Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pobedili smo
4687

To nisu niski brojevi za vikend .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Brojevi od vikenda idu ponedeljkom

image.thumb.png.2ce8f63aae4f5ceb350b1f4eff7778fd.png

image.png.7fb463f4308f6318234ae02f11b3eef4.png

image.png.953f3497d063ce2cc8dd1d7690e82f19.png

Edited by az67

Naravno da friziraju podatke,rodjak mi je preminuo od korone,zdrav covek,korona napala bubrege i umro preko noci,oni napisali da je umro od bubrega,o koroni ni reci,drzao sam papir u rukama.Pisao sam o ovome.

Ceo grad nam je izlepljen umrlicama,nema vise mesta gde da kace,pa stavljaju gde ko stigne.

Edited by Bogotac

glavni argument da se ne friziraju podaci je: ma kavi ne moze to da se sakrije, ima porodica, pobunili bi se ljudi. @Bogotac nije licna prozivka, ali zar stvarno ne moze nista da se uradi i talasa se? mozda bolje svima a ne tebi licno. da li je moguce da je drustvo toliko apaticno i da te porodice cute? to nisu 5 slucaja, to su verovatno vise desetina na dnevnoj bazi.

• Author
1 hour ago, Aleksija said:

najava osnivanja pokreta/stranke/saveza  grujicic-nestorovic

Odlicno... uzece 2-3 % uz malo srece nece uci u Skupstinu, a vecinom ce skinuti SNS glasace

da nema Vucica i SNS takva lista bi osvolija 15-20 posto lagano. Pustis Nestora non stop na TV nema teorije da bi bilo manje od 15

Jel radi Uradi sam ili Brico S tokom ovih mera?

Broj novozaraženih za zadnje 4 subote:

27.2. 3210 (25,6% pozitivnih)
6.3. 3519 (26,9%)
13.3. 4092 (29,2%)
20.3. 4687 (31,5%)

Edited by vememah

1 hour ago, gospa buba said:

umesto da uzmu neku njivu na kosmaju, posade leshnike i tamo se smuvaju :isuse: :cry:

Hvala na ponudi ali mogu i da odjebu od Kosmaja. :ss1:

1 hour ago, Filozof manijak said:

Brojevi od vikenda idu ponedeljkom

Ovo danas je veće povećanje u odnosu na prethodnu subotu nego što je juče bilo povećanje u odnosu na prethodni petak.

14.5% vs 13.6%

Taj rast 13-16% imamo već nekoliko nedelja. U februrau, kad je krenulo da raste, je bilo i mnogo brže.

hleb i kifle na dorcolu sipaju kafu brzinom svjetlosti. u vrijeme lokdauna.

2 hours ago, gospa buba said:

umesto da uzmu neku njivu na kosmaju, posade leshnike i tamo se smuvaju :isuse: :cry:

sent from bubamoto

imam sliku u plastu sena :isuse:

Gospo u spojler se ovo stavlja