Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author
ma nije problem lova na racunu, nego kako da plati redovne racune bez da izlazi iz kuce. ona navikla sa uplatnicama na salter pa da izkesira kao svi uzorni gradjani 
A elektronsko placanje da aktiviraa? Za caletov racun moram da jurim LIB broj kod Postanske, a po normalnim bankama bi trebalo da je lakse
1 minute ago, Ravanelli said:

ponudio bi se ja da ti to završim, ali nemam pojma kako bi ti meni onda dao pare :D

ako hoćeš mogu da proverim sa bankarkom da li mi treba da ti izdajem fakturu za uplatu, ako ne treba onda može bilo ko iz srije sa mobilnom aplikacijom da ti to završi

hvala, ziv bio.

probacu prvo da izboksujem da se ona registruje kao e-banking korisnik onda cu joj ja to obavljati. ako zapne negde, onda cu se javiti

dr kon o mentlitetu:D

Kinezi su pitali da li smo mi jako disciplonovani, a mi smo rekli da ne bi mogli baš tako da kažemo. 

1 minute ago, Milosh76 said:
4 minutes ago, Ros said:
ma nije problem lova na racunu, nego kako da plati redovne racune bez da izlazi iz kuce. ona navikla sa uplatnicama na salter pa da izkesira kao svi uzorni gradjani 

A elektronsko placanje da aktiviraa? Za caletov racun moram da jurim LIB broj kod Postanske, a po normalnim bankama bi trebalo da je lakse

isto taj LIB moram da ujurim sad :D

3 minutes ago, Milosh76 said:
6 minutes ago, Ros said:

narucio sa LIB online. stici ce joj sledece nedelje pismom. 

nego, jel taj moratorijum isto i za placanje struje?

a moze i na  politiku, vladu srbije ili 'vrednosti nakon korone'

Crni Ugljesa, pa ovo si mogao sve i na youtubeu da nadjes, cemu kineski eksperti

edit: i ko danas koristi fax jbt!

Edited by goofs

stavke 12 i 13.

kod teskih kriticnih slucajeva T nije povisena :mellow: vrv u pocetku bude a kad stanje dodje u kriticno vise nije

ostalo - sedimentacija povecana, leukociti nisu uvecani, cak smanjeni, ko kod svakog virusa

1 hour ago, InvisibleLight said:

samo da se kinezi ne okrenu i odu

Mali oftopik

Bili kod nas u kliničkom centru dvehiljade i neke  neki Japanci, delegacija njihovih lekara, profesora, mislim da su u priču bili uključeni i predstavnici nekih firmi koje proizvode medicinske aparate, sve sa ciljem da pomognu donacijom u uređajima i primeni naprednih tehnologija, kao i organizaciono... Sagledali stanje, ostavili aparate koje su doneli sa sobom kao donaciju i rekli nešto u fazonu "ne možemo vam mi pomoći...". :D

Mali oftopik

Bili kod nas u kliničkom centru dvehiljade i neke  neki Japanci, delegacija njihovih lekara, profesora, mislim da su u priču bili uključeni i predstavnici nekih firmi koje proizvode medicinske aparate, sve sa ciljem da pomognu donacijom u uređajima i primeni naprednih tehnologija, kao i organizaciono... Sagledali stanje, ostavili aparate koje su doneli sa sobom kao donaciju i rekli nešto u fazonu "ne možemo vam mi pomoći...". [emoji3]
u srbiji, a ja to znam iz svog sektora, regularno kupljeni aparati umeju da stoje po nekoliko godina neraspakovani ili raspakovani pa zakljuchani, iz raznih razloga, koji svi po pravilu ukljuchuju medjuljudske odnose. ministarstvo prosvete i nauke npr nema pojma ko shta ima i gde to stoji i svakih nekoliko godina ponovo popisuje. da bi posle popisivalo opet. ovo je sad ista pricha, bukvalno.

sent from bubamoto

Veljović je svojevremeno kupio za Savezni zavod za informatiku tonu opreme (servera, mrežne opreme, itd) kad je postalo jasno da se SRJ ukida. Sve je stajalo neraspakovano a onda je uredno preneto u privatne firme.

Za MUP sam čuo svojevremeno da smo nabavili najmoderniju forenzičku opremu koja godinama isto stoji neraspakovana jer odgovorni ne žele da se ta oprema koristi.

nadam se da nasi gledaju who kzs

testovi, testovi, testovi

ne mozemo izlolovati svakoga

Ja za par takvih stvari znam, gde je varijanta "stoji ti oprema od npr. 60 miliona evra zbog ulaganja od 100 hiljada evra" a svakako tih para ima...

... Shiit has hit the fan...

Ja za par takvih stvari znam, gde je varijanta "stoji ti oprema od npr. 60 miliona evra zbog ulaganja od 100 hiljada evra" a svakako tih para ima...

... Shiit has hit the fan...

to nisam ni rachunala u prichu. nama je stajalo 200k evra zbog 20k dve godine. da ne pominjemo stajanje zbog potroshnog materijala. no ljudski zivoti srecom ne zavise od nas.

sent from bubamoto