March 23, 20205 yr 14 minutes ago, mirjam said: http://archive.is/J9BXw Ovako je ''sajam'' izgledao kod Kineza. Odskrolujte, ima dosta slika. gde se prijavljuje za taj sajam
March 23, 20205 yr 6 minutes ago, villiem said: studenti su patentirali lako cemo i nece valjda I nebrigom ugrozili tuđu imovinu? Znači država na eventualnu neodgovornost pojedinaca treba da odgovori još većom neodgovornošću i ugrožavanjem imovine?
March 23, 20205 yr ja sad vidim na sajtu Balkan Beta pise novo radno vreme lokala 08-15 svakog dana. Kad se klikne na "vise informacija", moze da se procita: Dragi igrači, Radno vreme lokala u Beogradu i Rumi je 08-15 časova. Da li je moguce da ti lokali jos rade? U Nisu kladionice prestale da rade jos pre desetak dana, pe zatvranja kafica i kafana. Doduse, nisam siguran za Balkan Bet, tamo nisam prolazio.Na žalost da
March 23, 20205 yr 19 minutes ago, mirjam said: http://archive.is/J9BXw Ovako je ''sajam'' izgledao kod Kineza. Odskrolujte, ima dosta slika. jel ovo neki kineski ppp forum? 16 minutes ago, morgana said: ok, sta biste ponijeli na sajam i u kojim kolicinama? cijanid.
March 23, 20205 yr Provodio sam mnogo vremena na SajmuMislim da nijedan nisam propustio da se ne zarazim. Najgori je bio Sajam Automobila, dugo je trajao i padao u ovo vremeSent from fav toy
March 23, 20205 yr otkud znam, prva asocijacija je problem sa mokrim cvorovima. mislim da bi mozda pre trebali da ulete u neke hotele
March 23, 20205 yr 4 minutes ago, April said: Provodio sam mnogo vremena na Sajmu Mislim da nijedan nisam propustio da se ne zarazim. Najgori je bio Sajam Automobila, dugo je trajao i padao u ovo vreme Sent from fav toy Jesi tako izabrao i nick?
March 23, 20205 yr 2 minutes ago, ToniAdams said: otkud znam, prva asocijacija je problem sa mokrim cvorovima. mislim da bi mozda pre trebali da ulete u neke hotele ima za to i lopata i guska navodno je poenta što jedan medicinski radnik može da opslužitm više zaraženih lica Edited March 23, 20205 yr by kud u maglu Simoviću
March 23, 20205 yr Zamislimo obavljanje fizioloskih potreba i odrzavanje higijene velikog broja ljudi zarazenih virusom u hali Cair. Cini mi se da je manji rizik da se igraju utakmice Zelje, Naise i OK Nisa (da ne pominjem ostale) uz prisustvo publike.
March 23, 20205 yr 9 minutes ago, vememah said: I nebrigom ugrozili tuđu imovinu? Znači država na eventualnu neodgovornost pojedinaca treba da odgovori još većom neodgovornošću i ugrožavanjem imovine? Naravno da ne, nego slusam te fraze non stop, naletelo, sori Ne mislim da ce se to dogoditi na takav nacin, u stvari nadam se da nece doci do toga
March 23, 20205 yr 26 minutes ago, vememah said: Činjenica da su im dali tako kratak rok je teška budalaština i indikator neblagovremenog planiranja po sistemu "lako ćemo" i "neće valjda". Turska je u još kraćem roku poizbacivala studente iz najvećih domova, bukvalno su posle večere došli i rekli im da se pre doručka spakuju i odjave kako znaju i umeju. Sada su tu povratnici i putnici namernici kojima je određen karantin, više od 20 hiljada ljudi.
March 23, 20205 yr 6 minutes ago, Redoran said: Turska je u još kraćem roku poizbacivala studente iz najvećih domova, bukvalno su posle večere došli i rekli im da se pre doručka spakuju i odjave kako znaju i umeju. Sada su tu povratnici i putnici namernici kojima je određen karantin, više od 20 hiljada ljudi. Pa da, ali su očigledno imali plan. Ako su izbacili ovde ljude, a stvari im ostavili, pitam se da li je cilj bio samo da oteraju studente kućama, ali onda kako su znali da već gomila njih nema virus koji će da rašire po drugim gradovima. Jesu studenti dobili da se izoluju? Pretpostavljam da nisu. Edited March 23, 20205 yr by Zeleni sto