Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, yabadaba said:

Koliko sam shvatio od tih 300k ima dosta Albanaca sa Kosova sa našim pasošem

sigurno nisu svi ostali na teritoriji Srbije bez KiM. ako su naši gastosi pohrlili matici, verovatno su to uradili i drugi gastosi koje put do matice vodi kroz Srbiju

Edited by Ted

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author
5 minutes ago, renne said:

A kako drugačije
Btw dolazila nam policija da vidi da li smo kući

Kojim povodom, da ne kazem dobrom, su svracali?

Jel ste bili kod kuce? :D 

Jel u tih trista tisuca osoba racunaju i Turke/Grke/Bugare/Albance koji se kroz Srbiju vracaju u otadzbinu ?

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

?

:blink:

pa bili smo u inostranstvu, mada pri povratku nismo dobili nikakva uputstva i papire, ali smo očigledno ubeleženi

Just now, SNARC said:

Jel u tih trista tisuca osoba racunaju i Turke/Grke/Bugare/Albance koji se kroz Srbiju vracaju u otadzbinu ?

pa to je dobro pitanje. cifra od 300k ne mora biti lažna ali nas interesuje cifra onih koji su došli u Srbiju i u njoj ostali

300 000 ljudi je broj koji se, čini mi se, pojavio onda kada je vrag odneo šalu (ne i Nestorovića) i kada su počeli da spremaju opravdanja za budućnost...

8 minutes ago, Spooky said:

Na stranu njegove taktike, 318k je broj ljudi koji je ušao u Srbiju (tako je rečeno) od 5. marta, pa uključuje i naše ljude koji su turistički, porodično i poslovno boravili u inostranstvu. I kako nam je zemlja toliko mala i mnogi od nas imaju i familiju napolju, uopšte nije neverovatno.

Ali dosta više sa atmosferom linča prema tim ljudima.

Ja nisam rekao da je neverovatno, nego da mu reč ne verujem. Čovek slaže kad zine i tako već 30 godina.

• Author
2 minutes ago, renne said:

pa bili smo u inostranstvu, mada pri povratku nismo dobili nikakva uputstva i papire, ali smo očigledno ubeleženi

Kad ste se vratili?

prošlu subotu

znaci proveravaju i one kojima nisu izdali resenje?

• Author

Ja se vratio 1.3. iz Barija, niko me nista nije pitao ni na aerodromu u Budimpesti ni na Horgosu... a ni na poslu :D

42 minutes ago, variola said:

Valjevo, 24 zaražena, 6 više u odnosu na prethodni dan. 

Učinio/la bi veliku stvar za ovu malu zajednicu kad bi negde našao neku zabelešku o onoj divoti, Konrad-19.

I ovako je super, ali bi tako bilo još bolje.

11 minutes ago, KNKNPNKN said:

znaci proveravaju i one kojima nisu izdali resenje?

pa očigledno

Svi ista kasika, svima usta brisu istom krpicom.

Neverovatno

Tu, u gomili sam primetio direktora jovine gimnazije, zivo me interesuje da li je iskulirao deljenje bacila

Edit: nije :isuse:

Edited by Ravanelli

35 minutes ago, Joe D said:

sa 45k na 318k u jednom danu. to je invazija. koju su samo drzavni organi upeli da primete. 

318k od prvog februara

Background Picker
Customize Layout