March 18, 20214 yr 5 hours ago, Re-ac-tor said: A mene pre neki dan napadoste što sam panično zakukao šta ako ode grejač u bojleru, majstor će doći ali prodavnice ne rade... Šišanje OK, tuširanje suspendovano? Moja skvo jutros sama popravila veš mašinu...covid challenge, jebiga. Udarila susnežica, prekosutra ostajemo bez peleta, stovarišta ne rade. Našao nešto na kp, sutra ujutro hitna akcija, da ne bismo za vikend ložili parket.
March 18, 20214 yr 10 minutes ago, April said: Moja skvo jutros sama popravila veš mašinu...covid challenge, jebiga. Udarila susnežica, prekosutra ostajemo bez peleta, stovarišta ne rade. Našao nešto na kp, sutra ujutro hitna akcija, da ne bismo za vikend ložili parket. Htedoh juče da napišem da je skandalozno da su stovarišta zatvorena. Srećno vam bilo.
March 18, 20214 yr Nisam upućen u mere[emoji769] jel radi npr. RODA megamarket ko Airport City-ja? .... Shiit has hit the fan!
March 18, 20214 yr 1 hour ago, April said: Moja skvo jutros sama popravila veš mašinu...covid challenge, jebiga. Udarila susnežica, prekosutra ostajemo bez peleta, stovarišta ne rade. Našao nešto na kp, sutra ujutro hitna akcija, da ne bismo za vikend ložili parket. Po Rodama i Ideama sam vazda vidjao pelet..doduse, nije mi bilo jasno ko ga tu uzima i koja mu je kaloricnost. Ali ako zagudi a mobilan si, tamo ces verovatno naci.
March 18, 20214 yr 22 minutes ago, Aleksija said: je li danas u lindi bilo nesto specijalno? ovde kod nas se otegao red.... jok
March 18, 20214 yr Četvrtkom u Lindu™ stiže roba i ono što je na akciji obično nestane isti dan. Fanbojevi i fanbojevke nagrnu četvrtkom ko da sutra ne postoji. Treba neki dokumentarac o njima da se snimi.
March 18, 20214 yr Author Nisam upućen u mere[emoji769] jel radi npr. RODA megamarket ko Airport City-ja? .... Shiit has hit the fan! Radi Roda I apoteke, ostalo ne radi
March 18, 20214 yr Radi Roda I apoteke, ostalo ne radiPa to reko da nije ceo objekat zatvoren..Ok hvala. .... Shiit has hit the fan!