April 9, 20214 yr Ja kad sam bio bila je samo SvemirZeka u svim kabinama... .... Shiit has hit the fan!
April 9, 20214 yr 36 minutes ago, Patty Lee said: Ovo je od starta jasno kao dan da je glupa administrativna greška, a i, što je neko lepo primetio, na svakoj kabini piše koje vakcine se daju unutra. ja se poučen životnim iskustvom nisam baktao sa natpisima na ulazu u kabinu već sam blenuo u bočicu u koju je ubola špric
April 9, 20214 yr Imam jedno pitanje ako neko zna pomozite. Gde je moguce uraditi PCR u Srbiji subotom, na licni zahtev zbog putovanja? I ako moze, da li stizu rezultati do ponedeljka u 17h? Edited April 9, 20214 yr by Sandradjer
April 9, 20214 yr 3 hours ago, omiljeni said: tako se probiješ u top5 država A to je jedino bitno. Nas disciplina u kojoj se takmičimo ne zanima, samo rezultat, bato!
April 9, 20214 yr 16 minutes ago, Sandradjer said: Imam jedno pitanje ako neko zna pomozite. Gde je moguce uraditi PCR u Srbiji subotom, na licni zahtev zbog putovanja? I ako moze, da li stizu rezultati do ponedeljka u 17h? https://ezakazivanjepcr.euprava.gov.rs/ Torlak ima termina u subotu, ostale nisam proveravao. Trebalo bi da stigne istog dana.
April 9, 20214 yr 2 minutes ago, Skyhighatrist said: https://ezakazivanjepcr.euprava.gov.rs/ Torlak ima termina u subotu, ostale nisam proveravao. Trebalo bi da stigne istog dana. Hvala, nadjoh sve
April 9, 20214 yr 3 minutes ago, renne said: eno već se 500 idiota okupilo na autoputu Što si spavao spavao si. Sad čekaj sledeću kišu/sneg. Njima je to postalo jako zanimljivo izgleda pošto je kao zabranjeno.
April 9, 20214 yr Što si spavao spavao si. Sad čekaj sledeću kišu/sneg. Njima je to postalo jako zanimljivo izgleda pošto je kao zabranjeno.pa to je to tradicionalno srpsko disidentstvo, djeci ce da prichaju kako su se borili protiv (nekog) sistema i bilo je stvarno strashno, a oni carevi najveci. sve stopama deda dobrice [emoji38]ol:sent from bubamoto
April 9, 20214 yr Kako je bese rekao Voja iz Kostunica "Mladi samo brane medjunarodno pravo". Bez zajebavanja..ja bih zvao policiju i rekao bih da cujem da se vice protivu poretka i predsednika..da sve to imam snimljeno i da cu pustiti na tviter/Fb pa neka cuje ministar. A ministar vise nije Shone..nego jos veci komad budale.
April 9, 20214 yr jes pa njega da apse. pusti ti to. mada, realno bi odspavao u apsu sent from bubamoto
April 9, 20214 yr Sto da ga apse..skine samo neki audio snimak sa protesta..i pusti ga. Jos bolje..pusti ga u pozadini dok zove kljunove. Touche
April 9, 20214 yr 11 hours ago, Frank Pembleton said: Evo sad se raspitao. Uspeli su da "izbegnu". Nisu se vakcinisali ni jedan ni drugi. O jbte... Ovom jednom u Areni evo već valjda peti dan nikako da skinu temperaturu. .... Shiit has hit the fan! Iskreno doslovce nula bodova empatija za tvoje kolege. Naplatio bi im lečenje.