March 19, 20214 yr za početak nazvati hitnu pomoć i njih pitati za savet, a možda je i nekim slučajem i taj kovid test u njihovom opisu posla
March 19, 20214 yr Za vakcinaciju znam da mogu doći kući ako je baš teško, a za test ne verujem osim neka veza ali svakako vredi okrenuti batut, hitnu pomoć
March 19, 20214 yr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za početak nazvati hitnu pomoć i njih pitati za savet, a možda je i nekim slučajem i taj kovid test u njihovom opisu posla Nema leba od toga, samo veza ili privatna hitna
March 19, 20214 yr Nazvao dvoje u oba slucaja je "debela" veza, tako da na zalost. I oni mi rekli da se cima hitna.
March 19, 20214 yr Izgleda ništa od online nastave za niže razrede, a i nema potrebe jer pobeđujemo koronu https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=03&dd=19&nav_category=12&nav_id=1829393 Quote Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović kaže da će najverovatnije od ponedeljka škole ostati otvorene za niže razrede osnovnih škola .... "Uputićemo i poziv da deca ostanu kod kuće sa roditeljima, ukoliko je to moguće. Moraćemo da ostavimo da rade škole za niže razrede, tu nema diskusije. Ostali će nastaviti još sledeću nedelju onlaj", rekao je Tiodorović. .... On smatra da će eksponencijalni rast broj zaraženih za nekoliko dana da stane i da će sledeće nedelje, oko utorka ili srede, polako doći do zaravnjenja krive
March 19, 20214 yr 50 minutes ago, gospa buba said: saznajte mi ako neko ima neku ideju, bojim se da ce odlagati privatnika u nadi da je neshto drugo, a nema shta sad da bude drugo ovo je shkolski primer kako bi se problem reshio masovnom vakcinancijom, ova zena nema shanse da se vakcinishe nikad. sent from bubamoto A da se proba da izabrani lekar napise uput za sluzbu za kucno lecenje, pa da oni obave pregled i dalje preduzimaju sta treba?
March 19, 20214 yr 2 hours ago, gospa buba said: deco treba mi savet, imamo sistemski bolesnu nepokretnu osobu sa porodicom, imaju razne simptome, most probabli kovid. da li postoji neka drzavna varijanta da im neko dodje da ih testira i vidi shta da rade, pre nego shto krenu putevima finansiranja privatnog sektora? Long story short - jok. Imamo sličan slučaj u ulazu, posle 100 telefona i molbi i raspitivanja kod hitne, u domovima zdravlja i patronažnim službama, komšija koji je prvi preležao kovid ih sa sinom odneo do kola (bukvalno) i odvezao u kovid ambulantu, gde ih je preuzela hitna i sad su u bolnici...
March 19, 20214 yr 2 hours ago, gospa buba said: deco treba mi savet, imamo sistemski bolesnu nepokretnu osobu sa porodicom, imaju razne simptome, most probabli kovid. da li postoji neka drzavna varijanta da im neko dodje da ih testira i vidi shta da rade, pre nego shto krenu putevima finansiranja privatnog sektora? opshtina palilula, beograd. sent from bubamoto Nama je u ovakvoj situaciji došla hitna pomoć u skafanderima, u razumnom roku.
March 19, 20214 yr svako svoja pricha znachi. nije ovde (josh) hitno, nadam se ni da nece biti. bash ne bi valjalo.sent from bubamoto
March 19, 20214 yr Da bre to im je ono:Smatramo da je svaki građanin sam svoj Krizni Štab.[emoji20][emoji20][emoji20].... Shiit has hit the fan!