March 19, 20214 yr 8 minutes ago, mraki said: Meni ovaj grafikon kao da vidim Darijinu sliku ispred ociju, uvek jbt. Ni Kona, ni Srdjana, bas nju materijalizujem Kakav kriminal jbt.
March 19, 20214 yr kidamo ovaj odnos umrlih i zarazenih, vise nego bdp, niko nam nije ni blizu!!!Testira se svaka šuša a umre tek poneka duša.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 19, 20214 yr ovi okolo namestaju. najbolje da im svima brojevi gadjaju isti odnos sent from bubamoto
March 20, 20214 yr vrlo je moguce da smo u umiranju i bolji nego u vakcinaciji, samo necemo da se hvalimo
March 20, 20214 yr Neki dan je onaj fizicar rekao da ce ti podaci da se ubace tamo u tabelu who, za stalno, nije mi bio jasan... tacnije oni mi nisu jasni, ako je to slucaj, da se ovo uzima kao zvanican papir. Normalni valjda ni ne pricaju o tome i ne pada im na pamet da krive brojeve a posto su normalni onda ne preispitiju "zvanicne" podatke, i ona raspodela isto
March 20, 20214 yr Ovako providno laže samo Vučić. Što bih ja voleo da eksperti SZO dođu da otkriju tajnu 0,5% smrtnosti od korone u Srbiji.Naravno, nijedan lekar ni da zucne. Valjda se plaše Informera.Sent from fav toy
March 20, 20214 yr + Zujovic + Ujedinjeni protiv kovida ... A sto samo lekari ? Sto se ne oglase inzenjeri ili matematicari ili sociolozi ili masinci ?
March 20, 20214 yr Treba da se oglasi samo Zavod za statistiku: tamo završavaju sve informacije o uzroku smrti.
March 20, 20214 yr 1 hour ago, April said: Ovako providno laže samo Vučić. Što bih ja voleo da eksperti SZO dođu da otkriju tajnu 0,5% smrtnosti od korone u Srbiji. Naravno, nijedan lekar ni da zucne. Valjda se plaše Informera. Sent from fav toy Nestorovic objasnio da je to zato sto smo zilavi a ne placipicke kao ove sline husarske, beckokonjusarske, ustaske, balijske, tatarske i ostali slicnog tipa. Zdravstveni sektor koga ne placaju Djilas i Soros jednoglasno kaze - Kidamo.
March 20, 20214 yr Treba da se oglasi samo Zavod za statistiku: tamo završavaju sve informacije o uzroku smrti.Ovo.Po meni, lekari samo trebaju da skoče na besmislenu ideju da smrtnost u Srbiji može biti za jotu manja nego u Mađarskoj, Hrvatskoj ili Sloveniji, to je besmisleno kao ideja da svuda u okruženju imaš ptičiji grip, samo u Srbiji ne.Posle toga bi javnost morala da pritisne Zavod, to zločinačko udruženje.Sent from fav toy
March 20, 20214 yr pa oglasio se i zavod za statistiku sa onim brojevima. januar 1711 smrtnih slučajeva više nego u 2020., a u decembru 6805, a cela 2020. je imala 13991 smrtnih slučajeva više nego 2019. i za to treba da ih navatavaju, krizni štab, batut... zavod za statistiku nema veze sa tim, oni broje i slažu u tabele, a koliko je ljudi umrlo od kovida ne utvrđuju oni već bolnice i lekari u njima, pa te brojeve(frizirane) saopštavaju al je fakat da neko mora kad tad da odgovara za to
March 20, 20214 yr + Zujovic + Ujedinjeni protiv kovida ... A sto samo lekari ? Sto se ne oglase inzenjeri ili matematicari ili sociolozi ili masinci ?mi mashinci da se ostavimo na miru sent from bubamoto