April 5, 20214 yr 1 hour ago, munze said: Ovo da ih zakljucas unutar studenjaka mes3c dana ,bez lekova, pa ko pretekne. Sad je pitanje ko je uopšte ova ekipa. Svejedno, posle onog performansa od sinoć i ovo treba natovariti akademskim građanima.
April 5, 20214 yr 18 minutes ago, Anonymous said: Pevaju? Arlaucu..urlaju..zavijaju.. Ne kontam poruku iz toga.
April 5, 20214 yr U takvom sam stanju da bih izasao i bacacem plamena ih rasteravao. Jebem ti vise sebicna samoziva goveda koja dalje od svojih nagona ne mogu da vide.
April 5, 20214 yr 15 minutes ago, SNARC said: Arlaucu..urlaju..zavijaju.. Ne kontam poruku iz toga. Pa to kao kad bi pokušao da nađeš smisao u njakanju krda magaraca. Ja ove isto nisam ni reč razumeo.
April 5, 20214 yr Popular Post On 15.3.2021. at 15:01, Nesh said: Mozda je ovo vise za licne price, ali mozda pripada i ovde. Majka mog prijatelja umrla jutros od korone na infektivnoj klinici u Nisu. I otac mu je zarazen, kod kuce je, temperatura oscilira, snimali su pluca, nema upalu, rekli su da vide blagi bronhitis, ali jos uvek se oseca lose. Revakcinisani su 15.02, a simptomi se pojavili 5. ili 6.3 (pokusali smo da rekonstruisemo, zarazivanje se moglo desiti 01.03. kad su bili na groblju. gde je bila prisutna i snaja, koja je takodje zarazena, ali to je samo nagadjanje, imali su kontakt sa nekim komsijama, kod kojih su se isto razvili simptomi, mozda su se zarazlili i od njih - ili je bilo obrnuto, nemoguce je znati). U svakom slucaju, prvo je delovalo da su blazi simptomi, onda je tempetratura oscilirala, isla do 38,3-4, spadala ispod 37, da bi je pre 3-4 dana zbog pogorsanog stanja primili u bolnicu. Bila je na kiseoniku, kako mi je lekar koga poznajem objasnio, prvo na visokom protoku kiseonika od 25l, onda juce na "high flow" aparatu, ali ocigledno nista nije pomoglo. Zena je 39. godiste. Imala je problema sa kukovima, ali nije mi poznato da je imala neke druge izrazene hronicne bolesti. Ono zbog cega pisem ovde je pitanje da li je zabelezeno jos slicnih slucajeva i koliko se to uopste prati. Treba reci da su taj odlazak na groblje (godisnjica smrti sinu) i kontakt sa komsijama preko puta jedini kontakti koje su imali, uz kontakt sa mojim prijateljim koji se krece, radi povremeno, ide u nabavke i brine o njima. Ocigledno je i to bilo previse. Prijatelj nema simptome, ali s obzirom da je sve vreme bio sa njima, sigurno postoji rizik od zarazivanja (nisu ga testirali jer nema simptome) ili da je asimptomatski slucaj. Ocigledno je da se i pored vakcine moramo ponasati kao da je nema - i jedno i drugo je nepohodno da bi se smanjio rizik. Znam da to nije potrebno pisati ovde, svima nama je to jasno, ali eto. PS - Ako moderacija misli da postu nije mesto ovde, molim da se prebaci na licne price. Hvala. Cale mog prijatelja izasao iz bolnice. Da okacimo i pobedu!
April 5, 20214 yr 5 minutes ago, Friend said: Neko inteligentan rece da su u domovima uglavnom seljoberi, dobro je primetio Oduvek ih je pratila ta reputacija. Međutim, preko onih svojih prijatelja profesora sam upoznavao veoma kvalitetne ljude koji su tamo boravili. Sigurno taj pristojan svet sad nije srećan zbog ovog što se dešava.
April 5, 20214 yr 18 minutes ago, Friend said: Neko inteligentan rece da su u domovima uglavnom seljoberi, dobro je primetio Slabo je taj inteligentan.
April 5, 20214 yr 19 minutes ago, Friend said: Neko inteligentan rece da su u domovima uglavnom seljoberi, dobro je primetio A ja bih npr. skoro reportovao ovaj post, al' tesko da bi to pomoglo.
April 5, 20214 yr Nisu tu samo studenti. Juce je kod mene bio zakrcen parking. Dolazili su razni ljudi zeljni provoda iz celog grada posto je ovo jedina javna precutno dozvoljena zurka u gradu.
April 5, 20214 yr 2 minutes ago, Delija67 said: Nisu tu samo studenti. Juce je kod mene bio zakrcen parking. Dolazili su razni ljudi zeljni provoda iz celog grada posto je ovo jedina javna precutno dozvoljena zurka u gradu. Pa to. Koliko god da je opao nivo ponašanja akademskih građana, ovi majmuni iz videa mi ne deluju da su završili makar osnovnu školu.
April 5, 20214 yr 17 minutes ago, Indy said: A ja bih npr. skoro reportovao ovaj post, al' tesko da bi to pomoglo. Mozes, ali bi te poklopila dva tri linka sa jutjuba posle kojih ostaje onaj ruzan ukus realnosti: Ne znam koliko vas uopste ima dodira sa studentarijom, samo poslusajte osvescene da je npr. Akademija odavno zatvorena, a KST pravi koncerte svake prestupne godine..
April 5, 20214 yr 8 minutes ago, Friend said: Mozes, ali bi te poklopila dva tri linka sa jutjuba posle kojih ostaje onaj ruzan ukus realnosti: Ne znam koliko vas uopste ima dodira sa studentarijom, samo poslusajte osvescene da je npr. Akademija odavno zatvorena, a KST pravi koncerte svake prestupne godine.. Ali to važi takođe (i to veoma važi) za rođene Beograđane na studijama. Ništa manja seljoberija.
April 5, 20214 yr 18 minutes ago, Friend said: Mozes, ali bi te poklopila dva tri linka sa jutjuba posle kojih ostaje onaj ruzan ukus realnosti: Ne znam koliko vas uopste ima dodira sa studentarijom, samo poslusajte osvescene da je npr. Akademija odavno zatvorena, a KST pravi koncerte svake prestupne godine.. Dva-tri linka sa jutjuba su "realnost"? Qq & lele.