ago, djordje geprat said: hoteli su sada prazni, zar ne? Naravno. A zašto se odustalo od studentskih domova'? I koga će sada oni da testiraju? Vataće ljude po ulici?
March 24, 20205 yr 5 minutes ago, maharaja said: Kada su oterali studente iz studenjaka, nijednom nisu rekli da ponesu stvari i da je to na duži vremenski period. Sad kruže pozivi da se vrate da pokupe stvari. A kako zamišljaju da se vrate u Beograd, to niko ne zna. Idioti, što bi studenti kupili, nema potrebe. Neka stvari potrpa vojska ili komunalci u velike vreće/džakove, zalepe broj sobe na vreće i pravo u neki magacin dok ne prođe ovo sranje. Edited March 24, 20205 yr by slow
March 24, 20205 yr 1 hour ago, Arkadija said: Naravno. A zašto se odustalo od studentskih domova'? I koga će sada oni da testiraju? Vataće ljude po ulici? mislio sam, a neko je već napisao, da je komfornije i sigurnije i higijenskije karantinisati ljude u hotelima pre nego po nekakvim šatorima, sajmovima, školama. spakovati dvoje po dvoje u hotelskim sobama je manje rizično nego 20 kreveta u učionici
March 24, 20205 yr toma moma ima lep hotel, eto, taman. dovoljno je da skinu vrata sa soba da bi medicinski radnci imali bolji pregled. Edited March 24, 20205 yr by darling
March 24, 20205 yr Koliko ja znam pedijatar koji je pozitivan je bio u B44 u Nehruovoj, moja doktorka opšte je sad u drugoj nedelji izolacije zbog toga... ... Shiit has hit the fan... ovo je bilo posle, nakon shto su rekli da to u nehruovoj nije istina.sent from bubamoto
March 24, 20205 yr 13 minutes ago, darling said: toma moma ima lep hotel, eto, taman. dovoljno je da skinu vrata sa soba da bi medicinski radnci imali bolji pregled. Ne moze..mora da uvestvuje u ekonomskom oporavku drzave..sa sve svojim hotelom.
March 24, 20205 yr ovo je bilo posle, nakon shto su rekli da to u nehruovoj nije istina.sent from bubamotoKo je rekao da nije istina?Na kzš nisu rekli da nije istina, nego su se pravili da nisu dobili rezultate... Ja sam taj dan zvao moju doktorku iz DZ u Nehruovoj i rekla mi je: jeste, dali su mi 14 dana kućne izolacije... "Danas je stigla potvrda da je medicinska sestra koja radi na odeljenju pedijatrije u Domu zdravlja Novi Beograd, u Nehruovoj 53, zaražena novim virusom korona. Inače, na sinoćnoj konferenciji za medije, ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da je priča o slučaju koronavirusa u tom Domu zdravlja, „nepotvrđena".Ipak, kako su rekli u tom Domu zdravlja za sajt Raskrinkavanje, pod nadzor je stavljeno više od 20 ljudi, što članova osoblja što pacijenata sa kojima je zaražena sestra bila u kontaktu."... Shiit has hit the fan...