March 20, 20214 yr On 20. 3. 2021. at 22:51, Dankan Ajdaho said: Neko ko je više u materiji, magijski rituali oko džinovskog žira, gde to spada? uvek sam tvrdila da je veliki zupan vishak, a da je zir glavni
March 21, 20214 yr Ja pratila na tjubu, mimo ovih anti nwo cetnika i antivaxera bila i ona sto pocepala diplome, jbt i ovi iz loznaje protiv rio tinte,al svi mrze migrante i sve je u nekom losem kontextu. I samim tim sto su dali legitimitet antimaskerima ih smesta u isti korpus budala Ps ovaj bradonja voditelj je iz mog grada, maaajko mila, kakav lik..
March 21, 20214 yr On 21. 3. 2021. at 8:44, Jozef K. said: Da li može neki link o prisustvu tih iz Loznice? stavila sam pogresan link ovo je s protesta na trgu, i linkovala sam na pocetak dela koji trazis
March 21, 20214 yr On 21. 3. 2021. at 8:13, InvisibleLight said: Ja pratila na tjubu, mimo ovih anti nwo cetnika i antivaxera bila i ona sto pocepala diplome, jbt i ovi iz loznaje protiv rio tinte,al svi mrze migrante i sve je u nekom losem kontextu. I samim tim sto su dali legitimitet antimaskerima ih smesta u isti korpus budala Ps ovaj bradonja voditelj je iz mog grada, maaajko mila, kakav lik.. Realno ovo jeste ona izvorna, organska desnica, mimo ove DBovske. Niko normalan se tu nije pojavio sem evrntualno ocajnih malih privrednika, a i oni iz frusta a ne razuma.
March 21, 20214 yr On 21. 3. 2021. at 8:58, Caligula said: Realno ovo jeste ona izvorna, organska desnica, mimo ove DBovske. Niko normalan se tu nije pojavio sem evrntualno ocajnih malih privrednika, a i oni iz frusta a ne razuma. apsolutno, autenticni ludaci
March 21, 20214 yr Dobro, verovatno je i sam pokret za čuvanje Jadra politički raznolik. Ne vidim onog čoveka što je bio ukod Olje u UN.
March 21, 20214 yr Je l su bili iz Valjevske Gračanice, oni što sede ispred Vlade, bez njih protest propo:/ I šta im znači "liži čizmu" na tviteru, pokušala sam da uđem u genezu - šta smo kao potčinjeni, pa nam neki SS nagazio šiju čizmom? Nisam to do najbolje shvatila.
March 21, 20214 yr ako su ludaci, više ih je nego na bilo kom od protesta opozicije od dec 2018 (sa izuzetkom šetnje za olivera) kojima sam prisustvovala. da sam opozicija, sela bih pa razmislila dvaput. ili se ugasila. ako se pusti video od ove tačke još se bolje vidi količina ljudi.
March 21, 20214 yr On 21. 3. 2021. at 10:05, pt 2.0 said: ako su ludaci, više ih je nego na bilo kom od protesta opozicije od dec 2018 (sa izuzetkom šetnje za olivera) kojima sam prisustvovala. da sam opozicija, sela bih pa razmislila dvaput. ili se ugasila. ako se pusti video od ove tačke još se bolje vidi količina ljudi. ako ce opozicija da se priblizava antivakserima i antimaskerima, dzaba ti brojnost.
March 21, 20214 yr On 21. 3. 2021. at 10:24, Aleksija said: ako ce opozicija da se priblizava antivakserima i antimaskerima, dzaba ti brojnost. ja samo kažem da ti ljudi postoje. da uopšte nisu malobrojni i da su, u poluilegalnom, drljavom načinu oglašavanja skupa uspeli da sakupe ovoliko ljudi. to je činjenica i to je stvar za analizu. ko su ti ljudi? koje su njihove potrebe? da li je to samo desnica? za koga su oni glasali do sada? može li opozicija da sakupi ovoliko ljudi u beogradu i zašto ne - to je moje pitanje. takođe mi je jako interesantan detalj kolca oko žira. ova ekipa je protiv nekih poteza vlade, ali nema nikakav problem sa tim da žirina bez price taga stoji posred trga. da skratim - šizofrenija koju je posejao vučić svojim catch all mehanizmom će biti najveći problem sa kojim će se suočiti bilo ko ko se bori za promenu vlasti. razumevanje te šizofrenije je neophodno. ne zagovaram povlađivanje toj šizofreniji, a posebno ne zagovaram ugrožavanje zdravlja ljudi. uzgred, ovi ljudi su ubeđeni da se bore za slobodu i spremni su na rizik. oni ne misle da su zatucani.
March 21, 20214 yr On 21. 3. 2021. at 10:24, Aleksija said: ako ce opozicija da se priblizava antivakserima i antimaskerima, dzaba ti brojnost. To je samo politicki ispravno Gledam proteste u Londonu, sve je potpuno isto, stoji na stolici lik u parku i kandiduje se za gradonacelnika, koristi masu Edited March 21, 20214 yr by villiem
March 21, 20214 yr I u Americi je onoliko ljudi glasalo za Trampa, pa je demokratski narativ da su fašisti. Jbg, ako imaju zaista 74 miliona fašista, to je nerešiv problem. Pre će biti da je neophodna dubinska analiza ko su ti ljudi i šta su njihovi realni problemi da bi se udaljili od ekstremne desnice. Isto tako i ovde, najlakše je reći da su svi antivakseri i antimaskeri, daj da vidimo kako da ih edukujemo da to ne budu više.
March 21, 20214 yr Mislim da je normalno i ljudski biti protiv Kona, Darije, Srđe i sličnih. E sada što je njihov izraz u tome ovakav da ugrožavaju sebe i druge to je velikim delom do sluđenosti, a delom i globalnih tokova klizanja na tamnu stranu.