March 23, 20205 yr Ма сморили су више, сваки дан нове мере и ново скраћење времена, као да смо нека непослушна деца чији родитељи глуме ауторитет. Само ће повећати концентрацију људи до 13ч. Edited March 23, 20205 yr by Хетерија
March 23, 20205 yr koja debilana, ako ne mogu da obezbede da svima udu dostupne maske i da se ljudi ne guraju u redovima, napravice vece sranje nego da nista nisu radili.
March 23, 20205 yr Ni ove mere ne mogu da primene normalno, sad će da uvode još ovo. Do 13h je totalna glupost, onda bolje da uvedu odmah za ceo dan. A to za ceo dan nikad neće sprovesti u delo, ko će to da kontroliše, glupost opšta. Treba pooštriti kontrolu postojećih. Ako to ne može onda ne može i ćao
March 23, 20205 yr 3 hours ago, Milosh76 said: Da, jednom dnevno u 15h na kzs u Vladi Srbije, znaci ili ON ili ONA ce drzati slovo... Nadam se da ce ih neko pitati vezano za prvog obolelog 1.3. koje je pomenula doktorka Kisic juce na RTS nisam gledala juce dr Kisic, sta je spomenula za pacijenta od 1.3? Poznanik imao simptome prve 2.3, cekali da se razvije dodatno/potvrdi da jeste za testiranje, dijagnoza postavljena tj primljen u bolnicu dosta kasnije Srecom, pametan covek nije nigde izlazio u toku tih 2 nedelje i kusur
March 23, 20205 yr 6 minutes ago, pt 2.0 said: Šta se desi onome ko ne poštuje taj čas. Hapse? Smaraju i uteruju u zgrade? (Pitam za sebe. Narusavanje zdravlja stalnim sedenjem u kuci je far worse nego da setam po bloku) kazna je 150 tisuća, lako je ljudima u zgradama da se rekreiraju, uz stepenice, pa niz stepenice kada se smore izađu na krov i sunčaju se
March 23, 20205 yr 6 minutes ago, Spooky said: Ma oni su idioti neprevaziđeni ako ovo donesu. Ovo je recept za širenje zaraze u redovima u i ispred prodavnica (koji su se pogoršavaju sa svakim pomeranjem policijskog časa). Da. Pravi recept za širenje zaraze pogotovo ukoliko uvedu određene prodavnice za snabdevanje. Btw, kako će policijski čas da poštuju volonteri koji rade pri opštinskim štabovima za krizne situacije? Oni donose namirnice starijima od 65+ i treba ovih dana da podele neke pakete koje dobijaju penzioneri koji imaju malu penziju? Verovatno će oni dobiti posebne propusnice.
March 23, 20205 yr 5 minutes ago, theanswer said: Ni ove mere ne mogu da primene normalno, sad će da uvode još ovo. Do 13h je totalna glupost, onda bolje da uvedu odmah za ceo dan. A to za ceo dan nikad neće sprovesti u delo, ko će to da kontroliše, glupost opšta. Treba pooštriti kontrolu postojećih. Ako to ne može onda ne može i ćao Bio bi to deterrent, pa ako prođe prođe. Zabranili su okupljanje više od pet ljudi pa se sad ekipice rasporede u 3-4 primerka, ispričaju, izrotiraju... nakon nekog vremena će verovatno opet krenuti da se grupišu.
March 23, 20205 yr 1 minute ago, Dzudi said: Da. Pravi recept za širenje zaraze pogotovo ukoliko uvedu određene prodavnice za snabdevanje. Btw, kako će policijski čas da poštuju volonteri koji rade pri opštinskim štabovima za krizne situacije? Oni donose namirnice starijima od 65+ i treba ovih dana da podele neke pakete koje dobijaju penzioneri koji imaju malu penziju? Verovatno će oni dobiti posebne propusnice. Oni već imaju propusnice izdate u SUP-u
March 23, 20205 yr 6 minutes ago, Goranz said: Bio bi to deterrent, pa ako prođe prođe. Zabranili su okupljanje više od pet ljudi pa se sad ekipice rasporede u 3-4 primerka, ispričaju, izrotiraju... nakon nekog vremena će verovatno opet krenuti da se grupišu. švabe su to ograničile na 2, lol nije mi jasno kako će to da sprovode u svakoj lindi ima barem 7-8 trgovaca koji se u istom trenutku muvaju po radnji i još barem 3-4 koji rintaju u magacinu i uskaču na kasu kada se stvore redovi Edited March 23, 20205 yr by gone fishing
March 23, 20205 yr Rekao sam da nisam 100% siguran mada je izvor prilično kredibilan ali ne želim dalje da propitkujem iz jasnih razloga. Videćemo za par sati
March 23, 20205 yr 2 minutes ago, gone fishing said: švabe su to ograničile na 2, lol nije mi jasno kako će to da sprovode u svakoj lindi ima barem 7-8 trgovaca koji se u istom trenutku muvaju po radnji i još barem 3-4 koji rintaju u magacinu i uskaču na kasu kada se stvore redovi Verovatno su prioritet ovi što besciljno tumaraju ulicama jer ih mrzi da sede kod kuće i čitaju svetlo na kraju tunela, PPP.
March 23, 20205 yr kao naša izbiračica gospa buba koja bi da obilazi pola grada u potrazi za proizvodima koji joj se dopadaju, a kojih nema u najbližoj radnji tj apoteci Edited March 23, 20205 yr by gone fishing
March 23, 20205 yr 2 minutes ago, Luther said: Rekao sam da nisam 100% siguran mada je izvor prilično kredibilan ali ne želim dalje da propitkujem iz jasnih razloga. Videćemo za par sati Ma ja nemam sumnju da se ovo dešava. Svaku meru su prvo pustili u javnost par dana ranije, nije džabe Vučić ovo spominjao. I vanredno stanje se znalo da će biti, i policijski čas i povećanje policijskog časa sa 5 na 5 mada istina sam ja prvo čuo da će biti sa 6 na 6, i zabrana kafića se znala, pisali smo o tome par dana pre nego što će biti objavljeno. Tako se i o ovome još juče pričalo da je samo pitanje trenutka a da će verovatno da krene od utorka. Al živi bili pa videli.
March 23, 20205 yr 3 minutes ago, gone fishing said: kao naša izbiračica gospa buba koja bi da obilazi pola grada u potrazi za proizvodima koji joj se dopadaju, a kojih nema u najbližoj radnji tj apoteci Ako zbog nje krene pomor po gradu na nivou kuge, barem neće imati problem da izabere umetničko ime, "gospa buva".