March 23, 20205 yr ako stoka ovako malo nastavi da testira, procemo gore nego italijani.. bukvalno nece da testiraju nikog dok ne razvije ozbiljne simptome, a onda su i manje sanse za izlecenje te osobe, plus u medjuvremenu ta osoba zarazi jos buljuk ljudi i tako u krug.. dzabe i kompletni lock down, sa ovolikim em malim brojem testova, em cakaju poslednji pomenat da bi testirala sumnjivog™ Edited March 23, 20205 yr by Shaq
March 23, 20205 yr A koja je fora sa testovima? Nema ih dovoljno ili ne mogu da postignu? Kakva je uopste procedura-vade krv?
March 23, 20205 yr Just now, mraki said: Nema dovoljno izgleda, ali neće da priznaju. pitanje je zasto ih nema, nije da ne moze da se nabavi, a nije ni skupo..
March 23, 20205 yr ljudi, da ne kopam sad po celom topiku. da li je moguce da ja iz sr njemacke kevi placam struju i informatiku, posto ona u novom sadu to nije u mogucnosti?
March 23, 20205 yr 2 minutes ago, Ros said: ljudi, da ne kopam sad po celom topiku. da li je moguce da ja iz sr njemacke kevi placam struju i informatiku, posto ona u novom sadu to nije u mogucnosti? ako imaš neki dinarski račun
March 23, 20205 yr ljudi, da ne kopam sad po celom topiku. da li je moguce da ja iz sr njemacke kevi placam struju i informatiku, posto ona u novom sadu to nije u mogucnosti? Sa svoje "njemačke" kartice? Sad videh... ... Shiit has hit the fan...
March 23, 20205 yr Just now, renne said: ako imaš neki dinarski račun ja nemam, ali ona ima racun u vojvodjanskoj banci
March 23, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: Sa svoje "njemačke" kartice? ... Shiit has hit the fan... takav je plan nekako da ja odavde platim za neke VISA ili AmEx-a?
March 23, 20205 yr 1 minute ago, Ros said: ja nemam, ali ona ima racun u vojvodjanskoj banci prijavi se elektronski na taj način ako već nisi Just now, Ros said: takav je plan nekako da ja odavde platim za neke VISA ili AmEx-a? to ne može