Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 16. 3. 2021. at 7:54, Caligula said:

Ama zatvaraju li skole aman

Pa stariji su već na online, mislim da mlađe neće dirati...

Ako je 14 dana zatvaranje u cemu je smisao da se deca salju u skole?

Dobio sam info da i škole zatvaraju

Čekajte malo, zar niste ovde tvrdili da neće biti zatvaranja, da nekakve "fokus grupe" ili ko već to ne dozvoljavaju, ne vole, neće.... ?

Kad ono cvrc Milojko :fantom:

On 16. 3. 2021. at 8:05, renne said:

Dobio sam info da i škole zatvaraju

Ako neko može da mi kaže da li se po ovom osnovu jednom od roditelja maloletne dece (u glavi mi do 12 godina) odobrava plaćeno odsustvo kod kuće?

Hvala unapred.

• Author
  On 16. 3. 2021. at 7:46, SNARC said:

Meni Vesic deluje kao covek koji je odabran da bude djavolji advokat..Da brani ljigavo, bezumno, bezosecajno.

Prvo u Bg a posle u Srbiji. 

NJegovo prirodno stanje.

Inace mere su do ponedeljka, a posle opet zasedaju

Znači biće Korona žurki na sve strane . Većina ne radi ,slobodno . Kao i uvek najveći problem primena mera. Šta je sa kurirskim službama ,online prodajama ,poslovima ?

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Biće da su ovi s malo mozga uspeli nekako da ubede bezmozgoviće da će imati toliki broj mrtvih koji više neće moći da sakriju.

Medicinski koordinator kovid bolnice u beogradskoj Areni, pukovnik dr Predrag Bogdanović, izjavio je...
potrošnja kiseonika za dva dana iznosi koliko u novembru i decembru za 15 dana

https://www.politika.rs/sr/clanak/474891/U-kovid-bolnici-u-Areni-400-pacijenata

WXbsjiC.png

https://www.b92.net/info/koronavirus/statistika.php

Edited by vememah

Jesu li rekli nešto za banke?

Za banke nista ne pise.

Pošte i druga javna preduzeća će raditi.

"Ovo je pre svega podrška našim zdravstvenim radnicima i celom zdravstvenom sektoru. Ovo je kompromisno rešenje zato što su opštre mere, ali u ovom trenutku su na snazi pet dana, iako je medicinski deo tražio da budu najmanje 14 dana. Da li će se od ponedeljka produžiti, zavisi opet od svih nas. Ja apelujem na maskimalnu disciplinu i razumevanje situacije u kojoj se nalazi naš zdravstveni sektor", rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=03&dd=16&nav_id=1827511

On 16. 3. 2021. at 8:16, pt 2.0 said:
Ako neko može da mi kaže da li se po ovom osnovu jednom od roditelja maloletne dece (u glavi mi do 12 godina) odobrava plaćeno odsustvo kod kuće?

Hvala unapred.
Tako bi moralo, jer jedan roditelj bora biti sa detetom
  On 16. 3. 2021. at 7:29, villiem said:

Sertifikat bi trebalo da se daje dve nedelje posle ?

Sto nije dovoljno za sve vakcine

Jeste, to je bio njegov predlog, da se vidi da je armija iza njega

Poceli smo da ga posmatramo kao odvojen autoritet, ne valja mu poso :)

Tako planira sef, da svi imaju veliku zelju da nikada ne padnu s vlasti

Meni su odmah dali sertifikat na licu mesta.

Meni je i ovo vikend zatvaranje previse. Moram da se organizujem oko obicnih stvari bez potrebe, plus mi izbija musterije.:dry:

On 16. 3. 2021. at 8:21, Milosh76 said:

Inace mere su do ponedeljka, a posle opet zasedaju

Produžiće oni to i od ponedeljka. Pa to je toliko očigledno čim mladji osnovci idu na online od ponedeljka.

Pitanje je samo da li će mere biti još strožije ili iste.

Edited by BlackGeorge

Background Picker
Customize Layout