March 20, 20214 yr https://www.danas.rs/drustvo/protest-na-trgu-republike-zbog-mera-protiv-korona-virusa-video/ Edited March 20, 20214 yr by Misko
March 20, 20214 yr 2 minutes ago, Misko said: https://naslovi.net/2021-03-21/danas/protest-u-beogradu-zbog-mera-protiv-korona-virusa-video/27546310 Bilo bi interesantno da izadju medicinari da protestuju i naprave pomor bez davanja terapija roditeljima i rodbini nekih koji ce izaci na protest Ne kazem da bi bilo lepo, nego logicno Edited March 20, 20214 yr by Caligula
March 20, 20214 yr 14 minutes ago, Caligula said: Bilo bi interesantno da izadju medicinari da protestuju i naprave pomor bez davanja terapija roditeljima i rodbini nekih koji ce izaci na protest Ne kazem da bi bilo lepo, nego logicno Sigurno je da je na protestu bilo puno antivaksera, ali bilo je i ljudi koji su za vakcinaciju ali imaju ekonomski problem u celoj ovoj situaciji.
March 20, 20214 yr stovarište u lazarevcu je radilo. pazario QSB ploče. u drugoj radnji šrafove. dobro je. u lili drogeriji lekove. radio DM, Woby. TriO zatvoren ali pred jedno radnjom tehničke robe par ljudi. videh da se ulazi - izlazi. hteo da uđem, čovek reče da rade ali bez ulaska. kažeš šta ti treba, iznesu ti s računom, ti platiš. kao hleb i kifle na dortjolu. nisam pitao kako je sa karticama. ispada da je sve ovo jedno sviranje Q
March 20, 20214 yr Popular Post 5 minutes ago, čekmeže said: Sigurno je da je na protestu bilo puno antivaksera, ali bilo je i ljudi koji su za vakcinaciju ali imaju ekonomski problem u celoj ovoj situaciji. Sve stoji, ali ko normalan misli da ce resiti svoju ekonomsku situaciju tako sto ce se praviti da virus ne postoji? I ja imam ekonomsku situaciju, imam losu proslu godinu i jos gori pocetak ove, svi smanjili fijeve, posao opao. Koga da tuzim, Koronu? Da izadjem na protest protiv Korone? Sto se privrednika tice, aman, neka napisu listu zahteva koji su koliko toliko razumni, neka zahtevaju ostavku kriznog staba koji dozvoljava kovid zurke i kopaonike i zlatibore a ne dozvoljava gozdjare etc. Umesto toga, setaju sa desnicarima i antivakserima jer hoce da se virus ukine. Desavalo se ovo i po razvijenim zemljama, nije problem - veci je problem sto se ne detektuje ko je i gde pogresio. Sada ce opet medicinari da najebu a neki ljudi da umiru e jer se narod pobunio. Serem im se na pobunu.
March 20, 20214 yr 2 hours ago, Milosh76 said: Odlicno... uzece 2-3 % uz malo srece nece uci u Skupstinu, a vecinom ce skinuti SNS glasace oni ce biti kontrolisani od strane av, naravno. da okupe antivaksere iz njihovih redova, a posle, narocito kad to vise ne bude goruca tema, se svi vracaju tamo doakle su dosli, pod okrilje. ili su sve vreme konstruktivna opozicija. tako ja to vidim.
March 20, 20214 yr 5 minutes ago, Misko said: Nigde, imas live stream na srbin info, ako nisi gadljiva
March 20, 20214 yr Popular Post Slusao malo, neki pricao kako su pekli neke ljude na raznju. Good stuff.
March 20, 20214 yr Bila je i neka sredovecna gospodja u bundi koja je pricala o zracima smrti.Dosta zanimljivo drustvo.
March 20, 20214 yr ja sam ispratila (sluchajno) hrvatske hepeninge. odlichna stvar, a fantastichni i komentari. ne znam kako za ovih par decenija nisu ljudi reshili i da stvarno pochnu da jedu jedni druge. ono, ako su gladni, shto da ne sent from bubamoto