March 18, 20214 yr 1 hour ago, Svarog said: Četvrtkom u Lindu™ stiže roba i ono što je na akciji obično nestane isti dan. Četvrtkom i ponedeljkom. Tad je redovno pandemonijum u Lidlu, naučila to na teži način
March 19, 20214 yr Keva mi najavila u sredu uvece da idemo u nabavku do Lidla, odmah po otvaranju. 8 I par minuta, zove me sestra, koja je krenula do pacijenta I kaze da ne polazimo jos, posto je u prolazu videla, da ima 50+ ljudi u redu. Sacekali smo sat vremena, mada je I tada bilo podosta ljudi. Da je bilo do mene, ne bih ni otisao, no matorci su ponekad tvrdoglaviji od mladje generacije. Da, Jagodina je u pitanju. Edited March 19, 20214 yr by Miljenko
March 19, 20214 yr 11 hours ago, Svarog said: Četvrtkom u Lindu™ stiže roba i ono što je na akciji obično nestane isti dan. Fanbojevi i fanbojevke nagrnu četvrtkom ko da sutra ne postoji. Treba neki dokumentarac o njima da se snimi. Imaš i profi preprodavce, naročito kad su u pitanju alati i slično. Generalno, za ove gužve je kriv sam Lidl, zbog bednih količina proizvoda na akciji, u 7 se otvara, u 8 već nema pojedinih artikala (iskustvo kupovine plišane mečke)
March 19, 20214 yr Jbga, realno akcija jeste akcija zato što su ograničeni proizvodi.Pogotovo kod njih je jasno uspostljen kriterijum. 90% te robe nema u prodaji nakon završetka akcije. I to je tako. To što smo mi navikli na muljanje drugih velikih lanaca kod nas sa pojmovima akcije i popusta to je naš problem. A to da nema to je od radnje do radnje, meni se dešavalo da u jednoj radnji ima te robe 3-4 dana posle četvrtka[emoji769], a nekad nema. Pokušvali su oni da nađu rešenje za problem "u petak na kupujem prodajem" no realno malo šta mogu tu efikasno. .... Shiit has hit the fan!
March 19, 20214 yr Frank, hoćeš da kažeš da se ne može bez hipster gaća, vasabi kikirikija i aparata za pečenje bakinog kolača iz Lidla? Skoro svako g-no koje se tamo nudi na akciji već postoji na tržištu praktično po istoj ceni.
March 19, 20214 yr 7 minutes ago, Ras said: Frank, hoćeš da kažeš da se ne može bez hipster gaća, vasabi kikirikija i aparata za pečenje bakinog kolača iz Lidla? Skoro svako g-no koje se tamo nudi na akciji već postoji na tržištu praktično po istoj ceni. A kvalitet tih aparata je veooma upitan. Kum vec treci put menja neko sranje od busilice, udje i samo uzme novu
March 19, 20214 yr 1 minute ago, Haralampije said: A kvalitet tih aparata je veooma upitan. Kum vec treci put menja neko sranje od busilice, udje i samo uzme novu Da ne deteljašim, samo hoću da kažem da ko god planira svoju nedeljnu (ili kakvu već ) nabavku npr. četvrtkom u Lidlu, zapravo mu je nabavku isplanirao Lidlov CRM. I drugo, koji će qrc u ovo doba bilo ko u Lidlu četvrtkom taman da je sve džabe!!! Nakon korone, neka se tuku slobodno.
March 19, 20214 yr 10 minutes ago, Ras said: Frank, hoćeš da kažeš da se ne može bez hipster gaća, vasabi kikirikija i aparata za pečenje bakinog kolača iz Lidla? Skoro svako g-no koje se tamo nudi na akciji već postoji na tržištu praktično po istoj ceni. A "prakticno" ne. Alat je bio jeftiniji. Pri tom sam ga merio sa odgovarajucim "markama".Parkside je Einhel. Dzemperi su bili jeftiniji. Za prehrambene stvari, masa stvari nije bilo na trzistu ili je bilo da se nadje po specijalizovanim prodavnicama gde su bili znatno skuplji. To ce znati drugi.
March 19, 20214 yr 6 minutes ago, Haralampije said: A kvalitet tih aparata je veooma upitan. Kum vec treci put menja neko sranje od busilice, udje i samo uzme novu Pa ako treci put uzima znaci da mu se isplati?
March 19, 20214 yr Sori, nisam hteo da te uvlačim u diskusiju te vrste: šta, kako, gde i po kojoj ceni, jer bih svakako imao i svoje argumente. Niti je lično, naravno. Poenta je u sledećem mom postu.
March 19, 20214 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Pa ako treci put uzima znaci da mu se isplati? Pa bas i ne, problem je sto covek ima alata za tri radionice ali jebiga, jace od njega, uvek se zaleti na neku glupost
March 19, 20214 yr deco treba mi savet, imamo sistemski bolesnu nepokretnu osobu sa porodicom, imaju razne simptome, most probabli kovid. da li postoji neka drzavna varijanta da im neko dodje da ih testira i vidi shta da rade, pre nego shto krenu putevima finansiranja privatnog sektora? opshtina palilula, beograd.sent from bubamoto
March 19, 20214 yr 2 minutes ago, gospa buba said: deco treba mi savet, imamo sistemski bolesnu nepokretnu osobu sa porodicom, imaju razne simptome, most probabli kovid. da li postoji neka drzavna varijanta da im neko dodje da ih testira i vidi shta da rade, pre nego shto krenu putevima finansiranja privatnog sektora? opshtina palilula, beograd. sent from bubamoto Nisam ti od pomoci, ali cuo sam od par ljudi da su dolazili, da li su imali vezu ne znam. Probacu da dodjem do njih da ih pitam.
March 19, 20214 yr 21 minutes ago, Ras said: Sori, nisam hteo da te uvlačim u diskusiju te vrste: šta, kako, gde i po kojoj ceni, jer bih svakako imao i svoje argumente. Niti je lično, naravno. Poenta je u sledećem mom postu. Nisam ni shvatio licno sve ok.I ovo sto si napisao posle jeste tako. Edited March 19, 20214 yr by Frank Pembleton
March 19, 20214 yr Nisam ti od pomoci, ali cuo sam od par ljudi da su dolazili, da li su imali vezu ne znam. Probacu da dodjem do njih da ih pitam.saznajte mi ako neko ima neku ideju, bojim se da ce odlagati privatnika u nadi da je neshto drugo, a nema shta sad da bude drugo ovo je shkolski primer kako bi se problem reshio masovnom vakcinancijom, ova zena nema shanse da se vakcinishe nikad.sent from bubamoto