March 18, 20214 yr 2 minutes ago, gospa buba said: ne znam shta da ti kazem, zivim opasno Pa jel nije dosta inace i korona i zurke i vucic nego i ovde da nije sigurno Edited March 18, 20214 yr by Friend
March 18, 20214 yr 7 minutes ago, gospa buba said: mada ja prva patim od tog retkog oboljenja da verujem i tvrdim da sve moze lepo da se ljudima objasni taj voz je napustio stanicu pre tačno godinu dana.
March 18, 20214 yr 23 minutes ago, Skyhighatrist said: Juče odem da uradim rendgen i da mi doc to pogleda. U hodniku ispred ordinacije nas petoro, na zidu nalepnice "održavajte razmak", "maske su obavezne" i velike crvene "KOVID ZONA". Riba 30+, vidi se da joj nije dobro, staklast pogled, malo se i znoji, priča telefonom, maska na bradi, telefon na spikerfonu. Žena dogovara proslavu rođendana za to veče! Imaju ortaka sa kafanom, muzika samo što nije stigla, roštilj se raspalio, a ona jebote nervozna jer je u kovid ambulanti gužva i ne zna dal' će stići do 7 da ode kući da se presvuče i našminka, ne može da dođe u trenerci ... Sve se dešavalo pre nego što sam saznao ono za kuma, ja stvarno ne znam kako bi odreagovao, al' mislim da ne bi valjalo... Jbt
March 18, 20214 yr Popular Post Kaže Vesara krizni štab čekao da on ode u Moskvu, pa da uvedu mere protiv kojih se on protivi
March 18, 20214 yr 3 minutes ago, renne said: Kaže Vesara krizni štab čekao da on ode u Moskvu, pa da uvedu mere protiv kojih se on protivi mogo bi genije da pocne da radi na karticama za vakcinisane pa da imamo bar neke koristi od njegove alavosti
March 18, 20214 yr 1 hour ago, Mos said: Hot take: narod je stoka jer je vlast stoka, vlast je stoka jer je narod stoka. Neodoljiva lakoća stočne simbioze. Tzv Stokost
March 18, 20214 yr 1 hour ago, gospa buba said: ne znam shta da ti kazem, zivim opasno mada ja prva patim od tog retkog oboljenja da verujem i tvrdim da sve moze lepo da se ljudima objasni sent from bubamoto Možda bacačem plamena može lepo da se objasni. Vozovi racionalnog objašnjavanja su prošli pre nekoliko decenija.
March 18, 20214 yr Isplivali tupani kao kuvani njoki. Dobih poziv na decji rodjendan, u stanu. Da li je na snazi zabrana okupljanja po stanovima, da zovem komunalce? Sto rece neko Ostace mi 4 prijatelja, ali makat znam da je zauvek
March 18, 20214 yr Da li je trenutno na snazi neka zabrana okupljanja u zatvorenom za vise od npr 5 osoba ili nesto slicno?
March 18, 20214 yr 14 minutes ago, ronin said: Vole Srbi da zarazavaju druge i da ih boli kurac pa to ti je... +1