April 11, 20214 yr razumevanje za žurke na auto putu? teško. edit. @renne da li je ilo od malih govana ikad bio uhapšen za ovo? tipa prespavao u stanici...? Edited April 11, 20214 yr by pt 2.0
April 11, 20214 yr 1 hour ago, gospa buba said: kakve si srece uhapsice te za poslovanje bez sanitarnih papira na nelegalnoj zurci na autoputu u zemlji u kojoj su skupovi zabranjeni sent from bubamoto ja sam siguran da renne ima sveee papire. ako treba da se svedoci, ima nas.
April 11, 20214 yr 12 minutes ago, pt 2.0 said: razumevanje za žurke na auto putu? teško. edit. @renne da li je ilo od malih govana ikad bio uhapšen za ovo? tipa prespavao u stanici...? izvinjavam se, mislio sam da se radi o zurci unutar studentskog grada ranije je cesto rene o tome pisao
April 11, 20214 yr 18 minutes ago, pt 2.0 said: razumevanje za žurke na auto putu? teško. edit. @renne da li je ilo od malih govana ikad bio uhapšen za ovo? tipa prespavao u stanici...? ma kakvi
April 11, 20214 yr evo još jedan video https://nova.rs/vesti/hronika/video-korona-zurka-kod-studenjaka-pijani-bacali-flase
April 11, 20214 yr axa, mislim da sam skapirao oni su pravili zurke unutar sg, onda su ih rasterali, pa se sad skupljaju izvan ograde sg, pored autoputa https://nova.rs/vesti/hronika/studentkinja-o-ponocnoj-raciji-ljudi-su-bezali-kao-na-filmu/
April 11, 20214 yr Nisu, oni godunu i više prave žurke na istom mestu, na ostrvu, ovo samo ponekad naprave unutra, i onda svi svakako izađu na autoput
April 11, 20214 yr Jutros sam prošao pored mesta gde se studentska govna okupljaju, količina smeća nerealna. Kako mogu da budu takvi gadovi meni nije jasno. To su oni koji u manjim sredinama bacaju djubre u reku, ili ispod svoje kuće preko ograde.
April 11, 20214 yr Žurke na ostrvu se prave više od 20 godina, samo što su do prošle godine bile okupljanje do dvadesetak ljudi, jer su postojale i normalne žurke, a na ostrvo su išli oni koji su hteli da izbleje i završe piće kad ih oko 12 isteraju sa klupica. Ranije nisu bili toliko uočljivi jer nije mogao da se kupi zvučnik na baterije za 10 evra, pa nije bilo ozvučenja, nego eventualno pijanog pevanja.
April 12, 20214 yr noćas je bilo relativno ok, bilo ih je ali bez muzike, btw blic ih opet potkačio Quote ŠTA TREBA DA SE DESI PA DA SE OPAMETE? Antivakserski pirovi, korona žurke i studentski bahati provodi ne prestaju uprkos svim opomenama i upozorenjima
April 12, 20214 yr 2965/38Reče vesara da se otvaraju kafane za dan, dva, jebe ga ovo loše vreme pa mu ne rade bašte. A uskoro i muzika do zore
April 12, 20214 yr 13 minutes ago, renne said: 2965/38 Reče vesara da se otvaraju kafane za dan, dva, jebe ga ovo loše vreme pa mu ne rade bašte. A uskoro i muzika do zore Svrbe ih onih 500-600 neotpakovanih respiratora iz skladista?¿
April 12, 20214 yr 1 hour ago, Lancia said: Svrbe ih onih 500-600 neotpakovanih respiratora iz skladista?¿ A šta drugo brate Kompletni idioti