March 23, 20205 yr 1 minute ago, napadaj said: U 100 marke da sad niko živ neće da ih zove, da ne bi završio na sajmu ili u Hali sportova Nece blazi dok ne zagusti, takav nam je rezon a sve se i radi da se spreci i koplikacije i sirenje, nije prijatno al je jedino ispravno
March 23, 20205 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: kad se zaraze dobice smestaj u manastirskim večnim konacima
March 23, 20205 yr A i dalje se gura to o bolesnicima u hotelima...Ja koliko sam video po nekim zemljama, hoteli su korišteni za medicinske radnike da se ne maltletiraju da idu kući, i da zaštite članovi njihovih porodica... ... Shiit has hit the fan...
March 23, 20205 yr Nece blazi dok ne zagusti, takav nam je rezon a sve se i radi da se spreci i koplikacije i sirenje, nije prijatno al je jedino ispravnoPa jbga, sad mora se promeniti "trijaža", tj. odgovor na tel poziv kada se govore simptomi... ... Shiit has hit the fan...
March 23, 20205 yr A i dalje se gura to o bolesnicima u hotelima...Ja koliko sam video po nekim zemljama, hoteli su korišteni za medicinske radnike da se ne maltletiraju da idu kući, i da zaštite članovi njihovih porodica... ... Shiit has hit the fan... Takoxse koristi i kod nasПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 23, 20205 yr 2 minutes ago, steins said: Takoxse koristi i kod nas Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Gde? Lično poznajem čoveka koji putuje u Zrenjanin na posao, iako je stavljen u grupu lekara i tehničara koji će se baviti samo pacijentima obolelim od virusa. Nemaju čak ni prostor za tuširanje posle posla, već samo obave neku dezinfikaciju nakon skidanja maski, naočara i ostale opreme.
March 23, 20205 yr Takoxse koristi i kod nasПослато са Mi 9T помоћу ТапатокаOnda je dobro.Pošto je objašnjavao pre neki dan, da "neće zaražene u hotel, nego će bolesnike koji su se zatekli, po drugim dijagnozama" ... Shiit has hit the fan...
March 23, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: Pa jbga, sad mora se promeniti "trijaža", tj. odgovor na tel poziv kada se govore simptomi... Ok bi bilo da to dobro rade, cisto da ne panicimo, jos je sezona svega i svacega, valjda, mene sve zivo zaboli kad pratim, treba mi neko da mi kaze aj ne lupetaj a opet treba blagovremeno reagovati ako je vec dobijes.Al jeste problem sve to organizovati, ne znam bas kako ce ici, ovi su samo rekli sta mora i to je to, mora.Svaki dan se nadamo da ce ostati isti rast al vidis po njima na kzs da nije dobro, mora i blokada ili karantin vecih zarista, ja ne vidim velicinu samo se prati ponasanje virusa ako ga pustis, on ce sada u Italiji i Spaniji da prodje i rasturi i umre, previse je brz
March 23, 20205 yr Kurva™ Mada za danas ne znaci mnogo jer je nepun dan zbog promene izvestavanja na jednodnevno Edited March 23, 20205 yr by Ravanelli
March 23, 20205 yr 5 minutes ago, maharaja said: ovo mi je prvo palo na pamet. Ako bude pretio kampom, hospitalizacijom na male simptome, nema šanse da će ljudi da se testiraju Ni ne očekuje on da se ljudi jave, sve je to pro forme. Pričao sam danas sa drugom koji je na IMD, reče mi da je tamo haos, ljudi rade bukvalno kao na frontu... nemamo mi lekara da izdržimo masovnu hospitalizaciju, pre bi onima za testiranje odmah ubrizgavali vazduh u venu i govorili da su to sve prirodne smrti.
March 23, 20205 yr 7 minutes ago, maharaja said: ovo mi je prvo palo na pamet. Ako bude pretio kampom, hospitalizacijom na male simptome, nema šanse da će ljudi da se testiraju pretpostavljam da će prvi da budu testirani oni koji su ušli u Srbiju u zadnjih petnaestak dana iz rizičnih zemalja i njihovi kontakti, kao i kontakti onih koji su već pozitivni. Njih već imaju u bazi, samo će sada da zahvate mnogo više, sve sumnjive i potencijalne slučajeve.
March 23, 20205 yr 9 minutes ago, Goranz said: Ni ne očekuje on da se ljudi jave, sve je to pro forme. Pričao sam danas sa drugom koji je na IMD, reče mi da je tamo haos, ljudi rade bukvalno kao na frontu... nemamo mi lekara da izdržimo masovnu hospitalizaciju, pre bi onima za testiranje odmah ubrizgavali vazduh u venu i govorili da su to sve prirodne smrti. Ako je procena da ima 3000 neotkrivenih pozitivnih (broj otkrivenih pozitivnih*10), toliki broj lakših bolesnika u Studenjaku, Sajmu, Čairu i Spensu nije problem da se hendluje 3-4 nedelje. Edited March 23, 20205 yr by slow