Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 hours ago, zoki said:

u salon gde se šišam može da se uđe na backdoor, kroz dvorište zgrade dok ona metalna, sigurnosna vrata ostaju zatvorena..

već čujem da će neke žene tako da odrade frizure za vikend.. ja čekam ponedeljak, ako produže jebene mere idem i ja inkognito.. :unsure: 

a u ženinoj noktarnici je taj rad, dolaze kao drugarice na kafu jer rade svakako u stanu.. :fantom:

:fur:

Posle nam kriv krizni štab.

pa to. udarili jevreji :s_w:

sent from bubamoto

Na osnovu kojih podataka je rađena ova tabela ?
Na osnovu nacionalnih statistika ?
Jer na wm definitivno ovi podaci nisu.
Jesu sa worldometer, ali za svaku drzavu je presek uradjen za drugaciji datum. Pise datum pored imena svake drzave.
Npr za Srbiju js 31. januar kad smo imali 4000 umrlih na worldometer.
1 minute ago, duma said:

pa i jeste kriv, svojim merama radi mera, ispunjavanje forme radi reda.. telenorova poslovnica radi opušteno, kao i maksi i dm u tržnom centru ali butik ne može.. šalter u svakom kafiću fercera i još možeš da sedneš u baštu sa kafom za poneti jer ne sklanjanju stolice..

a ovi mali, ti isti frizeri, kozmetičari, knjižare i slični, na njima se izdrkavamo a tamo više od dvoje po terminu svakako i ne može da uđe , bar tamo gde ja i žena idemo se poštuju mere i ništa se naravno nije desilo svih ovim meseci..

ako se radi kako treba, sve moze i da se uradi kako treba. to svi znamo za sve.

sent from bubamoto

naravno, pa i najrizičnija mesta (kafić, tepetaha) mogu da rade uz organizaciju ali koga zabole da se cima previše je to uključivanja mozga, nego aj opalimo neke mere, svakako je narod stoka pa ćemo njih da okrivimo...  

baš bih voleo da vidim te mere za kafiće

35 minutes ago, zoki said:

pa i jeste kriv, svojim merama radi mera, ispunjavanje forme radi reda.. telenorova poslovnica radi opušteno, kao i maksi i dm u tržnom centru ali butik ne može.. šalter u svakom kafiću fercera i još možeš da sedneš u baštu sa kafom za poneti jer ne sklanjanju stolice..

a ovi mali, ti isti frizeri, kozmetičari, knjižare i slični, na njima se izdrkavamo a tamo više od dvoje po terminu svakako i ne može da uđe , bar tamo gde ja i žena idemo se poštuju mere i ništa se naravno nije desilo svih ovim meseci..

upravo. treba da čekam ponedeljak (sva sreća loše je vreme pa mi se može) da odem na stovarište da kupim QSB ploče. a na stovarištu, nikad više od tri persone. ili, woby haus ne radi pa ne mogu da pazarim šta moram tamo. danas čuh ćulibrka. pominje da je šteta zbog ugostiteljstva reda 190 miliona a da je ukupna šteta zbog virusa reda 5 milijardi. štitimo privredu radom kafića. Q

naravno, pa i najrizičnija mesta (kafić, tepetaha) mogu da rade uz organizaciju ali koga zabole da se cima previše je to uključivanja mozga, nego aj opalimo neke mere, svakako je narod stoka pa ćemo njih da okrivimo...  
ali narod jeste stoka. i to sad nedvosmisleno znamo, bukvalno i imamo dokaze, svakog dana [emoji38]ol:

sent from bubamoto

3 minutes ago, Braća Strugacki said:

pa na primer, da rade samo bašte, ide sad lepo vreme..

bašta recimo ima mesta za 10 stolova, iznesu samo 5 sa razmakom i za stolom može dvoje da sedi, jeste manje posla ali i to je bolje za konobare i šankere nego da ne rade i da ih gazde teraju na prinudni godišnji bez dinara nadoknade.. samo što naravno niko ne bi kontrolisao jer jebiga srbija..

Just now, gospa buba said:

ali narod jeste stoka. i to sad nedvosmisleno znamo, bukvalno i imamo dokaze, svakog dana emoji38.pngol:

sent from bubamoto

nema ko tu stoku da dovede u red :covid19:

a što se tiče treninge dece, isto i kod mene, nema balet ali ima plivanja za sad

To je zato sto se korona ne siri kroz vodu.

ma sve smo to isprichali 100 puta dosad, i koliko stolova i koliko ljudi i sve drugo.

shto kaze onaj na tviteru, nece narod koronu, kolko puteva je asfaltirala korona :s_w:

bili smo dobri dok smo mogli i to je to, sad vishe ne mozemo, mnogo je teshko.

sent from bubamoto

14 minutes ago, Braća Strugacki said:

Maske sa jednom rupom..za srkanje kafe na slamku i uguravanje filtera pljuge unutra..

Uz obavezu da se nosi majica na kojoj pise "Bole me qrac/peetchka za Vas & vase najmilije, ja kafu ne mogu da pijem u svoja 4 zida". 

Cenim da bi svakako bilo krcato.

Sve mere za kafice padaju u vodu, i zbog vlasnika i menadzera koji zele pare, i zbog osoblja kome ne pada na pamet da izigrava obezbedjenje i umanjuje sebi baksis, i zbog gostiju koji su jelte ovaj lud narod. Sad su se setili da protestuju i mole za zivot, a u onom ranoprolecnom talasu lepog vremena najveci deo njih nije postovao ama bas nikakve mere, ni o broju ljudi, ni o nosenju maske, ni o razmaku izmedju stolova, ama bas nista. Basta je, sta ima veze, samo trpaj, rokaj... E pa sad jbg.

Svi su isti