Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

I naravno policija neće da dođe

Jer rejting nema cenu

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Popular Post

kaže policajac zovite medije, šta mi da vam radimo

15 minutes ago, renne said:

kaže policajac zovite medije, šta mi da vam radimo

To isto su rekli i ovima sto su zvali zbog Hercegovacke. Taman posla da jos i policija u Srbiji mora da se bavi svojim poslom.

Ovako kaže čovek "Zovite predsednika, mi ne možemo ništa da uradimo, ne smeju da se diraju, predsednik se plaši njih i niko ne sme da ih dira, ma koliko maltretirali ostale građane"

Lepo od murije što je iskrena.

:isuse:

Baš se ispričali

Kaže sve je džaba, kad ON odluči da je kraj, istog trena će sve prestati

Strašno :ph34r:

@renne pa možda je zbilja čas da se zove n1 ?

Edited by dùda

7 minutes ago, renne said:

Baš se ispričali

Kaže sve je džaba, kad ON odluči da je kraj, istog trena će sve prestati

Sledeci put snimi razgovor..serem im se u uniformu i poredak koji brane.

2 hours ago, renne said:

Ovako kaže čovek "Zovite predsednika, mi ne možemo ništa da uradimo, ne smeju da se diraju, predsednik se plaši njih i niko ne sme da ih dira, ma koliko maltretirali ostale građane"

Pa, sto nisi trazio broj telefona? Bre, Renne, kakve ti prilike propustas u zivotu.:D

Sa njihovog storija

Screenshot_20210410-090006_Chrome.jpg

Debili svi komplet

moze zurka al da se pocisti za sobom :isuse:

usrani pristojnity. Postenije bi bilo da ostave svinjac za sobom, realno.

Edited by Caligula

6 minutes ago, Caligula said:

Debili svi komplet

moze zurka al da se pocisti za sobom :isuse:

usrani pristojnity. Postenije bi bilo da ostave svinjac za sobom, realno.

I da se parkiraju negde na drugom mestu, da ne bude bas providno :isuse: 

Tako ima jedan ovde kod mene u okolini grada, kaze nikad mu nije bolje islo, samo da ovo potraje, korona zurke u kafani svako vece. Samo je pravilo da se automobili rastrkaju u okolini, da ne bude niko parkiran ispred kafane

11 hours ago, renne said:

Ovo neki forumas

Ako se zaista toliko plasi bilo kakve potencijalne mase ljudi (u sta ne verujem preterano...al ajd)..pa jebote,koju smo sansu propustili predve godine u ovo doba...

Background Picker
Customize Layout