Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 20. 3. 2021. at 20:18, Milosh76 said:

To su ovi bolidi sa Trga?

Aham, vesele se ljudi, u inat zlim lekarima i otrovnim vakcinama..

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 20. 3. 2021. at 20:09, ragasto said:

Nekad je bilo Klintonovo kolo u Buđanovcima a ovo će verovatno nazvati Koronino kolo...

Kod mene u kraju ladno radio kafić večeras negde oko osam.

Ew8vaX9XIAEyQd-?format=jpg&name=large

E jel i dalje cak i duplo vakcinisani moraju da rade PCR pri povratku u srbiju ili karantin? Il je ukinut karantin? 

Jep. Ženin kolega prekjuče došao iz Švedske na 5 dana, sutradan od povratka mu došli panduri na vrata da provere da li je u karantinu, ili će da radi testiranja.

On ima pokazao Švedske papire da je duplo bocnut Zekom, oni u fazonu 'ne znamo mi ništa o tome, nego, karantin ili test, šta rekoste?'

Popizdeo, često leti tamo vamo, u fazonu je skuplje me izađu PCRovi svaki put nego avion...

On 20. 3. 2021. at 19:42, Avatar said:

Na kraju oba Srbina koja ostanu će stati....

Dok se ne potuku.

On 20. 3. 2021. at 22:07, Skyhighatrist said:

Jep. Ženin kolega prekjuče došao iz Švedske na 5 dana, sutradan od povratka mu došli panduri na vrata da provere da li je u karantinu, ili će da radi testiranja.

On ima pokazao Švedske papire da je duplo bocnut Zekom, oni u fazonu 'ne znamo mi ništa o tome, nego, karantin ili test, šta rekoste?'

Popizdeo, često leti tamo vamo, u fazonu je skuplje me izađu PCRovi svaki put nego avion...

Zašto bi to ukidali? Digli cene testiranja i sad da to ukinu. Nisu blesavi. Taj propis će ostati i posle korone.

chekaj, ovaj lik shto drzi transparent ce da radja srpchice? :hihi:

Zdrave srpcice

on ce se svakako naradjati, pa moze i zdrave, kad toliko voli :lolol:

On 20. 3. 2021. at 21:43, Valkyrie said:

Znate kako, sve je zapravo kulturološki na kraju, Srbi su uvek bili dobri domaćini...

On 20. 3. 2021. at 22:51, Dankan Ajdaho said:

Neko ko je više u materiji, magijski rituali oko džinovskog žira, gde to spada?

my neighbor totoro love GIF by O&O, Inc

Spada u Midsommar. 

Background Picker
Customize Layout