Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, gospa buba said:

ne znam shta da ti kazem, zivim opasno :hihi:

Pa jel nije dosta inace i korona i zurke i vucic nego i ovde da nije sigurno :)

Edited by Friend

dupli

Edited by Friend

7 minutes ago, gospa buba said:

mada ja prva patim od tog retkog oboljenja da verujem i tvrdim da sve moze lepo da se ljudima objasni :cry:

taj voz je napustio stanicu pre tačno godinu dana.

23 minutes ago, Skyhighatrist said:

Juče odem da uradim rendgen i da mi doc to pogleda. U hodniku ispred ordinacije nas petoro, na zidu nalepnice "održavajte razmak", "maske su obavezne" i velike crvene "KOVID ZONA". Riba 30+, vidi se da joj nije dobro, staklast pogled, malo se i znoji, priča telefonom, maska na bradi, telefon na spikerfonu.

Žena dogovara proslavu rođendana za to veče! Imaju ortaka sa kafanom, muzika samo što nije stigla, roštilj se raspalio, a ona jebote nervozna jer je u kovid ambulanti gužva i ne zna dal' će stići do 7 da ode kući da se presvuče i našminka, ne može da dođe u trenerci :ph34r:

...

Sve se dešavalo pre nego što sam saznao ono za kuma, ja stvarno ne znam kako bi odreagovao, al' mislim da ne bi valjalo...

Jbt :frust:

• Popular Post

Kaže Vesara krizni štab čekao da on ode u Moskvu, pa da uvedu mere protiv kojih se on protivi :lolol:

3 minutes ago, renne said:

Kaže Vesara krizni štab čekao da on ode u Moskvu, pa da uvedu mere protiv kojih se on protivi :lolol:

mogo bi genije da pocne da radi na karticama za vakcinisane pa da imamo bar neke koristi od njegove alavosti

1 hour ago, Mos said:

Hot take: narod je stoka jer je vlast stoka, vlast je stoka jer je narod stoka. Neodoljiva lakoća stočne simbioze.

Tzv Stokost

1 hour ago, gospa buba said:

ne znam shta da ti kazem, zivim opasno hihi.gif

mada ja prva patim od tog retkog oboljenja da verujem i tvrdim da sve moze lepo da se ljudima objasni :cry:

sent from bubamoto

Možda bacačem plamena može lepo da se objasni. Vozovi racionalnog objašnjavanja su prošli pre nekoliko decenija.

Isplivali tupani kao kuvani njoki.  Dobih poziv na decji rodjendan,  u stanu.  Da li je na snazi zabrana okupljanja po stanovima,  da zovem komunalce? 

Sto rece neko Ostace mi 4 prijatelja,  ali makat znam da je zauvek :D

prijavi to, svakako

Vole Srbi da prijavljuju organima prinude pa to ti je...

Da li je trenutno na snazi neka zabrana okupljanja u zatvorenom za vise od npr 5 osoba ili nesto slicno? 

kome bre da prijavi? [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Pa komunalcima,  valjda je to njihov poso :D

14 minutes ago, ronin said:

Vole Srbi da zarazavaju druge i da ih boli kurac pa to ti je...

+1