Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, BraveMargot said:

pa ne znam bas da li je potpuno druga tema - pomenuo si rizicna ponasanja koja kineska drzava dozvoljava pa sam se na to nadovezala, jer na tim pijacama na kojima se cerece zivotinje kupuju npr wuhanski radnici koji proizvode razne tehnoloski napredne proizvode koje zapadni dobavljaci zatim kupuju po najjeftinijim cenama. tj tako sam ja makar kapirala da funkcionisu te pijace - deluje mi neverovatno da se tamo hrane bogatasi. mada moguce je da im posluga tamo ide u nabavku, da kupi za gazdu neko polutrulo truplo kad ih iznervira. evo sada su zbog koronavirusa zabranili taj tip pijace, mada kasno su se setili.

Ovde se non stop provlaci teza kako samo ultrabogati kinezi kupuju perverzije na wetmarketima. 99,9% zivuljki koje se tamo prodaju su jeftine i jede ih obican narod, Ono 0,01% je perverzija za bogate praznoverne i dostavlja se privatnim kanalima.

Pricam iz iskustva a ne teoretski, da se zna.

maske su kupili kad je bilo zagadjenje vazduha, odala mi tajnu mala cica maca.
zato će oni da budu surviers.
mi jok.
shto ih nisu nosili do danas? shto ih nisu nosili kad je bilo zagadjenje :unsure:

mnogo pitanja :hihi:

ti i ja prezivljavamo uzinat™

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

shto ih nisu nosili do danas?

kod mene u kraju broj_ljudi_sa_maskama = const. 

shto ih nisu nosili kad je bilo zagadjenje :unsure:

bilo ih blam. sad je socially acceptable.

ti i ja prezivljavamo uzinat

videćemo. :fantom:

Ako je neko propustio najavu, večeras koncert Dubioze Kolektiv u 20:30

https://youtu.be/HFtkb0GJtGI

Maske, alkohol i asepsol su nestali iz prodaje i pre nego što se predsednik raspilavio. Srećom je država obezbedila pune apoteke Prospana, da se kvalitetno iskašljavamo do smrti.

Edited by Goranz

Ima africke sljive..rodilo ko u Sumadiji

Ovustavljen rad laboratorija ZZJZ, petoro zaposlenih pozitivno na korona virus

Valjevski Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) obustavio je rad laboratorija na dve nedelje, zato što je kod petoro zaposlenih pozitivan test na korana virus, saopšteno je iz ZZJZ.

Epidemiološkim istraživanjem utvrđeno da je infekcija inportovana iz porodičnog kontakta jednog zaposlenog. Svi zaposleni su koristili ličnu zaštitu i rukavice. Preduzete su mere izolacije (dve nedelje) stavljanja pod zdravstveni nadzor svih zaposlenih koji su bili u kontaktu sa pozitivnim.

Ostali zaposleni u ZZJZ Valjevo podeljeni su u dva tima kako bi se smanjili eventualni razici i nesmetano odvijao posao koji je u ovom trenutku neophodan. Epidemiološka istraživanja, uzorkovanje i svi ostali poslovi vezani za Kovid 19 odvijaju se za sada regularno, iako postoji nedostatak odgovarajućeg stručnog kadra

zahebano skroz ...

32 minutes ago, gospa buba said:

izashla da bacim dzubar. svi sa maskama. da li taj narod krstari okolo i kupuje maske, gde, kad, kako znaju? ja gde god sam ikad prishla da pitam, nikad nije bilo unsure.gif

sent from bubamoto

I ja imam, kupio jos pre zagadjenja, bio bolestan, a morao da svratim do kanca da pokazem kolegi nesto i da preuzmem laptop, pa da ne zarazim. A tad kupio 5 komada jer su kostale 20 dinara, pa da ne sitnicarim u 100 dinara i potrosio 2. Eh da sam znao da kupim više;)

Takodje mnogi imaju iz štojekakvih štekova. Svako ko radi u bilo kakvoj medicinskoj/veterinarskoj/stomatoloskoj ordinaciji i sl je toga imao na pretek do nestašica...

13 minutes ago, Goranz said:

Sad je vreme da se obnavlja nacija i sprema Gvozdeni puk 2.0. #Pre_nego_dođe_kraj_ejakuliraj

I to sa prociscenim grlom, zbog Prospana. 

Videh da ima i nocurka..ne znam za koju materinu on sluzi ali ga ima i ja sam miran po pitanju nocurka.

Nije 100% pouzdano ali moguća nova mera od sutra : PČ od 13h, i neće raditi sve prodavnice nego samo određene. 

Ako uvedu od 13, onda komotno mogu da uvedu i da bude stalno.

4 minutes ago, Sammael said:

Ako uvedu od 13, onda komotno mogu da uvedu i da bude stalno.

Šta se desi onome ko ne poštuje taj čas.

Hapse?

Smaraju i uteruju u zgrade?

(Pitam za sebe. Narusavanje zdravlja stalnim sedenjem u kuci je far worse nego da setam po bloku)

Edited by pt 2.0

Danas je od 17?

4 minutes ago, Luther said:

Nije 100% pouzdano ali moguća nova mera od sutra : PČ od 13h, i neće raditi sve prodavnice nego samo određene. 

Ma oni su idioti neprevaziđeni ako ovo donesu. Ovo je recept za širenje zaraze u redovima u i ispred prodavnica (koji su se pogoršavaju sa svakim pomeranjem policijskog časa).