Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nema razloga za brigu, u Srbiji samo Vučić govori kineski a on nije tu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

kako je to poraslo tako. 30 - 50 - 300 hiljada? pomerili zarez, dodali nulu???

sent from bubamoto

1 minute ago, Ravanelli said:

Sigurno su podaci od nekog organa koji kontrolise granice. Verovatno da je istina

Pogotovo kad on to iznese. Verujem mu koliko i za palmino ulje i kvasac.

1 minute ago, Lezilebovich said:

Neverovatno je da je Vucic uspeo da proda priču o 318K i da će oni biti krivi za sranje koje će desiti. 

Broj ljudi u onom kampu bi resio nedoumice

granična policija ima podatke u glavu, dakle ne okvirno. što znači da nije problem utvrditi koliko je realno ljudi ušlo počevši od bilo kog dana. druga je priča da li se nama daje verodostojna informacija ili ne.

sent from bubamoto

A kako drugačije
Btw dolazila nam policija da vidi da li smo kući

Prosično vreme za simptome je mislim 7 dana. :unsure:

Koliko sam shvatio od tih 300k ima dosta Albanaca sa Kosova sa našim pasošem

Just now, villiem said:

Broj ljudi u onom kampu bi resio nedoumice

318k je od nekog ranijeg datuma

Morovic su sklepali dosta kasnije

1 minute ago, Anonymous said:

Kakve veze ima tačna cifra? Poenta je u tome da se povratnici generalno ne prate i do sada je i par desetina hiljada moglo da načini ogromnu štetu.

Just now, renne said:

A kako drugačije
Btw dolazila nam policija da vidi da li smo kući

?

:blink:

18 minutes ago, Joe D said:

29 dana od prvog preminulog, italijani su na 60k ukupno, a  10 puta su veca zemlja od nas. to nije realno da se desi. ali da nas ceka pakao, sasvim izvesno. 

Ja sam u vesti razumeo narednih 29 dana, tj da se meri od danas. Kako god -  nije dobro, mnogo je to.

Edited by Boza_zvani_Pub

2 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

sa 45k na 318k u jednom danu. to je invazija. koju su samo drzavni organi upeli da primete. 

Just now, Anonymous said:

Na stranu njegove taktike, 318k je broj ljudi koji je ušao u Srbiju (tako je rečeno) od 5. marta, pa uključuje i naše ljude koji su turistički, porodično i poslovno boravili u inostranstvu. I kako nam je zemlja toliko mala i mnogi od nas imaju i familiju napolju, uopšte nije neverovatno.

Ali dosta više sa atmosferom linča prema tim ljudima.

sa 45k na 318k u jednom danu. to je invazija. koju su samo drzavni organi upeli da primete. 
pa to.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout