Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, renne said:

I stari merkator i blok 44 su zatvoreni objekti

a čekaj, da li su i ti objekti zatvoreni ?

ed.

ako nisu, onda može biti (pošto su to stari objekti) da je to zato što nemaju prinudnu ventilaciju i grejanje, odnosno to vrtloženje vazduha

Edited by dùda

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Marinika bas vadi argumetaciju iz straznjice

1 hour ago, Boza_zvani_Pub said:

Ja sam u vesti razumeo narednih 29 dana, tj da se meri od danas. Kako god -  nije dobro, mnogo je to.

sto duze traje, to je bolje, sto puta je receno da je poenta razvuci krivu zarazavanja™, posto se zarazavanje ne moze izbeci..

ako dodje do velikog broja istovremeno zarazenih, onda se dobije italija, spanija etc

Edited by Shaq

a čekaj, da li su i ti objekti zatvoreni ?

ed.
ako nisu, onda može biti (pošto su to stari objekti) da je to zato što nemaju prinudnu ventilaciju i grejanje, odnosno to vrtloženje vazduha
Nisu
19 minutes ago, Ravanelli said:

Marinika bas vadi argumetaciju iz straznjice

sto?

nije cudno sto je prvi slucaj prijavljen 6.3. a ne 1.3, kako kaze ova sa sminkom?

7 minutes ago, Aleksija said:

sto?

nije cudno sto je prvi slucaj prijavljen 6.3. a ne 1.3, kako kaze ova sa sminkom?

meni je ovo skandal. pola sata kopam po onom drugom topiku da se prisetim šta je bilo 1. marta.

1 minute ago, slepa živana said:

meni je ovo skandal. pola sata kopam po onom drugom topiku da se prisetim šta je bilo 1. marta.

ništa što je nama sa jeftinijim ulaznicama saopšteno.

prvi slučaj je prijavljen bukvalno 1 dan nakon što je SNS prikupio potpise za izbore, i to famoznih ne znam koliko desetina hiljada preko neophodnog broja... mislim da je to bio 5. mart.

Prvi 6.og - bio izolovan

Drugi 9.og

Iskreno (u stvari nadam se) da je lijepa pobrkala datume

Ako nije pobrkala, onda su nas lagali, ali mislim da su jako male sanse za to. Dosta je ovo ozbiljno za takvu sprdnju

Edited by Ravanelli

8 minutes ago, Ravanelli said:

Prvi 6.og - bio izolovan

Drugi 9.og

Ako nije pobrkala, onda su nas lagali, ali mislim da su jako male sanse za to. Dosta je ovo ozbiljno za takvu sprdnju

imas dva scenarija:

lazu (vrlo verovatno) i/ili

doktorka iz tima koji treba da nas provuce kroz pandemiju ne moze da zapamti najznacajnji datum vezan za njen trenutni zadatak (takodje vrlo verovatno).

takozvani win win scenario (pun intended).

ne mozemo (trenutno) dokazati da lazu, ali je je malo verovatno da nisu sposobni za tako nesto. 

Edited by Aleksija

10 minutes ago, Ravanelli said:

Prvi 6.og - bio izolovan

Drugi 9.og

ne znam tačno šta misliš da je pobrkala, pošto kaže, prvi zaraženi je importovan, detektovan 1. marta, posle dva dana, detektovan je drugi i tu je već došlo do lokalne transmisije... i onda zaključuje - dakle, to je šest dana nakon prve detekcije u našoj populaciji :blink:

ono što je nama objavljeno - 6. marta prvi, 9. marta drugi... kakva dva dana? kakvih šest dana?

slažem se s tobom da ovo nije za sprdnju. i bar bih se nadala da budu toliko ozbiljni da nauče napamet datume koje nam uvljuju kao činjenice.

inace, prelomni datum u evropi i usa je 12. mart.....prelomni  u smislu da je ozbiljnost situacije tog dana postala jasna vecini populacije

Pa jesu li te maske dosle kao donacija pa ih oni prodaju ili je nesto drugo u pitanju.

inace, prelomni datum u evropi i usa je 12. mart.....prelomni  u smislu da je ozbiljnost situacije tog dana postala jasna vecini populacije
U kom smislu?
To tvoja procena ili neki egzaktan podatak...

... Shiit has hit the fan...

4 minutes ago, Frank Pembleton said:

U kom smislu?
To tvoja procena ili neki egzaktan podatak...

... Shiit has hit the fan...

evo na ekonomiji i koroni sam okacio poruku iz jedne usa firme....u spojleru je...

firma je globalna i radi online vec godinama, a najjace musterije su iz evrope i usa, poenta je da su se sve musterije normalno ponasale do dvanasteog, sve u skladu sa projekcijama, a od dvanastog potop....dobra vest je da im se kinesko trziste oporavilo.....

https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21153-ekonomija-i-corona-virus-pandemija/?do=findComment&comment=4695781

Background Picker
Customize Layout