March 22, 20205 yr 5 minutes ago, yabadaba said: Koliko sam shvatio od tih 300k ima dosta Albanaca sa Kosova sa našim pasošem sigurno nisu svi ostali na teritoriji Srbije bez KiM. ako su naši gastosi pohrlili matici, verovatno su to uradili i drugi gastosi koje put do matice vodi kroz Srbiju Edited March 22, 20205 yr by Ted
March 22, 20205 yr Author 5 minutes ago, renne said: A kako drugačije Btw dolazila nam policija da vidi da li smo kući Kojim povodom, da ne kazem dobrom, su svracali? Jel ste bili kod kuce?
March 22, 20205 yr Jel u tih trista tisuca osoba racunaju i Turke/Grke/Bugare/Albance koji se kroz Srbiju vracaju u otadzbinu ?
March 22, 20205 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ? pa bili smo u inostranstvu, mada pri povratku nismo dobili nikakva uputstva i papire, ali smo očigledno ubeleženi
March 22, 20205 yr Just now, SNARC said: Jel u tih trista tisuca osoba racunaju i Turke/Grke/Bugare/Albance koji se kroz Srbiju vracaju u otadzbinu ? pa to je dobro pitanje. cifra od 300k ne mora biti lažna ali nas interesuje cifra onih koji su došli u Srbiju i u njoj ostali
March 22, 20205 yr 300 000 ljudi je broj koji se, čini mi se, pojavio onda kada je vrag odneo šalu (ne i Nestorovića) i kada su počeli da spremaju opravdanja za budućnost...
March 22, 20205 yr 8 minutes ago, Spooky said: Na stranu njegove taktike, 318k je broj ljudi koji je ušao u Srbiju (tako je rečeno) od 5. marta, pa uključuje i naše ljude koji su turistički, porodično i poslovno boravili u inostranstvu. I kako nam je zemlja toliko mala i mnogi od nas imaju i familiju napolju, uopšte nije neverovatno. Ali dosta više sa atmosferom linča prema tim ljudima. Ja nisam rekao da je neverovatno, nego da mu reč ne verujem. Čovek slaže kad zine i tako već 30 godina.
March 22, 20205 yr Author 2 minutes ago, renne said: pa bili smo u inostranstvu, mada pri povratku nismo dobili nikakva uputstva i papire, ali smo očigledno ubeleženi Kad ste se vratili?
March 22, 20205 yr Author Ja se vratio 1.3. iz Barija, niko me nista nije pitao ni na aerodromu u Budimpesti ni na Horgosu... a ni na poslu
March 22, 20205 yr 42 minutes ago, variola said: Valjevo, 24 zaražena, 6 više u odnosu na prethodni dan. Učinio/la bi veliku stvar za ovu malu zajednicu kad bi negde našao neku zabelešku o onoj divoti, Konrad-19. I ovako je super, ali bi tako bilo još bolje.
March 22, 20205 yr 11 minutes ago, KNKNPNKN said: znaci proveravaju i one kojima nisu izdali resenje? pa očigledno
March 22, 20205 yr Svi ista kasika, svima usta brisu istom krpicom. Neverovatno Tu, u gomili sam primetio direktora jovine gimnazije, zivo me interesuje da li je iskulirao deljenje bacila Edit: nije Edited March 22, 20205 yr by Ravanelli
March 22, 20205 yr 35 minutes ago, Joe D said: sa 45k na 318k u jednom danu. to je invazija. koju su samo drzavni organi upeli da primete. 318k od prvog februara